Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ακριβως...και εγω την δικια μου...Χαλαρωσε και ο Αρις την αποψη του λεει ;)
γιαυτον ειμαστε μπουρδελο για μενα αυτος θελει γιατρο ;)
ακριβως...και εγω την δικια μου...Χαλαρωσε και ο Αρις την αποψη του λεει ;)
ρε δεν πας να κοιταχτεις σε ενα γιατρο;;αιντε...νουμερα...εχετε λαλησει ντιπ...η ομαδα κερδισε εκτος σε ενα ματς πολεμο με ανατροπη και εσεις μουρμουρατε και γκρινιαζετε χειροτερα και απο τον φιλιππα...αιντε νουμερα...στον γιατρο...δημοσιο φορουμ ειναι ...δεν φταιει σε τιποτα ο καθε νορμαλ σαν και μενα να διαβαζει τις μαλακιες σας
κερδισαμε...το εχεις παρει χαμπαρι;
Επισης ειχε και τον Αντιτς να βαλει αλλα τον αφησε στο παγκοΌχι,τον είχε βάλει πολύ πριν βγει με 5 φάουλ ο Περπε.
Το 5ο φάουλ ο Πέρπε το έκανε 2 και κάτι λεπτά περίπου πριν το τέλος (στον Χακετ νομίζω) κι ήταν το 3ο ομαδικό μας.
Επισης ειχε και τον Αντιτς να βαλει αλλα τον αφησε στο παγκο
σαλτα γαμησου εσυ κομπλεξικε μαλακα...τι να συζητησεις μωρη αμοιβαδα;;να πεις τι;;αντε σε κανενα γιατρο κομπλεξικε σου λεω...μαλακαρε μαλακα ποιος σου μίλησε εσένα εδώ μια χαρά το συζητάμε και ήρθες εσύ αρχίδι να βρύσης άντε και γαμήσου παλιό μαλακα η μάθε να συζητάς η πάρε τον πούλο
καλα αφου η αεκ ειναι ιδεα πως την γαμησαμε;;γαμιουντε οι ιδεες;;χρηστιδη περιμενω να διαβασω την αποψη σου για την πουτσα που ριξαμε στην κουλα και το 4ο αστερι
καλα αφου η αεκ ειναι ιδεα πως την γαμησαμε;;γαμιουντε οι ιδεες;;
σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας,,,βελτιωθειτε σαν ανθρωποι...δοθηκε μια ''μαχη'' σημερα και κερδηθηκε...μια μαχη με την πλατη στον τοιχο...σεβαστειτε μια φορα στη ζωη σας αυτους που το εκαναν και ανταμειψτε τους αναλογα....μεγαλοπρεπεια και σεβασμος...αγνωστες λεξεις για σας;;
ξερω...κλασσικοι νεοελληνες...δεν κανουν τιποτα παρα μονο κριτικη σε αυτους που κανουν πραγματα...
απιτησεις απο τον καναπε και κριτικη σε ολους
ολοι προποπνητες ολοι παιχτες ,προεδροι κλπ...
σαλτα γαμησου εσυ κομπλεξικε μαλακα...τι να συζητησεις μωρη αμοιβαδα;;να πεις τι;;αντε σε κανενα γιατρο κομπλεξικε σου λεω...μαλακα
Δεν εχεις αδικο οσον αφορα τη συγκριση μεταξυ Εφες και Τσκαα αλλα το πλεονεκτημα παντα ειναι αβανταζ.και κατ'αρχας μαγκες ολος ο ντορος για τη 2η θεση ειναι και λιγο αμφιλεγομενος . Εγω πχ δε θα ηθελα να βγουμε 2οι εαν στο αλλο βγει η αρκουδα 3η και την εχουμε με πλεονεκτημα . Προτιμω 3οι και να εχουμε με μειονεκτημα την Εφες , ανετα . Αλλα θα τα δουμε αυτα πως θα πανε .
μπραβο ε μαγκα κοζαρεις...ακομοι και τεταρτοι με μειονεκτημα με ρεαλ εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι με πλεονεκτημα με αρκουδα...το εχω πει εδω και μερες αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση η αρκουδα να μην παρει ματς εδω μεσα...ουτε μια στο εκατομμυριοκαι κατ'αρχας μαγκες ολος ο ντορος για τη 2η θεση ειναι και λιγο αμφιλεγομενος . Εγω πχ δε θα ηθελα να βγουμε 2οι εαν στο αλλο βγει η αρκουδα 3η και την εχουμε με πλεονεκτημα . Προτιμω 3οι και να εχουμε με μειονεκτημα την Εφες , ανετα . Αλλα θα τα δουμε αυτα πως θα πανε .
Η φετινη Ρεαλ ειναι σαφως καλυτερη απο την ΤΣΚΚΑ,αναμεα σε Εφες με μειονεκτημα και ΤΣΚΚΑ με πλεονεκτημα δεν ξερω τι να διαλεξω.μπραβο ε μαγκα κοζαρεις...ακομοι και τεταρτοι με μειονεκτημα με ρεαλ εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι με πλεονεκτημα με αρκουδα...το εχω πει εδω και μερες αυτο...δεν υπαρχει περιπτωση η αρκουδα να μην παρει ματς εδω μεσα...ουτε μια στο εκατομμυριο
καλα...ποιος δουλευει ποιν ειναι ενα θεμα ...εσυ μπορει να πιστευεις οτι θες...μια ζωή μαλάκας ήσουνα και θα είσαι σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι εδώ μέσα και σε δουλεύουνε κόπανε εε κόπανε όλοι γελάνε μαζί σου καραγκιοζάκο
καλα...ποιος δουλευει ποιν ειναι ενα θεμα ...εσυ μπορει να πιστευεις οτι θες...
απο εμενα ληγει εδω...δεν ανιρω αυτα που ειπα...τα πιστευω και τα εννοω...η αντιδραση η δικη σου ειναι απο θιγμενο εγωισμο ....φανερο αυτο...περαστικα σου,,,,
η συμβουλη μου ισχυει...τραβα στον γιατρο να ξαπλωσεις στη πολυθρονιτσα και να βγαλεις τα εσωψυχα σου...δεν σου φταιει η ομαδουλα σε τιποτα...
η ομαδουλα πηγε σε ματς do or die και γαμησε...
τωρα αν εσυ εισα λακαμας εγω δεν φταιω ;)
χριστιδη ματσακι do of die ηταν με μπαρτσα που κυνηγουσες πρωτη θεση και ο μπαρτζωκας το εχασε περιπατο, σημερα απλα κυνηγουσες 2ρη η 3τη θεση και ηρθες τριτος, παλι τον πουλο δηλαδηκαλα...ποιος δουλευει ποιν ειναι ενα θεμα ...εσυ μπορει να πιστευεις οτι θες...
απο εμενα ληγει εδω...δεν ανιρω αυτα που ειπα...τα πιστευω και τα εννοω...η αντιδραση η δικη σου ειναι απο θιγμενο εγωισμο ....φανερο αυτο...περαστικα σου,,,,
η συμβουλη μου ισχυει...τραβα στον γιατρο να ξαπλωσεις στη πολυθρονιτσα και να βγαλεις τα εσωψυχα σου...δεν σου φταιει η ομαδουλα σε τιποτα...
η ομαδουλα πηγε σε ματς do or die και γαμησε...
τωρα αν εσυ εισα λακαμας εγω δεν φταιω ;)