Επισκέπτης
συμφωνωχριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδη
αλλα μην τα ριχνουμε ολα στον κοουτς
συμφωνωχριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδη
συμφωνω
αλλα μην τα ριχνουμε ολα στον κοουτς
χριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδη
τυπε διαφωνω...κανε αναγωγουλες σε πιθανη χτεσινη ηττα και δες κατ'ευθειαν τα ζορια που θα υπηρχαν....με ψυχολογιες πολεμο ''αντικειμενικων'' κλπ κλπ ...αυτοματως τα δυο ματς με μακαμπι και κιμκι εκτινασσονταν σε βαθμο δυσκολιας...τωρα μετα το χτεσινο διπλο το βαρος το ψυχολογικο μεταφερεται στους αλλους...χριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδη
σωστοτατος...Από πού και ως πού ήταν do or die το ματς με την Μπάρτσα και από πού ως πού έχω χάσει τη δεύτερη θέση? Για να έχω την πρώτη θέση ήθελα νίκη με 9 και πάνω πόντους πράγμα που δεν το πίστευε ούτε ο πιο χαζός.. Τα πιο κρίσιμα ματσάκια είναι αυτά που έμειναν τώρα όπου μία ήττα μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και να μπλέκουμε με τριπλές ισοβαθμίες κλπ.
ελα ρε τυπε...τρελλαθηκα χτες και ειπα δυο κουβεντουλες παραπανω...βεβαια ησουνα αδικος με την ομαδα αλλα ενταξει και εγω σου εκανα μαρς...το ποιος είναι μαλάκας το ξέρουν όλοι εδώ μέσα
ούτε εγώ αναιρώ τίποτα είσαι ένας μαλάκας που όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις
το ότι γίνανε κάποια λάθη στο τέλος δεν πρέπει να τα πούμε και να το συζητήσουμε να το αφήσουμε να πέραση έτσι
και εγώ το τελειώνω εδώ γιατί δεν μου φταίνε τίποτα οι υπόλοιποι και εδώ θέλουμε να μιλάμε για την ομάδα
και όχι για το κοπλεξ σου
ελα ρε τυπε...τρελλαθηκα χτες και ειπα δυο κουβεντουλες παραπανω...βεβαια ησουνα αδικος με την ομαδα αλλα ενταξει και εγω σου εκανα μαρς...
απο παρτη μου ολα καλα...συνεχιζουμε ...ετσι και αλλοιως σημασια εχει η ομαδα και οχι δυο μαλακες οπαδοι
Τυπε αμφιβαλεις οτι αν ηταν ετσιτο ψεμμα, η προπαγανδα και η λασπη...
η αληθεια και η αυτονοητη απαντηση...γαμα κωσταρα...πες αληθειες...
ληξις συναγερμου λοιπονδεν τρέχει τίποτα ρε
αλλα επειδή ειδικά για το μπάσκετ έχω ματώσει και έχω δώσει πολλά ακόμα και σε εποχές που δεν πάταγε ψυχή στο παπαστράτειο δικαιούμαι να έχω αποψη
και εγώ ήμουν υπερβολικός αλλα το ίδιο λάθος γίνετε συνεχεια
και στον πρώτο γύρο χάσαμε έτσι
και στο Ισραήλ το ίδιο έγινε και την γλιτώσαμε και εχθές πάλι τα ίδια
Τυπε αμφιβαλεις οτι αν ηταν ετσι
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/miscothers/3_7.jpg[/img[/URL]]
οχι τιμωρια δεν θα υπηρχε αλλα ουτε καν καρτα; ;D
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
τσιμπησες ρε μαλακα αμεσως;;εσενα ειχα στο νου οταν ποσταριζα ...(οχι οτι δεν ειναι ετσι αλλα ημουνα σιγουρος οτι θα τσιμπησεςι φτερωτα) :2funny: :2funny:
δεν μας ειπες για το σκορ που εδειχνε ο ναβας επι εποχης (κατ'εσε) παραγκας με ποσες τιμωρηθηκε;; ;D
ληξις συναγερμου λοιπον
δεν θελω να δικαιολογησω το λαθος...σιγουρα το να μην γινει φαουλ ειναι λαθος απλα πολλα πραγματα ειναι διαφορετικα μεσα στο παρκε...ξερεις ποσο ευκολο ειναι να δωσουν αντιαθλητικο;;συμφωνω ομως πως ειναι τελικα εγκλημα να μην γινει φαουλ γιατι ετσι και σουταραν και εμπαινε τωρα θα μιλαγαμε για αυτοκτονια...αλλα και αυτοι οι πουστηδες 2 στα 2 πριποντα στο τελος...
Ε οχι κατεμε,κατολους μην λες οτι θελεις.Των αθωωσαν τον Ναβας αν δεν κανω λαθος,γιατι πειστικαν οτι εδειχνε το σκορ.
τσιμπησες ρε μαλακα αμεσως;;εσενα ειχα στο νου οταν ποσταριζα ...(οχι οτι δεν ειναι ετσι αλλα ημουνα σιγουρος οτι θα τσιμπησεςι φτερωτα)
δεν μας ειπες για το σκορ που εδειχνε ο ναβας επι εποχης (κατ'εσε) παραγκας με ποσες τιμωρηθηκε;;
Τυπε προσεχε τι λες καρφωνεσαι.εμμ gαυτό γκρίνιαζα εγώ εχθές αλλα τέλος καλο όλα καλά που ξέρεις στο τέλος μπορεί να φανούμε τυχερή και να γλιτώσουμε στην διασταύρωση την αρκούδα
Τυπε προσεχε τι λες καρφωνεσαι.