Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
ρε μαλακα τσιμπουκολαρυγγοπνιξ αντε για υπνο μπουλη...καταλαβαμε απο τις φωτο που ποσταρεις οτι οι γαυροι ειναι κοτες κλεφτες και παιρνουν κουπες με παραγκα....μη χτυπιεσαι αλλο το καταλαβαμε...και εσεις ειστε μαγκες αλανια και κιμπαρηδες και σας κλεβει τιτλους η παραγκα....αλλη μια κουπα επιασε λιμανι...κλαψε.....χαχαχαχαχα

Οχι ρε , αλιμονο μαγκες και κιμπαρηδες μονο οι επιστημονες απαπα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω ξερω οτι αλλη μια κουπα πηγε εκει που επρεπε ομορφα και ωραια...παλι μπουζουκια και γλεντια.....αλλοι για κουπες και αλλοι για εκτη θεση...αχαχαχαχαχαχ...μαλαααακεεεεεεεες....
Σας γραφω στα ριπαπα μου και την κανω...καθηστε και σκουξτε με την ησυχια σας κοτες...
40   26   16

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακα τσιμπουκολαρυγγοπνιξ αντε για υπνο μπουλη...καταλαβαμε απο τις φωτο που ποσταρεις οτι οι γαυροι ειναι κοτες κλεφτες και παιρνουν κουπες με παραγκα....μη χτυπιεσαι αλλο το καταλαβαμε...και εσεις ειστε μαγκες αλανια και κιμπαρηδες και σας κλεβει τιτλους η παραγκα....αλλη μια κουπα επιασε λιμανι...κλαψε.....χαχαχαχαχα
Ολοι και ολα εναντιον του Ολυμπιλαγου ηταν,ειδικα οι δημοσιογραφοι που μετεδιδαν τον αγωνα στην τηλεοραση.
Τα λεω καλα ρε Πουθενιδη7;;;;
Τουλαχιστον καποιοι ξυπνησαν και δεν γουσταρουν τιτλους που δεν αξιζουν να παρουν και μαγκια τους ;)

549217_287758754632997_2082627606_n.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Τουλαχιστον καποιοι ξυπνησαν και δεν γουσταρουν τιτλους που δεν αξιζουν να παρουν και μαγκια τους ;)

και για να τους πεις μπραβο και να τους επιβραβευσεις, κοτσαρεις και μια φωτο απο τα....πρασινα νεα. Εισαι και συ αδερφακι μου οπως περιπτωση....

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι αλλη μια κουπα πηγε εκει που επρεπε ομορφα και ωραια...παλι μπουζουκια και γλεντια.....αλλοι για κουπες και αλλοι για εκτη θεση...αχαχαχαχαχαχ...μαλαααακεεεεεεεες....
Σας γραφω στα ριπαπα μου και την κανω...καθηστε και σκουξτε με την ησυχια σας κοτες...
40   26   16
936147_548791508493652_934303185_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:tits2:
Για τους συνγαβρους σου που εχουν ριξει τις παναγιες της αρκουδας σημερα, κανενα σχολιακι? Μπα ε? Τι να πεις αλλωστε...μαλακες προδοτες ολοι τους, μονο εσυ εισαι ολυμπιακος.
Αυτοι αλλωστε τι ξερουν....δεν ηθελαν και τον βυντρα οι αμπαλοι οταν μονος σου προσπαθουσες να τους πεισεις...γαμα τους. Εσυ ξερεις. Καληνυχτες(γενικες) τυπε
βαζελακο αστο...σου ειπα οτι εχυσαααααααααα....

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και για να τους πεις μπραβο και να τους επιβραβευσεις, κοτσαρεις και μια φωτο απο τα....πρασινα νεα. Εισαι και συ αδερφακι μου οπως περιπτωση....
Καποιοι ξυπνησαν,οχι ολοι.
Διοτι υπαρχουν και καποιοι που αποθεωνουν τον σουπερ προεδρο και την συμμορια του οπως ο Πουθενιδης7 :sunglasses:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τον εσφαξαν τον Αστερα,κριμα...ποιος θα παει γηπεδο ρε με ολα αυτα τοσα χρονια? να δει τι? τους διαιτητες να σπρωχνουν τον ολυμπιακο? για μενα σημερα o Αστερας αξιζε το κυπελλο,και στις καρδιες μας ο αστερας ειναι κυπελλουχος...αλητεια ειστε...ουστ ρε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κλαψτεεεεεεεεεεε....οταν και αν σκασει καποιος ο8αδος του αστερα θα κανω σβαρη κουβ3ντα και θα πω την αποψημου...με χυμενες κοτες μονο θα χυνωωωωωωωωωωω...αχαχαχαχαχαχ
Σιγα μην κανω συζητηση με το καθε πικραμενο στρακι...βαλτε καμμια φωτο να πνιξετε τον πονο σας και μεχρι εκει....εγω μπορει να στεναχωρεθηκα περισσοτερο σα φιλαθλος απο μια αλλοιωση απο εναν πικραμενο που πανηγυριζει αν και υποκριτικα στεναχωριεται και καλα επειδη αυτο το σφυριγμα βολευει την προπαγανδα του και το κομπλεξ του κατα της μεγαλυτερης ομαδας της ελλαδς....
Ξαναλεω συζητησ σοβαρη θα κανω με οποιον εγω γουσταρω και κρινω οτι αξιζει...τις υπολοιπες πουτανες απλα τις κατουραω....
Και εισικα κατι γιουσουφακια με φανταχτερα πασουμακια ....κατι σκιουρακια ιμιτασιον....

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Κλαψτεεεεεεεεεεε....οταν και αν σκασει καποιος ο8αδος του αστερα θα κανω σβαρη κουβ3ντα και θα πω την αποψημου...με χυμενες κοτες μονο θα χυνωωωωωωωωωωω...αχαχαχαχαχαχ
Σιγα μην κανω συζητηση με το καθε πικραμενο στρακι...βαλτε καμμια φωτο να πνιξετε τον πονο σας και μεχρι εκει....εγω μπορει να στεναχωρεθηκα περισσοτερο σα φιλαθλος απο μια αλλοιωση απο εναν πικραμενο που πανηγυριζει αν και υποκριτικα στεναχωριεται και καλα επειδη αυτο το σφυριγμα βολευει την προπαγανδα του και το κομπλεξ του κατα της μεγαλυτερης ομαδας της ελλαδς....
Ξαναλεω συζητησ σοβαρη θα κανω με οποιον εγω γουσταρω και κρινω οτι αξιζει...τις υπολοιπες πουτανες απλα τις κατουραω....
Και εισικα κατι γιουσουφακια με φανταχτερα πασουμακια ....κατι σκιουρακια ιμιτασιον....
φιλαρακι,μηπως εισαι ψυχικα βιασμενος?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καποιοι ξυπνησαν,οχι ολοι.
Διοτι υπαρχουν και καποιοι που αποθεωνουν τον σουπερ προεδρο και την συμμορια του οπως ο Πουθενιδης7 :sunglasses:
κλαψε λαγε...αυτη η συμμορια θα σε ξεπατωνει για πολλα χρονια....δεν μου ειπες...σωστα επαιξες αθηνα με την ξανθη?η αποβολη ηταν?ε λαγε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γεια σου φιλε χρηστιδη.για ελευθερο καμπινγκ που θα προτιμουσες?ικαρια η γαυδο τωρα που ερχεται καλοκαιρι?ολυμπιακος ειμαι μην με παρεξηγησεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[quote autho :s&m_3:r=karatzon1989 link=topic=3922.msg4544268#msg4544268 date=1368322514]
φιλαρακι,μηπως εισαι ψυχικα βιασμενος?
[/quote]εσυ?

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι να πεις ρε ταλαιπωρε;;;
Πρωταθλητης στις βουτιες και στα στημενα εισαι και το ξερουν ολοι,εκτος απο την συμμορια του
σουπερ προεδρου σου και τους υπαλληλους της 7.
Κανεις φιλαθλος δεν παραδεχεται τους τιτλους που παιρνεις.
Ετσι ειναι,η αληθεια ποναει κοκκινοσκουφιτσα :birdman:

18079_265770558048_7215952_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom