Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εξήγησα σε προηγούμενο post το θέμα με τους αθλητικούς δημοσιογράφους...

ο λάκοβιτς έφυγε το 2006, πριν 7 χρόνια... η μνήμη μου δεν με βοηθάει να θυμάμαι απέξω τι είχε γίνει...
αν έχεις εσύ κάποια αναφορά ευχαρίστως να την συζητήσουμε, ο ντόρσεϋ νομίζω είχε έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες όταν μίλησε με δημοσιογράφο, δεν νομίζω να πλήρωσε κάποια εφημερίδα ταξιδάκι για ένα τέτοιο λογο...

τον εαυτό σου μάλλον εσύ τον κοροϊδεύεις... αν κάνεις καλά ή όχι δικαίωμά σου
εγώ δεν τον κοροϊδεύω...
Το λυπηρο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν τι μαλακια γραφουν,και συνεχιζουν να το υπερασπιζονται.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα παραμεινουν ο μητρογλου ο μανωλας και παρουν και 4-5 παικτες οι οποιοι θα αποκτηθουν για βασικοι τοτε κατι μπορει να κανουμε...αμα ερθει ο μισιμοβιτς ειναι πολυ καλη περιπτωση ας ειχε παει στην κινα οπως και ο βερντου ειναι πολυ καλος..9 γκολ στο πρωταθλημα και ειναι δεκαρι πρωτος σκορερ της ομαδας...επισης και ο πεντρο λεον ειναι καλος οπως και ο γιοβανοβιτς ας ειναι καποιας ηλικιας, ο φυτανιδης πιστευω οτι μπορει να βοηθησει εστω για 3ος 4ος αμυντικος που για μενα εχει και τα προσοντα και για βασικος δεν ειναι τυχαιο οτι ψαχνεται για εξωτερικο τελος ο ασενχο πολυ καλος τερματοφυλακας για βασικουρα και να εχεις δευτερο τον μεγιερι η τον καρολ αν και για μενα τερματοφυλακες δεν εχουμε σημαντικο προβλημα καλοι ειναι αυτοι που εχουμε ... πρεπει να ψαξει στο εξωτερικο απο ομαδες οπως ειναι η qpr η wigan που υποβιβαστηκαν η ντερορτιβο η φορτουνα κλπ και θα πουλησουν παικτες λογω των περικοπων που θα κανουν

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σοβαρή ανάλυση,κρίμα που δεν υπάρχουν πια δεκάρικα..
Αστο φιλε μου,διαβαζε νικολακοπουλο εσυ,να σου αναλυει πως ο οσφπ θα πηγαινε στους 4 του τσαμπιονς λιγκ,
αν περναγε τους ομιλους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Αστο φιλε μου,διαβαζε νικολακοπουλο εσυ,να σου αναλυει πως ο οσφπ θα πηγαινε στους 4 του τσαμπιονς λιγκ,
αν περναγε τους ομιλους.
εσυ διαβαζεις
τα ψητα της ωρας  :zfuck:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
αν περναγε τους ομιλους.

Εσύ περίμενε να δουλέψει σωστά ο Πλατανιάς και η Καλλονή για να πάρουν αέρα το πρωτάθλημα.Οι παπαριές του αποδυτηριάκα καλές για πλάκα οχι να τις παίρνεις στα σοβαρά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ περίμενε να δουλέψει σωστά ο Πλατανιάς και η Καλλονή για να πάρουν αέρα το πρωτάθλημα.Οι παπαριές του αποδυτηριάκα καλές για πλάκα οχι να τις παίρνεις στα σοβαρά.
Ποιος πλατανιας και ποια καλλονη η Μπαρτσα και η Ρεαλ να ερθουν εδω,δευτερες θα βγουν τυπε.Τα ειπαμε αυτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ποιος πλατανιας και ποια καλλονη η Μπαρτσα και η Ρεαλ να ερθουν εδω,δευτερες θα βγουν τυπε.Τα ειπαμε αυτα.
ε οχι δευτερες μαν
θα παιξουν ερασιτεχνικο δε βλεπεις τη μπαρτσα της ελλαδας  :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σε πρόλαβε ο Σαββίδης, άλλος αδικημένος, άτιμη κοινωνία...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αχαχα...τι εχουμε κανει σε ολους της γης τους πικραμενους...παραληρουνε καθε μερα και συμμαχουνε μεταξυ τους πιστευοντας οτι παιρνουμε χαμπαρι....Α
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ...ο πικραμενος της φουτμπολλιγκ2 ασπαζεται οποιαδηποτε μαλακια πει ο καθενας αρκει στο φτωχο του μυαλο να χτυπαει τον θρυλο.....
Τι λε ρε πονηρε αποδυτηριακια που θα δωσω το κυπελλο...τι λε ρε μαγκα επειδη εκανε μαλακια  ο διαιτητης...
Ας σφυραγε σωστα και ας τοεπαιρνε ο αστερας αμα μπορουσε...ετσι κιαλλοιως με δεκα παιχτες του εβαλα δυο γκολ...
Απο που και ως που θα το επαιρνε σιγουρα αν εδινε πεναλτυ και αποβολη....
Ολοι παραδεχτηκαμε οτι αδικηθηκε ο αστερας ,κανεις δεν πανηγυρισε περαν του τυπικου γιατι πρωτα ειμαστε φιλαθλοι αλλα μην παμε και στην αλλη μερια....απο που και ως που θα επαιρνε σιγουρα κουπα ο αστερας ωστε να του την δωσω...
Δυο γκολ σε 30λεπτα με παιχτη λιγοτερο του εβαλα....δεν καταλαα την σιγουρια...
ΥΓππειδη ο αστερας απεδειξε ποσο λιγη ομαδα ειναι με τα καραγκιοζιλικια που εκανε με τους γραφικους του προεδρους πιστευω φετο να φαει καλα....οχι 7 που εφαγε προπερσι αλλα 17 φετο...και βλεπουμε στην πορεια τι μελλει γενεσθαι.....τον κοκορα ηθελαν να κανουν ετσι σεν ειναι??θα δουμε την πορεια....προς το παρον τα πηρε τα αρχιδια μου στα πλειοφ.....

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εχτες ειχα μια μικρη αντιπαραθεση στο θρεντ της χανουμας.κανα δυο εκει πασχουν απο μανια καταδιωξης,μιλαμε για αρρωστημενη κατασταση.ποτε δεν θα πιστευα οτι η αγωνιστικη-οικονομικη κατασταση της ομαδας που υποστηριζει ο καθενας μπορει να επηρεασει τοσο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχτες ειχα μια μικρη αντιπαραθεση στο θρεντ της χανουμας.κανα δυο εκει πασχουν απο μανια καταδιωξης,μιλαμε για αρρωστημενη κατασταση.ποτε δεν θα πιστευα οτι η αγωνιστικη-οικονομικη κατασταση της ομαδας που υποστηριζει ο καθενας μπορει να επηρεασει τοσο.
κοιτα να σου πω...τα περισσοτερα παιδια απο εκει δεν ενοχλουν απο δω ...οποτε καλο ειναι και εμεις να μην τους την πολυλεμε...αλλα ο αλλος ο καριολης ο μαστερ ειναι μπροστα σου καθηγητης στο χαρβαρντ και σου εβαλε και χερι  :2funny: :2funny:
τωρα ο μπουμπ και τα αλλα τα παιδια δεν ενοχλουν απο δω οποτε καλο ειναι να τους αφηνουμε στην ησυχια τους να λενε τα δικα τους...
και που και που να τους θυμιζουμε ποιοι ειμαστε  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοιτα να σου πω...τα περισσοτερα παιδια απο εκει δεν ενοχλουν απο δω ...οποτε καλο ειναι και εμεις να μην τους την πολυλεμε...αλλα ο αλλος ο καριολης ο μαστερ ειναι μπροστα σου καθηγητης στο χαρβαρντ και σου εβαλε και χερι  :2funny: :2funny:
τωρα ο μπουμπ και τα αλλα τα παιδια δεν ενοχλουν απο δω οποτε καλο ειναι να τους αφηνουμε στην ησυχια τους να λενε τα δικα τους...
και που και που να τους θυμιζουμε ποιοι ειμαστε  :2funny:
Δεν ξεχνιουνται αυτα φιλε  :grin:
LARGE.jpg

Μαλακα δεν νομιζω να εχεις κρατηθει πιο πολυ σε αλλον να μην βρισεις,οσο και να σε εχω κοντραρει,
κρατιεσαι κουφαλα  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ξεχνιουνται αυτα φιλε  :grin:
LARGE.jpg

Μαλακα δεν νομιζω να εχεις κρατηθει πιο πολυ σε αλλον να μην βρισεις,οσο και να σε εχω κοντραρει,
κρατιεσαι κουφαλα  :2funny:
θα σου μιλησω ειλικρινα...οχι ...δεν κανω προσπαθεια ...εκτιμω οτι δεν εισαι καριολης...δεν εισαι κακος πουστης ...εχεις ποιοτητα σαν ανθρωπος και ευαισθησιες,...
απλα εισαι κολλημενος ...πολλλυυυυυυυυυ κολημενος...αλλα μιλαμε για πολυ...
αλλα κακος πουστης και καριολης οχι...οποτε δεν ζοριζομαι...απλα μου ζαλιζεις πολλες φορες τα παπαρια ...αυτο ειναι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν περναγε τους ομιλους.

και όμως έχει δίκιο... αν περνούσε τους ομίλους και τα νοκ άουτ... !!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αριστερο χαφ δεξι μπακ 2x αμυντικα χαφ δεκαρι αμα ερθουν παικτες 11δατοι σε αυτες τις θεσεις ειμαστε καλα..οχι επιθετικός που διαβάζω εκτος και αν πωληθει ο μητρογλου η ο τζιμπουρ..κατι που δεν θελω οπως επισης και ο μανωλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom