redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειχε αγχωθει τύπε και φοβηθηκε οτι θα χασει ο θρυλος :SΦίλε πολύ τσιτωμένο σε βρίσκω!![]()
ειχε αγχωθει τύπε και φοβηθηκε οτι θα χασει ο θρυλος :SΦίλε πολύ τσιτωμένο σε βρίσκω!![]()
φιλε μου δεν με πειραζει που προκριθηκατε.απλως μου την δινει οτι εχετε βγαλει υπερβολικη γλωσσα.δεν κανατε και κανενα κατοθωρμα που περασατε τους τουρκους.πειστευω οτι αν παιζατε με την μπαρτσελονα δεν θα παιρνουσατεΦίλε πολύ τσιτωμένο σε βρίσκω!![]()
Τυπε, μονο αν παιξει σαν τον Ντορσευ στον τελικο θα εξιλεωθει... εχει κανει απιστευτες παπαριες εφετος.Josh Powell ήσουν τίμιος,σχώρνα με για όσα σου'χω σούρει.![]()
Πουθεναδες και ανυπαρκτοι θα ειστε μια ζωη ρε γαυροι..
![]()
[size=60pt]-40 73-58[/size]Πουθεναδες και ανυπαρκτοι θα ειστε μια ζωη ρε γαυροι..
![]()
για βαλε ρε μαγκα υπαρκτε τους τιτλους που εχετε σε ολα τα σπορΠουθεναδες και ανυπαρκτοι θα ειστε μια ζωη ρε γαυροι..
![]()
ελα παρε για αρχηΠουθεναδες και ανυπαρκτοι θα ειστε μια ζωη ρε γαυροι..
![]()
εσεις θα φατε μια τσαπου τον μαη πελατεςΕμεις Λονδινο εσεις ΚΛΑΡΙΝΟ
καλη σου μερα,εσεις την φαγατε και αυτη τη σεζονεσεις θα φατε μια τσαπου τον μαη πελατες
εσεις την φαγατε απο τωραεσεις θα φατε μια τσαπου τον μαη πελατες
μας τα ειπαν και κατι αλλες κοπελες αυταεσεις θα φατε μια τσαπου τον μαη πελατες
μπορώ να το κορνιζάρω σαν ένα από τα πιο ηλίθια ποστ της εβδομάδας;φιλε μου δεν με πειραζει που προκριθηκατε.απλως μου την δινει οτι εχετε βγαλει υπερβολικη γλωσσα.δεν κανατε και κανενα κατοθωρμα που περασατε τους τουρκους.πειστευω οτι αν παιζατε με την μπαρτσελονα δεν θα παιρνουσατε
αποδείχτηκε εχθές αυτό που λέμε τόσο καιρόΤυπε, μονο αν παιξει σαν τον Ντορσευ στον τελικο θα εξιλεωθει... εχει κανει απιστευτες παπαριες εφετος.
μπορώ να το κορνιζάρω σαν ένα από τα πιο ηλίθια ποστ της εβδομάδας;
πιο σκοτωμένη Μπάρτσα από αυτή δεν έχω δει τα 4 τελευταία χρόνια...
εκτός αν εννοείς πως θα ήταν κόντρα η διαιτησία...γιατί και με την Εφές δεν είδαμε και καμια "δική μας" διαιτησία
![]()
φιλε μου εμεις την αναγκασαμε να ειναι τοσο σκοτωμενη.ΓΙΑ ΘΗΜΗΣΟΥ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΤΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ
![]()
![]()
![]()
πουυυυυυυτσαααααααααααααααααΜια ζωη προβατα του καθε προεδρου θα ειστε και υπαλληλοι.
Αποδεχτειτε το επιτελους να τελειωνουμε ρε πρωταθλητες στις ενστασεις και στα στημενα..
![]()
ενω εσυ με τον καραγκιοζη τουιτερμαν προεδρο εισαι υποδειγμα...΄η με τον Αλητογιάννη...ή με τους γαμιάδες σου εντος γηπέδων με τις 4αρες που εχεις μαζέψει και μιλάς ακόμα..Μια ζωη προβατα του καθε προεδρου θα ειστε και υπαλληλοι.
Αποδεχτειτε το επιτελους να τελειωνουμε ρε πρωταθλητες στις ενστασεις και στα στημενα..
![]()