Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ποιον φεισα ρε;;αυτην την ''αργοκουρουτα'' που αποδοκιμαζουν οι βαζελογαυροι στο καραισκακης;;ελα ρε!!η μπενφικα;;καλα εκει δεν ειναι λιμανι;;δεν τρωνε ψαρι;;αφου ο σλογκαν τον λεει παλτο...αυτοι προσφερουν μυρια;;αφου ο μαστερ της μαλακιας γελαει μαζι του...ελα ρε...δεν το πιστευω...παμε ολοι μαζι...με ρυθμο...
ουουουουουουουυουουουουουουο  :jerking: :jerking:

Ναι  αλλα  εμεις  δεν  εχουμε  Μ Α Ν Τ Α Λ Ο ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο  μαστερ της  μαλακιας  εχει............. :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Βλέπουμε λοιπόν ότι από το περσινό ρόστερ ο Αμπντούν έχει πάει στην Αγγλία (Νότιγχαμ) αντί 2 εκ. Ευρώ, για τον Χολέμπας υπάρχει επίσημη προσφορά-υπολογίζεται τουλάχιστον στο 1,5 εκ. Ευρώ- από την Μπεσικτάς (μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας), για τον Φέϊσα σήμερα όλος ο πορτογαλικός Τύπος έχει πρώτο θέμα τις συζητήσεις της Μπενφίκα για την απόκτησή του αντί 5 εκ. Ευρώ, η Σταντάρ Λιέγης είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για το Σιόβα, για το Μήτρογλου και το Μασάντο υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από Ρωσία ύψους ουκ ολίγων εκ. Ευρώ (4 για τον πρώτο και 2,5 για τον δεύτερο), ενώ το Μανωλά ο Ολυμπιακός τον πουλάει εύκολα αυτή την στιγμή σε Ρωσία-Ουκρανία με 4-5 εκ. Ευρώ.

Επιμενω  εμεις  ουτε  Μανταλο  εχουμε  ουτε  Ροβα  ουτε  Ραμα....................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν αυτο δεν ειναι αρρωστεια και εμμονη τοτε τι ειναι;;δηθεν χιουμοριστικη στηλη...δηθεν σατυρα...
αλλα η σατυρα γελοιοποιει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονοτα,,,αρα ο τυπος μπορει να τα λεει σαν αστεισμο αλλα στην ουσια τα εννοει σοβαρα...αλλα βεβαια καβατζωτος μιας και οποιος πει κατι προτασσει το ''χιουμορ'' και τη ''σατυρα''...αλλο αν στην ουσια βγαζει τα μαυρα σκατενια εσωψυχα του ο μαριαννας γιος ...μιλαμε για τυπο που του εχουν δημιουργηθει ψυχολιγικο προβλημα απο την πουτσα του μαγκα απο τον πειραια....οτι και αν γινει στην παγκοσμια αθλητικη πραγματικοτητα ο πουτανας γιος που ειναι και ανωνυμος (λεγεμε και πρωην πρασινοφρουρο στην πρασινη) θα το παντρεψει με τον θρυλο να κανει καποιο απαξιωτικο και προκλητικο σχολιο...και βεβα;ια που και που πεταει και καμμια μαλακια για τον καραγκιοζη (που ειναι οντως) τον ιβαν η για τον τοτσε ωστε αν πει καποιος κατι να πει να γραφω για ολους...βεβαια οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι και στην ιδια μοιρα του διαφευγει...οπως και το οτι γραφει για τον αυτοκρατορα δεκα και για τις πουτανες μισο...αυτη ειναι η αναλογια...απλα γραφει και κατι εκτος θρυλου για ξεκαρφωμα στα προβατα και για αλλοθι...
το θεμα ειναι νομιζει ο μαλακας οτι ει ναι ανωνυμος επειδη δεν βαζει υπογραφη αλλα τον ξερουν και οι πετρες ...θα εχουμε γελια...
www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο 19χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» και εξήγησε πως «έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη κίνηση όχι μόνο για την καριέρα μου αλλά και για τη ζωή μου και γι’ αυτό έγινε» και συμπλήρωσε πως «είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι θα είμαι στο ρόστερ μια τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μιας ομάδας που στοχεύει σε τίτλους κι αυτό σίγουρα ιντριγκάρει τον κάθε αθλητή. Πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου, γιατί ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται και βάζει νέα παιδιά για να παίξουν. Αυτό ήταν το έξτρα κίνητρο για να παρατήσω τις σπουδές μου και την Αμερική».

Όσο για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του ο Παπαπέτρου είπε πως «το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και το γνωρίζω. Νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας. Από σήμερα κιόλας ξεκινά σκληρή δουλειά και θα προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για να ανταπεξέλθω σ’ αυτούς που με πίστεψαν».

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλή μεταγραφή...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το όνομα του Πάουλο Μασάντο «παίζει» συχνά-πυκνά στην επικαιρότητα  καθώς πολλές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ο μέσος του Θρύλου δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, αλλά δεν κλείνει την πόρτα σε μεταγραφή, παρότι-όπως σημειώνει-δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για την πώλησή του.

«Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει καμία πρόταση. Περιμένουμε προτάσεις, αλλά είμαι εδώ», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας και πρόσθεσε: «Έκανα καλή προετοιμασία. Τα πράγματα πάνε καλά.

Αισθάνομαι όμορφα εδώ, με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και παίζω σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους».

Ο 27χρονος άσος έχει σαν μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. «Θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσπαθήσω να είμαι στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ του 2014».

Οχι  αγορι  μου  Φ Υ Γ Ε ,  στη  ρωσια  θα  περασεις  ακομα  καλυτερα.......

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
«Σας εμπιστεύομαι απόλυτα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τα «εργαλεία» της ομάδας και επεσήμανε ότι περιμένει στο μέλλον καλύτερη εικόνα.

Μαζί του ήταν ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Πιέρ Ισά και ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ.

«Θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι είναι πολλοί και με μεγάλη ποιότητα και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο. Και σε αυτούς αλλά και στους παίκτες που ήταν ήδη εδώ με τους οποίους έχουμε ήδη ζήσει μεγάλες στιγμές, θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία για τη σεζόν που έρχεται», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Θέλω επίσης να τονίσω την παρουσία δυο ανθρώπων του ποδοσφαίρου που θα δυναμώσουν πολύ την ομάδα μας αυτή την σεζόν από σημαντικές θέσεις της ομάδας. Ο ένας είναι ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, ο Πιέρ Ισά, ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης τον Κριστιάν Καρεμπέ, έναν άνθρωπο με διεθνή ακτινοβολία, με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα σε κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και τεράστιες επιτυχίες όπως η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Κριστιάν όπως γνωρίζετε είναι πρεσβευτής της FIFA και κυρίως ένας άνθρωπος που λατρεύτηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και ο ίδιος αγαπάει πραγματικά τον σύλλογο. Είναι όλοι εδώ, όπως είναι και όλοι στην ομάδα, δίπλα σας για να σας στηρίξουν και να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε: «Πιστεύω πολύ σε όλους σας και είμαι βέβαιος ότι όταν δέσει η ομάδα και όταν παίξετε τακτικά όπως πρέπει και με τα συστήματα που σας ταιριάζουν, θα αποδώσετε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δε μένουμε στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί. Όλοι περιμέναμε καλύτερη εικόνα μιας και παίζαμε μπροστά σε πολλούς φιλάθλους μας. Αλλά δε μένουμε εκεί. Ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να δείξετε τη μεγάλη αξία σας και σας εμπιστεύομαι απόλυτα».

Για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, αλλά και για τους υπόλοιπους σημείωσε: «Οι παίκτες που είναι εδώ αλλά και αυτοί που θα παίξουν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού που τους τα παρέχει όλα και πρέπει καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτοί που θα δοθούν δανεικοί να μην απογοητευτούν. Το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και θα είναι καλό και για αυτούς να πάρουν παιχνίδια. Να πολεμήσουν, να γίνουν καλύτεροι και να ξαναφορέσουν την ερυθρόλευκη. Και όσοι μείνουν εδώ να μην απογοητεύονται αν μένουν εκτός ενδεκάδας και εκτός δεκαοκτάδας. Όλοι θα παίξουν την στιγμή που πρέπει και είναι καλό να είναι πανέτοιμοι.

Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε ανοικτές τις πόρτες, για να σας δώσουν ότι χρειάζεστε. Να έχετε τα πάντα. Και εσείς από την άλλη πρέπει να ματώνετε στο γήπεδο για το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας και για τον κόσμο μας που σε αυτή τη δύσκολη για την Ελλάδα οικονομική συγκυρία δίνει το υστέρημα του για να βρεθεί δίπλα σας».

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατέληξε, λέγοντας: «Για τους καινούριους θέλω να πω ότι οι περισσότεροι έχετε αντιληφθεί ότι βρίσκεστε σε έναν τεράστιο σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα για την Ελλάδα. Δώστε τα πάντα γι αυτήν παρά την πίεση που είναι τεράστια και από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ. Καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας. Μην ασχολείστε με ότι γράφεται και λέγεται. Να έχετε καθαρό μυαλό και να παίζετε για την ομάδα και τον εαυτό σας.

Αυτό που ζητάω είναι να είστε αγαπημένοι, να είστε μια γροθιά, μια οικογένεια και να μας κάνετε όλους χαρούμενους. Να ξαναπάρουμε το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάτε μακριά στην Ευρώπη. Και να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, όπως επιβάλλει η ποιότητα σας. Να έχουμε καλή χρονιά και σας εύχομαι ότι καλύτερο».

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η  αρχη  μιας  ακομα  μεγαλης  πορειας  .............

Συνημμένα

• 1077693.jpg
    1077693.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 10

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006
Οριστε ρε φαγωθηκατε παει ο φεισα μπορει και ο μασαδο με ποιουσ θα παιζουμε!! :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οριστε ρε φαγωθηκατε παει ο φεισα μπορει και ο μασαδο με ποιουσ θα παιζουμε!! :grin:
Οδεύει προς Μπενφίκα ο Φέισα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα μοιάζει να είναι η Μπενφίκα.

Πιο συγκεκριμένα οι «αετοί» της Λισαβόνας κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες που φτάνει στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι αυτή θα γίνει αποδεχτή από τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φέισα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πορτογαλίας, μετά από δύο χρόνια στο λιμάνι.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει πως είναι μία από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Να  φερει  καλυτερους  με  τα  φραγκα  που  θα  μαζεψει.........

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006
Οδεύει προς Μπενφίκα ο Φέισα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα μοιάζει να είναι η Μπενφίκα.

Πιο συγκεκριμένα οι «αετοί» της Λισαβόνας κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες που φτάνει στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι αυτή θα γίνει αποδεχτή από τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φέισα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πορτογαλίας, μετά από δύο χρόνια στο λιμάνι.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει πως είναι μία από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Να  φερει  καλυτερους  με  τα   φραγκα  που  θα  μαζεψει.........
ναι ετσι νομιζω και εγω για να δουμε τι θα δουμε..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Redplanet.gr", ήταν γύρω στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης (22/8), όταν σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την παρέα του.

Με την είσοδό του στο μαγαζί, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού διαπίστωσε ότι σε άλλο τραπέζι καθόταν με την παρέα του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο άντρες δεν αντάλλαξαν όχι μόνο κουβέντα, αλλά ούτε βλέμμα όση ώρα συνυπήρξαν στο γνωστό εστιατόριο.

Ερε  γλεντια  που  θα  εχουμε  οταν  οι  χανουμες  ανεβουν  σουπερ  λιγκ.......... :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυτά τα ρεπορτάζ έχουν πλάκα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είσαι τρελός; με τον χοντρό δεν υπάρχει ελπίδα... είναι σε κατηγορία σουμο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Stories

Νέο!