Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οριστε κυρις αλρξ...η επιτομη του προπονητη και της ομαδας με σχεδιο προπονητικο και συστημα κατα τον κυριο σαμπρακο...
θα ηθελα βεβαια να μου πει ο κυριος σαμπρακος αν και σημερα ο παοκ ηταν ομαδα του προπονητη και με συστημα...

www.gazzetta.gr/football/article/535088/shedio-stoh-nai-re-paok]http://www.gazzetta.gr/football/article/535088/shedio-stoh-nai-re-paok[/url]

και στο κατω κατω ας παει ο ασχετος ο ''σχολιαστης'' να μαθει μπαλλιτσα απο τον αρχοντα αναστασιου που κατεβαζει ομαδα με ''πλανο''...ομαδα προπονητη....

www.gazzetta.gr/football/article/534309/einai-kai-pali-omada]http://www.gazzetta.gr/football/article/534309/einai-kai-pali-omada[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν με ενδιαφερει ο βαζελος και ο ΠΑΟΚ, εγω αεκτζης ειμαι.
Εσενα δεν σε ενοχλει οτι εχεις προπονητη εναν απατεωνα που δεν δουλευει καθολου και αντι να πεταει στο γηπεδο αφου εχει ολα τα προβληματα λυμενα, η ομαδα δεν βλεπεται?

Δηλαδη τι στον πουτσο πρεπει να γινει πια για να γινει σοβαρη ομαδα ο ολυμπιακος και στην ευρωπη?
Εικοσι χρονια παιρνει τα εκατομμυρια του τσαμπιονς λιγκ.
Προεδρο δυνατο εχει.
Κοσμο εχει.
Γηπεδο εχει.
Τι πρεπει να εχει ακομη επιτελους?
Να σου πω τι ΔΕΝ πρεπει να εχει.
Αρρωστη νοοτροπια.
ποια ομαδα ρε αλεξ δεν βλεπεται;;που;στα φιλικα;με την βαλενθια στο τελευταιο φιλικο και με την αντερλεχτ και με την καλλονη προχτες δεν βλεποτανε;;
δηλ.τι περιμενετε να δειτε;;να περνανε οι παιχτες του γαρου σαν σκατα τους αντιπαλους και να βαζουν δεκα γκολ;;μηπως τελικα αυτο ειναι αρρωστη νοοτροπια και την εχεις και εσυ που μου κανεις την ερωτηση;;
δηλ. τι σκατα δεν εκανε με την καλλονη;;
μπορουσε να βαλει πεντε γκολ;ναι ειναι η απαντηση...
ειχε την απολυτη κατοχη;;ναι ειναι η απαντηση...
κινδυνεψε απο τον αντιπαλο;;οχι ειναι απαντηση (εκτος απο μια φαση)
δηλ. τι πρεπει ακριβως να γινει για να ''παιξει'' μπαλλα ο θρυλος;;να φορεσουν τα ερυθρολευκα ο σουπερμαν ο μπατμαν και ο ζορο;;οι αλλοι δεν παιζουν;;αντιπαλος δεν κατεβαινει στο γηπεδο;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και με την αυρωπη παλι τι να πω;;βλεπεις ποσο δυσκολο πραγμα ειναι...βλεπεις τι ξυλο τρωνε οι απο δευτερη θεση και πισω ...ατρομητοι βαζελοι ξανθες παοκ αστερς κλπ...
9 ποντους επιασα περσυ ,εννια προπερσυ ,κερδαω αρσεναλ ντορντουμντ ,αποκλειομαι με ισοβαθμιες και με ''ανοιγματα ποδιων'' στο βεσταφαλεν κλπ κλπ ...
τι να κανω δηλαδη;;να παρω την κουπα;;
και με λεβαντε που πεσανε να με φανε και ηταν στην ουσια η μεγαλη μου αποτυχια των τελευταιων ετων θυμασαι την σφαγη που εφαγα και κανεις ''αντικειμενικος'' δεν την επικαλεστηκε για δικαιολογια...
ψεμματα λεω;;
και με ματαλιστ εκτος εδρας νικη και πνιξιμο στο 85 του μαλακα του μεγερι για να αποκλειστω...που σκατα δεν παω καλα;;το επομενο βημα ειναι να παιξω τελικο....ε οχι αυτο μαλλον δεν θα το κανω...αν ειμαι αποτυχημενος εξ'αιτιας αυτου τοτε ναι το πααρδεχομαι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είναι αργά και βαριέμαι να ανοιγω διάλογο τώρα... καλό βράδυ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημέρα μάγκες,ο κόσμος πιστεύει οτι θα πάρει αμυντικό χαφ ο ολυμπιακός..καλά ποιον δουλεύουν; 4 ημέρες εμειναν θα πει τα γνωστα ο χοντρος οτι προσπάθησε αλλά δεν προλαβε

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
καλημέρα μάγκες,ο κόσμος πιστεύει οτι θα πάρει αμυντικό χαφ ο ολυμπιακός..καλά ποιον δουλεύουν; 4 ημέρες εμειναν θα πει τα γνωστα ο χοντρος οτι προσπάθησε αλλά δεν προλαβε

Δεν έρχεται και κανένας τζάπα ρε γμτ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα ερθει και θα ειναι και καλοσ ετσι και ετσι λιγεσ μερεσ μεινανε οπωσ λεσ 4 ...
εγω παντως εχω προβλεψει εδω και 3 μηνες οτι θα πουλησει και μανωλα..ηδη εχει πουλησει αμπτουν,φεισα και παει και για χολεμπας και τζιμπουρ δηλαδη για τους καλυτερους περσινους παικτες της ομαδας..αν και ο τζιμπουρ βλεπω να μας μενει αμανατι και το χειροτερο θα πεσουν οι μετοχες του κατακορυφα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
εγω παντως εχω προβλεψει εδω και 3 μηνες οτι θα πουλησει και μανωλα..ηδη εχει πουλησει αμπτουν,φεισα και παει και για χολεμπας και τζιμπουρ δηλαδη για τους καλυτερους περσινους παικτες της ομαδας..αν και ο τζιμπουρ βλεπω να μας μενει αμανατι και το χειροτερο θα πεσουν οι μετοχες του κατακορυφα
με τον τζιμπουρ ειναι μια αλλη ιστορια αρκετα μπερδεμενη αστο δεν ειναι για συζητηση επι τησ παρουσησ!οσο για τα αλλα οντωσ εχει πουλησει πολυ πραμα αλλα και παιρνει..βεβαια αυτο τησ τελευταιασ στιγμησ δεν ειναι καλο γιατι ψαχνεισ με τη ψυχη στο στομα να βρεισ παιχτεσ..θα δουμε και το βραδυ κλιμα στο γηπεδο..παντωσ ο τραορε καλοσ ειναι νομιζω?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
με τον τζιμπουρ ειναι μια αλλη ιστορια αρκετα μπερδεμενη αστο δεν ειναι για συζητηση επι τησ παρουσησ!οσο για τα αλλα οντωσ εχει πουλησει πολυ πραμα αλλα και παιρνει..βεβαια αυτο τησ τελευταιασ στιγμησ δεν ειναι καλο γιατι ψαχνεισ με τη ψυχη στο στομα να βρεισ παιχτεσ..θα δουμε και το βραδυ κλιμα στο γηπεδο..παντωσ ο τραορε καλοσ ειναι νομιζω?

Το κλίμα το φτιάχνει η απόδοση της ομάδας,πάντως τα πράγματα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει ο Μίτσελ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
Το κλίμα το φτιάχνει η απόδοση της ομάδας,πάντως τα πράγματα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει ο Μίτσελ.
παντα αυτο που λεσ σωστο ειναι οσο για το μιτσελ σιγουρα δεν ειναι το κλιμα υπερ του...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
παντα αυτο που λεσ σωστο ειναι οσο για το μιτσελ σιγουρα δεν ειναι το κλιμα υπερ του...

To κακό με την αλλαγή προπονητή, αν γίνει, ακόμα και αν έρθει κανείς της προκοπής, έχει ξεκινήσει και η σαιζόν βλέπεις,είναι οτι χρειάζεται χρόνος,φτού κι'απο την αρχή.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
To κακό με την αλλαγή προπονητή, αν γίνει, ακόμα και αν έρθει κανείς της προκοπής, έχει ξεκινήσει και η σαιζόν βλέπεις,είναι οτι χρειάζεται χρόνος,φτού κι'απο την αρχή.
και το κυριοτερο τι εχει γινει στη προετοιμασια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom