Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Γιατί αν το παιρνε ο Βάζελος θα ήσουν περισσότερο;
Αντε γαμησου ρε κλαπάρχιδο. Με κάτι μουνιά σαν κι εσένα έχει παει η Ελλάδα πίσω'
Αντε γαμησου ρε κλαπάρχιδο. Με κάτι μουνιά σαν κι εσένα έχει παει η Ελλάδα πίσω'
Σημερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα ρε!
όχι μόνο ο ΟΛυμπιακός.
Σκάστε οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων και μην είστε μικρόψυχοι.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΑΠΟΨΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Το έχει καταφέρει και η Μακάμπι το 2004 και το 2005......ααααααα τρελενομαι θρυλε θεε μου μονο εσυ και η γιουγκοπλαστικα πριν απο 25 χρονια
Είδατε τι συμπαθέστατοι άνθρωποι αυτοί οι Ολυμπιακοί ? Όχι σαν τους...αντιπαθητικούς Ισπανούς !!
Ναι,αυτός είναι πολύ κωλόπαιδο........θέλει πολύ.......Αυτός ο καριόλης ο Ρουντυ θέλω να πάει ένας αράπης και να του χυσει το τσουλούφι και τα μουτρα και να τον βαλει μετά να τα γλειψει η παλιοπουστρα.
Δεν είμαι Ολυμπιακος μαλάκα. ΑΕΚ είμαι.
Αλλά είμαι και Ελληνας και χαίρομαι όταν μια ελληνική ομάδα κερδίζει εξω. Όποια κι αν είναι αυτή.
Σύρε τωρα γαμησου πουστράκι.
Δεν είμαι Ολυμπιακος μαλάκα. ΑΕΚ είμαι.
Αλλά είμαι και Ελληνας και χαίρομαι όταν μια ελληνική ομάδα κερδίζει εξω. Όποια κι αν είναι αυτή.
Σύρε τωρα γαμησου πουστράκι.
Μαζί σου Χρηστίδη.δεν ειποε αυτο ρε τυπε...απλα ειπε οτι οι γραφικοι τραβανε το σχοινι...φυσικα και εγινε...αλλο αυτο αλλο να χρωνεις σε ενα διαιτητικο σφαλμα συνεργεια της ομαδας...
και σε ρωταω αντικειμενικα...
επιασε ο χοντρος τον γιαχο και πηγε παραταση;; ελεος...απλη λογικη...ανθρωπινο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λαθος και τελος...
σε τετοιο μαξιλαρι κοιμασε μωρη πορνη
Αυτός ο καριόλης ο Ρουντυ θέλω να πάει ένας αράπης και να του χυσει το τσουλούφι και τα μουτρα και να τον βαλει μετά να τα γλειψει η παλιοπουστρα.
Στ'αρχίδια μου σε γράφω ότι κι'αν είσαι νούμερο !! Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και έχουν παίκτες διαφόρων εθνικοτήτων ? ! Ποια Ελλάδα μου τσαμπουνάς και τρίχες κατσαρές ρε νούμερο ? Βλάκα,ε βλάκα !! Άμα εσύ ζεις ακόμα στη δεκαετία του 70' γιατί έχεις σκατά στο μυαλό σου δεν φταίω εγώ.Άντε και γαμήσου γαμημένο φασιστόμουτρο και πάρε μου και μια πίπα !!
κοσμα μου γαμας την αισθητικη μαν....τραβα στο πουστοθρεντ της βαζελας να κλαψεις
Ηρεμηστε λιγο ρεεεεεεεεεεεεε....ΣΕ ψωλοχύνω στα μουτρα ρε παπάρι. Βλακας είσαι και φαίνεσαι και σκατά έχεις εσύ στο μυαλό σου
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!
ΝΑ σε γαμουν όπου σε βρισκουν!
ΣΕ ψωλοχύνω στα μουτρα ρε παπάρι. Βλακας είσαι και φαίνεσαι και σκατά έχεις εσύ στο μυαλό σου
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!
ΝΑ σε γαμουν όπου σε βρισκουν!
δεν το πειστευα αυτο οτι θα το ακουσω ποτε απο ολυμπικο πριν απο δυο χρονια λεγατε στην ευρωπη οτι κανεις δεν ασχολείται με το μπασκετ και οτι εμεις ειμαστε κάλοι μονο σε οτι παίζετε με τα χερια.