,γκόμενες/γκόμενοι
Ριξε κουτσομπολια..
,γκόμενες/γκόμενοι
ναι δικε μου εσυ ομως πανηγυριζες οτι θα το παρετε οταν προκριθηκε ο αστερας εναντια στο παοκι.Κατι ηξερες φαινεται.Δεν ξερω βεβαια αν σου αρεσει ο τροπος που πηρατε αλλον εναν τιτλο.Συγγνώμη κιόλας..Έσφαξαν την Παναχαική και θα άφηναν τον Αστέρα να πάρει το κύπελλο? Ας σοβαρευτούμε.Όλη τη χρονιά βλέπουμε μια ομάδα ναυάγιο που μετά βίας κερδίζει ανύπαρκτους αντιπάλους..άντε να προσπάθησε σε 3-4 παιχνίδια στην Ευρώπη..και πώς να παίξει ,αφού οι ποδοσφαιριστές είναι <<αλλού>> ? τη ζωή που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν την κάνουν ροκ σταρς..καταχρήσεις,ξενύχτια,γκόμενες/γκόμενοι και από προπόνηση/προσπάθεια ΜΗΔΕΝ! αλλά δε φταίνε αυτοί..ο Μαρινάκης που τα επιτρέπει..
Μετα τον Μαρινακη ηταν ο Καημενακης στην κορακοιεραρχια.Η μεγαλη ομαδα στην Αρκαδια ειναι ο Παναρκαδικος,ο Αστερας μια ψησταρια στην Τριπολη ειναι.Οσο και καλη ομαδα και αν εχεις με τετοιο μικρο μεγεθος αν το κορακοχωρι δεν σε αβανταρει δεν πας πουθενα.Επεσε πανω στον Αρχηγο....τι να κανει ο ΚαημενοςΣυγγνώμη κιόλας..Έσφαξαν την Παναχαική και θα άφηναν τον Αστέρα να πάρει το κύπελλο? Ας σοβαρευτούμε.Όλη τη χρονιά βλέπουμε μια ομάδα ναυάγιο που μετά βίας κερδίζει ανύπαρκτους αντιπάλους..άντε να προσπάθησε σε 3-4 παιχνίδια στην Ευρώπη..και πώς να παίξει ,αφού οι ποδοσφαιριστές είναι <<αλλού>> ? τη ζωή που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν την κάνουν ροκ σταρς..καταχρήσεις,ξενύχτια,γκόμενες/γκόμενοι και από προπόνηση/προσπάθεια ΜΗΔΕΝ! αλλά δε φταίνε αυτοί..ο Μαρινάκης που τα επιτρέπει..
γιατι ειχε καμια ελπιδα ο αστερας???Δεν έχει ανάγκη τέτοιες τραγικές διαιτησίας ο ΟΣΦΠ.
Καλύτερη ομαδα έχει απο όλους όμως ξεφτιλιζεται ο χονδρος με τα υποκαταστήματά του και τις άθλιες διαιτησιες.
Ενα ακόμη κύπελλο παρωδία
Δεν έχει ανάγκη τέτοιες τραγικές διαιτησίας ο ΟΣΦΠ.
θα ειμαστε με πρωτο και καλυτερο εμενα εγω δεν ειμαι σαν κατι γαυρους που μιλαγαν πριν απο δυο χρονια για ΕΞΑΣΦΥΡΙΧΤΟ ;) ;)οκ μουφα το κυπελλακι
να ειστε εδω επεισης να σχολιαζετε αυριο εαν παρει το ευρωπαικο
καλα να παθει ομως και ο αστερας γιατι οταν καθοταν και εχανε για να σωσει τον Αρη ηταν καθαρο το Εςλληνικο ποδοσφαιρο?????
τι εννοείς δεν έχει ανάγκη ρε τύπε;
θα το χανε το κύπελλο με νορμάλ διαιτησία...