Επισκέπτης
Ναίαίαίαίαί!!!
Ναίαίαίαίαί!!!
Ναίαίαίαίαί!!!
Καλα ρε αλλον δεν εχεις να πεις,αυτον δεν υπαρχει ΑΕΚτζης που να μην τον βριζει και να μην τον λεει καρκινο.
Μάλλον δεν κατάλαβες το ποστ μου. Είναι φυσικό σε μιά με4γάλη ομάδα να συνυπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, αριστεροί και φασίστες, πλούσιοι και φτωχοί, διανοητικά ανώμαλοί8 και επιστήμονες κοκ. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη για την ομάδα. Εγώ αναφέρομαι σ΄αυτούς που ανάλογα με το ρεύμα μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα. Είναι βλέπεις μόδα (εντεχνα καλλιεργημένη βέβαια από τα ΜΜΕ) να μην είσαι Ολυμπιακός.εχεις δικιο Φόν,εχετε αναγκη απο σκουλικια τυπου τσουκαλα και θεοδωριδη,αυτη ειναι η μεγαλη ολυμπιακη οικογενεια.
φον σοβαρα τωρα...τετοια ωρα ασχολεισαι με μαλακιες;;δεν σε πιστευω...ελεος...Μάλλον δεν κατάλαβες το ποστ μου. Είναι φυσικό σε μιά με4γάλη ομάδα να συνυπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, αριστεροί και φασίστες, πλούσιοι και φτωχοί, διανοητικά ανώμαλοί8 και επιστήμονες κοκ. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη για την ομάδα. Εγώ αναφέρομαι σ΄αυτούς που ανάλογα με το ρεύμα μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα. Είναι βλέπεις μόδα (εντεχνα καλλιεργημένη βέβαια από τα ΜΜΕ) να μην είσαι Ολυμπιακός.
Σε αυτούς λοιπόν αναφέρομαι και όχι στον Τσουκαλά και κάθε Τσουκαλά που μου είναι υπερμετρα αντιπαθής.
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΚΛΑΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]