Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μπράβο στον Ολυμπιακό του μπάσκετ με τους επτά Έλληνες

Μπράβο στους Αγγελόπουλους

Μπράβο στον Μπαρτζώκα

Μπράβο στον Σπανούλη και το παστίτσιο της μάνας του

Μπράβο στο Ελληνικό μπάσκετ που μας κάνει να ξεχνούμε τη μιζέρια

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΠΡΩΤΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ  ΠΟΥ  ΕΚΑΝΕ  TREBLE

Η  ΜΟΝΗ  ΜΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ  ΤΙΤΛΟΥΣ  ΣΕ  ΤΡΙΑ  ΟΜΑΔΙΚΑ  ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η  ΜΟΝΗ  ΜΕ  ΔΥΟ   ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ  ΤΙΤΛΟΥΣ............

Α Ν Τ Ε     Γ Ε Ι Α .................

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί αν το παιρνε ο Βάζελος θα ήσουν περισσότερο;

Αντε γαμησου ρε κλαπάρχιδο. Με κάτι μουνιά σαν κι εσένα έχει παει η Ελλάδα πίσω'

Είδατε τι συμπαθέστατοι άνθρωποι αυτοί οι Ολυμπιακοί ?  Όχι σαν τους...αντιπαθητικούς Ισπανούς !! :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
ααααααα τρελενομαι :rockon:θρυλε θεε μου :rockon:μονο εσυ και η γιουγκοπλαστικα πριν απο 25 χρονια
Το έχει καταφέρει και η Μακάμπι το 2004 και το 2005......

Συγχαρητήρια για την Μεγάλη Νίκη,έπειτα από δεύτερη συνεχόμενη Μεγάλη Εμφάνιση........  :rockon:
Οπως έγραψα λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας,πήγα και τον παρακολούθησα,μαζί με τέσσερις φίλους Ολυμπιακούς και έναν Παναθηναϊκό.....(εγώ ξέρετε......ΑΕΚ  :grin:)
Πολύ άγχος,και τρελά πανηγύρια.....γιατί το ποδοσφαιρικό,δεν το πανηγύρισαν καθόλου.....
Τεράστια Νίκη.......πολλά μπράβο στον Μπαρτζώκα,στα παιδιά,στους Αγγελόπουλους.....  :rockon:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα,μέρα χαρας.ΜΠΡΑΒΟ.

Συνημμένα

• photo.jpg
    photo.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • photo.jpg
    photo.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Είδατε τι συμπαθέστατοι άνθρωποι αυτοί οι Ολυμπιακοί ?  Όχι σαν τους...αντιπαθητικούς Ισπανούς !! :2funny:

Δεν είμαι Ολυμπιακος μαλάκα.  ΑΕΚ είμαι.

Αλλά είμαι και Ελληνας και χαίρομαι όταν μια ελληνική ομάδα κερδίζει εξω. Όποια κι αν είναι αυτή.

Σύρε τωρα γαμησου πουστράκι.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
 Αυτός ο καριόλης ο Ρουντυ θέλω να πάει ένας αράπης και να του χυσει το τσουλούφι και τα μουτρα και να τον βαλει μετά να τα γλειψει η παλιοπουστρα.
Ναι,αυτός είναι πολύ κωλόπαιδο........θέλει πολύ.......  :hammer: :hammer: :hammer: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μήπως στρώσει λίγο.....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
 Δεν είμαι Ολυμπιακος μαλάκα.  ΑΕΚ είμαι.

Αλλά είμαι και Ελληνας και χαίρομαι όταν μια ελληνική ομάδα κερδίζει εξω. Όποια κι αν είναι αυτή.

Σύρε τωρα γαμησου πουστράκι.

Στ'αρχίδια μου σε γράφω ότι κι'αν είσαι νούμερο !!  Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και έχουν παίκτες διαφόρων εθνικοτήτων ? ! Ποια Ελλάδα μου τσαμπουνάς και τρίχες κατσαρές ρε νούμερο ? Βλάκα,ε βλάκα !!  Άμα εσύ ζεις ακόμα στη δεκαετία του 70' γιατί έχεις σκατά στο μυαλό σου δεν φταίω εγώ.Άντε και γαμήσου γαμημένο φασιστόμουτρο και πάρε μου και μια πίπα !!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ειποε αυτο ρε τυπε...απλα ειπε οτι οι γραφικοι τραβανε το σχοινι...φυσικα και εγινε...αλλο αυτο αλλο να χρωνεις σε ενα διαιτητικο σφαλμα συνεργεια της ομαδας...
και σε ρωταω αντικειμενικα...
επιασε ο χοντρος τον γιαχο και πηγε παραταση;; :think:ελεος...απλη λογικη...ανθρωπινο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λαθος και τελος...
Μαζί σου Χρηστίδη.
Πες μου τωρα και ενα ανθρωπινο εγκληματικο διαιτητικο λαθος που να εγινε σε βαρος του Ολυμπιακου τα τελευταια 5 χρονια.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
 Αυτός ο καριόλης ο Ρουντυ θέλω να πάει ένας αράπης και να του χυσει το τσουλούφι και τα μουτρα και να τον βαλει μετά να τα γλειψει η παλιοπουστρα.

Παντα τετοια κανει αυτη η πουτανα ο Ρουντυ τυπε , για αυτο ειναι τοσο αχωνευτος . Πεφτει κατω ,εκβιαζει φασεις , αντιαθλητικα κλπ , κλασικη ισπανικη πουτανα . Για αυτο τις αρπαξε και στη Λιθουανια απο τους φουσκωτους κι εκλαιγε σαν πουτανα ...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Στ'αρχίδια μου σε γράφω ότι κι'αν είσαι νούμερο !!  Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και έχουν παίκτες διαφόρων εθνικοτήτων ? ! Ποια Ελλάδα μου τσαμπουνάς και τρίχες κατσαρές ρε νούμερο ? Βλάκα,ε βλάκα !!  Άμα εσύ ζεις ακόμα στη δεκαετία του 70' γιατί έχεις σκατά στο μυαλό σου δεν φταίω εγώ.Άντε και γαμήσου γαμημένο φασιστόμουτρο και πάρε μου και μια πίπα !!

ΣΕ ψωλοχύνω στα μουτρα ρε παπάρι.  Βλακας είσαι και φαίνεσαι και σκατά έχεις εσύ στο μυαλό σου

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

ΝΑ σε γαμουν όπου σε βρισκουν!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
 ΣΕ ψωλοχύνω στα μουτρα ρε παπάρι.  Βλακας είσαι και φαίνεσαι και σκατά έχεις εσύ στο μυαλό σου

Ηρεμηστε λιγο ρεεεεεεεεεεεεε....
πης :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

χα,χα,χα,χα...ακλόνητα επιχειρήματα !!!   :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δεν το πειστευα αυτο οτι θα το ακουσω ποτε απο ολυμπικο πριν απο δυο χρονια λεγατε στην ευρωπη οτι κανεις δεν ασχολείται με το μπασκετ και οτι εμεις ειμαστε κάλοι μονο σε οτι παίζετε με τα χερια.  

Κι όμως το μπάσκετ δεν είναι από τα δημοφιλή αθλήματα στην Ευρώπη.Το βόλλευ είναι κάπως πιο δημοφιλές έξω.Εμείς οι Έλληνες το βάλαμε στη ζωή μας από το 1987 και την Εθνική.Αλλιώς ούτε εδώ θα το ξέραμε..Εγώ Ολυμπιακός είμαι και συγχαρητήρια σε αυτή την ομαδάρα!Ελπίζω η κατάκτηση και αυτού του τροπαίου να δώσει θάρρος στους Αγγελόπουλους να δώσουν για του χρόνου περισσότερα λεφτά και να έρθει κανας παίκτης τρανταχτό όνομα!Σουτέρ καλό χρειαζόμαστε να παίρνουν τα 6.75 φωτιά και αν γίνεται και έναν καλό σέντερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom