Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε δεν πας να κοιταχτεις σε ενα γιατρο;;αιντε...νουμερα...εχετε λαλησει ντιπ...η ομαδα κερδισε εκτος σε ενα ματς πολεμο με ανατροπη και εσεις μουρμουρατε και γκρινιαζετε χειροτερα και απο τον φιλιππα...αιντε νουμερα...στον γιατρο...δημοσιο φορουμ ειναι ...δεν φταιει σε τιποτα ο καθε νορμαλ σαν και μενα να διαβαζει τις μαλακιες σας  :jerking: :jerking:
κερδισαμε...το εχεις παρει χαμπαρι; :headbang: :headbang:

ρε μαλακα ποιος σου μίλησε εσένα εδώ μια χαρά το συζητάμε και ήρθες εσύ αρχίδι να βρύσης άντε και γαμήσου παλιό μαλακα η μάθε να συζητάς η πάρε τον πούλο

Επισκέπτης
Όχι,τον είχε βάλει πολύ πριν βγει με 5 φάουλ ο Περπε.
Το 5ο φάουλ ο Πέρπε το έκανε 2 και κάτι λεπτά περίπου πριν το τέλος (στον Χακετ νομίζω) κι ήταν το 3ο ομαδικό μας.
Επισης ειχε και τον Αντιτς να βαλει αλλα τον αφησε στο παγκο

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
χρηστιδη περιμενω να διαβασω την αποψη σου για την πουτσα που ριξαμε στην κουλα και το 4ο αστερι :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας,,,βελτιωθειτε σαν ανθρωποι...δοθηκε μια ''μαχη'' σημερα και κερδηθηκε...μια μαχη με την πλατη στον τοιχο...σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας αυτους που το εκαναν και ανταμειψτε τους αναλογα....μεγαλοπρεπεια και σεβασμος...αγνωστες λεξεις για σας;;
ξερω...κλασσικοι νεοελληνες...δεν κανουν τιποτα παρα μονο κριτικη σε αυτους που κανουν πραγματα...
απιτησεις απο τον καναπε και κριτικη σε ολους  :jerking: :jerking:
ολοι προποπνητες ολοι παιχτες ,προεδροι κλπ... :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα ποιος σου μίλησε εσένα εδώ μια χαρά το συζητάμε και ήρθες εσύ αρχίδι να βρύσης άντε και γαμήσου παλιό μαλακα η μάθε να συζητάς η πάρε τον πούλο
σαλτα γαμησου εσυ κομπλεξικε μαλακα...τι να συζητησεις μωρη αμοιβαδα;;να πεις τι;;αντε σε κανενα γιατρο κομπλεξικε σου λεω...μαλακα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη περιμενω να διαβασω την αποψη σου για την πουτσα που ριξαμε στην κουλα και το 4ο αστερι :rockon:
καλα αφου η αεκ ειναι ιδεα πως την γαμησαμε;;γαμιουντε οι ιδεες;; :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Για τον σημερινό αγώνα,μεγάλη η νίκη αλλά να χάσεις τη διαφορά με αυτό τον τρόπο προβληματίζει.Ας ελπίσουμε να μην αποβεί καθοριστικό.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας,,,βελτιωθειτε σαν ανθρωποι...δοθηκε μια ''μαχη'' σημερα και κερδηθηκε...μια μαχη με την πλατη στον τοιχο...σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας αυτους που το εκαναν και ανταμειψτε τους αναλογα....μεγαλοπρεπεια και σεβασμος...αγνωστες λεξεις για σας;;
ξερω...κλασσικοι νεοελληνες...δεν κανουν τιποτα παρα μονο κριτικη σε αυτους που κανουν πραγματα...
απιτησεις απο τον καναπε και κριτικη σε ολους  :jerking: :jerking:
ολοι προποπνητες ολοι παιχτες ,προεδροι κλπ... :jerking: :jerking:

ρε χρηστίδη έχεις πάρει χαμπάρι τη συζητάμε η όχι

το τι θυσίες έχω κάνει εγώ ειδικά για την ομάδα του μπάσκετ δεν της ξέρεις ούτε πρόκειται να μάθεις

το ότι συζητάμε κάποια λάθη που γίνανε
δεν αφαιρεί ούτε την νίκη ούτε την προσπάθεια

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
και κατ'αρχας μαγκες ολος ο ντορος για τη 2η θεση ειναι και λιγο αμφιλεγομενος . Εγω πχ δε θα ηθελα να βγουμε 2οι εαν στο αλλο βγει η αρκουδα 3η και την εχουμε με πλεονεκτημα . Προτιμω 3οι και να εχουμε με μειονεκτημα την Εφες , ανετα . Αλλα θα τα δουμε αυτα πως θα πανε .

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
σαλτα γαμησου εσυ κομπλεξικε μαλακα...τι να συζητησεις μωρη αμοιβαδα;;να πεις τι;;αντε σε κανενα γιατρο κομπλεξικε σου λεω...μαλακα

μια ζωή μαλάκας ήσουνα και θα είσαι σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι εδώ μέσα και σε δουλεύουνε κόπανε εε κόπανε όλοι γελάνε μαζί σου καραγκιοζάκο

Επισκέπτης
και κατ'αρχας μαγκες ολος ο ντορος για τη 2η θεση ειναι και λιγο αμφιλεγομενος . Εγω πχ δε θα ηθελα να βγουμε 2οι εαν στο αλλο βγει η αρκουδα 3η και την εχουμε με πλεονεκτημα . Προτιμω 3οι και να εχουμε με μειονεκτημα την Εφες , ανετα . Αλλα θα τα δουμε αυτα πως θα πανε .
Δεν εχεις αδικο οσον αφορα τη συγκριση μεταξυ Εφες και Τσκαα αλλα το πλεονεκτημα παντα ειναι αβανταζ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon:μπραβο ε μαγκα κοζαρεις...ακομοι και τεταρτοι με μειονεκτημα με ρεαλ εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι με πλεονεκτημα με αρκουδα...το εχω πει εδω και μερες αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση η αρκουδα να μην παρει ματς εδω μεσα...ουτε μια στο εκατομμυριο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όλα τώρα παίζονται σε αυτά τα 3 τελευταία ματσάκια! Ισοβαθμία με Σιένα είναι η πιο δύσκολη περίπτωση που μπορεί να τύχει πιστεύω, οπότε μικρό το κακό.. Ευχαριστούμε πάντως αυτή την ομάδα για τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ματσάκια που μας προσφέρει και την υπερπροσπάθεια, επιτέλους με αυτό το σύνολο η φανέλα έχει αρχίσει να αποκτά βάρος!

Επισκέπτης
:rockon:μπραβο ε μαγκα κοζαρεις...ακομοι και τεταρτοι με μειονεκτημα με ρεαλ εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι με πλεονεκτημα με αρκουδα...το εχω πει εδω και μερες αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση η αρκουδα να μην παρει ματς εδω μεσα...ουτε μια στο εκατομμυριο
Η φετινη Ρεαλ ειναι σαφως καλυτερη απο την ΤΣΚΚΑ,αναμεα σε Εφες  με μειονεκτημα και ΤΣΚΚΑ με πλεονεκτημα δεν ξερω τι να διαλεξω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μια ζωή μαλάκας ήσουνα και θα είσαι σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι εδώ μέσα και σε δουλεύουνε κόπανε εε κόπανε όλοι γελάνε μαζί σου καραγκιοζάκο
καλα...ποιος δουλευει ποιν ειναι ενα θεμα ...εσυ μπορει να πιστευεις οτι θες...
απο εμενα ληγει εδω...δεν ανιρω αυτα που ειπα...τα πιστευω και τα εννοω...η αντιδραση η δικη σου ειναι απο θιγμενο εγωισμο ....φανερο αυτο...περαστικα σου,,,,
η συμβουλη μου ισχυει...τραβα στον γιατρο να ξαπλωσεις στη πολυθρονιτσα και να βγαλεις τα εσωψυχα σου...δεν σου φταιει η ομαδουλα σε τιποτα...
η ομαδουλα πηγε σε ματς do or die και γαμησε...
τωρα αν εσυ εισα λακαμας εγω δεν φταιω  ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
απο εμενα ληγει εδω...δεν ανιρω αυτα που ειπα...τα πιστευω και τα εννοω...η αντιδραση η δικη σου ειναι απο θιγμενο εγωισμο ....φανερο αυτο...περαστικα σου,,,,
η συμβουλη μου ισχυει...τραβα στον γιατρο να ξαπλωσεις στη πολυθρονιτσα και να βγαλεις τα εσωψυχα σου...δεν σου φταιει η ομαδουλα σε τιποτα...

το ποιος είναι μαλάκας το ξέρουν όλοι εδώ μέσα
ούτε εγώ αναιρώ τίποτα είσαι ένας μαλάκας  που όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις
το ότι γίνανε κάποια λάθη στο τέλος δεν πρέπει να τα πούμε και να το συζητήσουμε να το αφήσουμε να πέραση έτσι

και εγώ το τελειώνω εδώ γιατί δεν μου φταίνε τίποτα οι υπόλοιποι και εδώ θέλουμε να μιλάμε για την ομάδα
και όχι για το κοπλεξ σου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom