podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τα πάντα υπάρχουν εδώ...αφού σου είπα...έχουμε μεγάλη ακροαματικότητα!!!!!!!ΕΔΩ το έχετε το βιντεάκι με την 7άρα; Μ' αρέσει να αγοράζω απο την πηγή!
Τα πάντα υπάρχουν εδώ...αφού σου είπα...έχουμε μεγάλη ακροαματικότητα!!!!!!!ΕΔΩ το έχετε το βιντεάκι με την 7άρα; Μ' αρέσει να αγοράζω απο την πηγή!
Τα πάντα υπάρχουν εδώ...αφού σου είπα...έχουμε μεγάλη ακροαματικότητα!!!!!!!
Αφού εμείς τα διαθέτουμε αυτά ρε σύ.....Τι σου έλεγα ποδολάγνε; Γιατί -απ' όσο θυμάμαι- δεν σου είπα τίποτα για καβλιά όταν μπήκες στο δικό μας θρεντ. Η γαβρίλα δεν κρύβεται!
Σε ποια σελίδα απο τις 522 είναι τελικά; Σου είπα, βαριέμαι να ψάχνω το αρχείο μου!
Νά'σαι καλά.....Δεν είδα να διαθέτετε προχτές τίποτα άλλο πέραν του προδότη και της κωλοφαρδίας του. Αλλά αύριο ξαναέχει πορνό!
Τι σου έλεγα ποδολάγνε; Γιατί -απ' όσο θυμάμαι- δεν σου είπα τίποτα για καβλιά όταν μπήκες στο δικό μας θρεντ. Η γαβρίλα δεν κρύβεται!
Δεν ξερω τη συζητηση σου με τον ποδολαγνο αλλα δεν πιστευω να ηρθε και να σου ειπε για 4αρες(που και να στο ελεγε δικες μας ηταν).Ηρθες και κατευθειαν την μαλακια ολων των βαζελων 7αρα και παπαριες.
Μπές στο θέμα τους να δείς την συζήτηση.....ξεκίνησε απο τον Δημόπουλο που πόσταρε κάποιος.....και διάβασε την συνέχεια.....Δεν ξερω τη συζητηση σου με τον ποδολαγνο αλλα δεν πιστευω να ηρθε και να σου ειπε για 4αρες(που και να στο ελεγε δικες μας ηταν).Ηρθες και κατευθειαν την μαλακια ολων των βαζελων 7αρα και παπαριες.
να κανω ενα σχολειο φιλαρακι μεταξυ σοβαρου και αστειου
επειδη εμενα αγια βαρβαρα και οταν ο πατσα(γνωριζεται οτι ειναι τσιγγανος) ηταν να φυγει απο ξανθη ειχε και προταση απο παο(δεν θυμαμαι αν ειχε δημοσιοποιηθει)σαν μανατζερ ειχε τον πατερα του ο οποιος αγραμματος του ελεγε συνεχεια να παει στο βαζελο επειδη και ο πατσα ηταν βαζελος με δικαιολογια οτι στον ολυμπιακο δεν θα μπορουσε να αποδοσει και τετοια οποτε στον αγαπημενο μου πατσα δεν μπορω να τον βαλω στο κουρμπετι με τους μανατζερ διοτι εκανε μονος του τη σωστη επιλογη γιατι τωρα αν ηταν ετσι τραυματιας στον παο θα επεζε παλι στον κεραυνο αγιας βαρβαρας (τοπικη ομαδα 5668995ης εθνικης κατηγοριας)
Ελπίζοντας πώς δεν παραβιαζω απόρρητα προσωπικά δεδομένα, ο Πάτσα είναι πράγματι αθίγγανος, δε μένει αυτή την εποχή Αγία Βαρβάρα, αλλά ακριβώς στα σύνορά της με Κορυδαλλό (ακριβώς πάνω από την Ταξιαρχών στο ύψος της Shell) είναι πολύ θρήσκος, όποτε δεν είναι στην αποστολή Κυριακές εκκλησιάζεται, είναι άριστος οικογενειάρχης και το καλύτερο παιδί σε όλη τη γειτονιά του.και εσυ στα δυτικα εισαι η στα του ολυμπιακου? παντως πραγματικα ειναι παιδι για σεμιναριο ο χρηστος.
και στεναχωριεμε πολυ γιαυτα που τραβαει και οτι δεν θα μπορει να παιξει οπως παλια που βεβαια αν δεν ειχε χτυπησει δεν θα ηταν στον ολυμπιακο κατα τη γνωμη μου αλλα σε μαγαλο ευρωπαικο συλογο
Τα διαβασα και καταλαβα οτι ειναι απλα αλλος ενας ............τιποτα παραπανω.Μπές στο θέμα τους να δείς την συζήτηση.....ξεκίνησε απο τον Δημόπουλο που πόσταρε κάποιος.....και διάβασε την συνέχεια.....
Τέτοιο δεν νομίζω να το θέλει κανένας γαύρος....Για να δείτε και κάτι που δεν θα χαρείτε ποτέ!
Για να δείτε και κάτι που δεν θα χαρείτε ποτέ!
Τα διαβασα και καταλαβα οτι ειναι απλα αλλος ενας ............τιποτα παραπανω.
Τέτοιο δεν νομίζω να το θέλει κανένας γαύρος..
Kαρέ από το κλασσικό αριστούργημα Planet of the Apes;τι εχω εδω για σας ποντικακια μου???
Μάλλον που εσύ φταίς για τα κυριακάτικα χάλια μας.Kαρέ από το κλασσικό αριστούργημα Planet of the Apes;