talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
οι καλοί παντού χωράνε....ρε παιδιά επειδή τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ,με βασανίζει ένα ερώτημα
ΧΩΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ???
οι καλοί παντού χωράνε....ρε παιδιά επειδή τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ,με βασανίζει ένα ερώτημα
ΧΩΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ???
απόψε στάζουνε τα μπουτάκια σ χύσια ..αστο φίλος κάνε τσιγάρο και πέσε για νάνι
Tυπε τα πραγματα ειναι απλουστατα.Και το ξερεις και εσυ ασχετα αν εισαι πολυ περηφανος να το παραδεχτεις.Τωρα υπαρχει ο Μαρινακης και τα σκεφτεται τα λεφτα του,δεν υπαρχει κοκκαλης που εριχνε χρημα για ξεπλυμα και εριχνε σε διαιτησιες,εκανε μεταγραφες.Ακομα παιζεις σε προδιαγραφες κοκκαλη για αυτο και εχεις ακομη σπρωξιμο,αλλα χρονο με τον χρονο θα χαμηλωνεις αναγκαστικα.Οσο και να με βριζεις,ξερεις οτι εχω δικιο σε αυτο που λεω.Οποιος γαβρος τσιμπαει απο μαλακες τυπου παλερμο που θα κατεβει αθηνα τον μαιο στον τελικο και θα το ξεβρακωσουν οι γαβροι στον σταθμο λαρισης ειναι μαλακας.
Κριτικη στο ματς δεν κανω,ο μαλακας ο χοντρος καταφερε σε ενα χρονο να φτιαξει μια ομαδα που σε σχεση με την περσινη εχει μολις 2 παικτες που θα παιζαν και περσι,απο αυτους τους 2(τσιμπουρ,μανιατης) κανεις δεν παιζει στην περσινη του θεση.
Στην Ευρωπη σοβαρες ομαδες τυπου Λεβαντε με αυτο το ροστερ θα μας παιρνανε,στην Ελλαδα θα ριχνουμε 4 στη κουλα αλλα 3 στους ζελεδες και οι βουλγαροι θα μας παιρνουν Χ στην εδρα τους και θα καινε τον πυργο το λευκο απο τα πανηγυρια.
ΥΓ Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τον χοντρο που υποτιθετε ξερει απο μπαλα ειναι γιατι διωχνει τον Ζαρντιμ την συγκεκριμενη περιοδο,καναμε υπομονη,βαλαμε τα ματακια μας απο το θεαμα με τον Πορτογαλλο αλλα με το συστημα ταμπουρι που επαιζε θα ειχαμε καλυτερη τυχη στα διπλα ματς της Ευρωπης
Οταν θα παρεις πρωταθληματα χωρις να εχεις προεδρο το μεγαλυτερο λαμογιο και απατεωνα (κοκκαλης) με την αξια σου,χωρις σπρωξιμο 80-20 απο την διαιτησια οταν δεν θα ελεγχεις ΚΕΔ,σουπερλιγκ,ΕΠΟ οταν θα σταματησεις να λεγεσαι θρυλος ενω εισαι ενας ανυπαρκτος πουθενας τοτε και μονο τοτε θα σε παραδεχτουν και θα σε σεβαστουν οι υπολοιποι.Τωρα μονο μισος εισπρατεις.
Οποιος γαβρος τσιμπαει απο μαλακες τυπου παλερμο που θα κατεβει αθηνα τον μαιο στον τελικο και θα το ξεβρακωσουν οι γαβροι στον σταθμο λαρισης ειναι μαλακας.
Κριτικη στο ματς δεν κανω,ο μαλακας ο χοντρος καταφερε σε ενα χρονο να φτιαξει μια ομαδα που σε σχεση με την περσινη εχει μολις 2 παικτες που θα παιζαν και περσι,απο αυτους τους 2(τσιμπουρ,μανιατης) κανεις δεν παιζει στην περσινη του θεση.
Στην Ευρωπη σοβαρες ομαδες τυπου Λεβαντε με αυτο το ροστερ θα μας παιρνανε,στην Ελλαδα θα ριχνουμε 4 στη κουλα αλλα 3 στους ζελεδες και οι βουλγαροι θα μας παιρνουν Χ στην εδρα τους και θα καινε τον πυργο το λευκο απο τα πανηγυρια.
ΥΓ Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τον χοντρο που υποτιθετε ξερει απο μπαλα ειναι γιατι διωχνει τον Ζαρντιμ την συγκεκριμενη περιοδο,καναμε υπομονη,βαλαμε τα ματακια μας απο το θεαμα με τον Πορτογαλλο αλλα με το συστημα ταμπουρι που επαιζε θα ειχαμε καλυτερη τυχη στα διπλα ματς της Ευρωπης
Σας εδωσε ευχαριστηρια η ΠΑΕ ΑΕΚ.Και δεν υπηρχε αλλο γηπεδο,ηθελες δεν ηθελες θα το εδινες,οπως σας ειχαμε δωσει και εμεις στο παρελθον το γηπεδο μας.Αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτα που ειπα,αλλα λογια να αγαπιομαστε.εσυ δεν παραδεχτηκες οτι σου δωσα το καραισκακη για να μην ξεφτιλιστεις στην ουεφα, αλλα θα παραδεχτεις?
Tυπε μου η διαφορα η δικια μας με εσας ειναι οτι εμεις εχουμε απαιτησεις απο την ομαδα μας,εσεις τις χρυσες εποχες Ντεμη ειχατε χασει απο ομαδα β κατηγοριας στο ΟΥΕΦΑ και δεν ανοιξε μυτη,εγω που εχω ονειρα μπορω να ασκω κριτικη εσυ οχι.Tυπε τα πραγματα ειναι απλουστατα.Και το ξερεις και εσυ ασχετα αν εισαι πολυ περηφανος να το παραδεχτεις.Τωρα υπαρχει ο Μαρινακης και τα σκεφτεται τα λεφτα του,δεν υπαρχει κοκκαλης που εριχνε χρημα για ξεπλυμα και εριχνε σε διαιτησιες,εκανε μεταγραφες.Ακομα παιζεις σε προδιαγραφες κοκκαλη για αυτο και εχεις ακομη σπρωξιμο,αλλα χρονο με τον χρονο θα χαμηλωνεις αναγκαστικα.Οσο και να με βριζεις,ξερεις οτι εχω δικιο σε αυτο που λεω.
Σας εδωσε ευχαριστηρια η ΠΑΕ ΑΕΚ.Και δεν υπηρχε αλλο γηπεδο,ηθελες δεν ηθελες θα το εδινες,οπως σας ειχαμε δωσει και εμεις στο παρελθον το γηπεδο μας.Αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτα που ειπα,αλλα λογια να αγαπιομαστε.
α μπραβο.Tυπε μου η διαφορα η δικια μας με εσας ειναι οτι εμεις εχουμε απαιτησεις απο την ομαδα μας,εσεις τις χρυσες εποχες Ντεμη ειχατε χασει απο ομαδα β κατηγοριας στο ΟΥΕΦΑ και δεν ανοιξε μυτη,εγω που εχω ονειρα μπορω να ασκω κριτικη εσυ οχι.
Καμια σχεση με αυτο που σε ρωτησα αλλα οκ καταλαβαινω.Απαιτησεις απο αυτη την ομαδα δεν μπορεις να εχεις πλεον,μικρηνε παρα πολυ και το βλεπεις και εσυ.Οχι ακομη στα επιπεδα που ειναι ΑΕΚ και παο αλλα μην νομιζεις οτι δεν θα φτασεις.Και ρε φιλε τι ομαδα β εθνικης μου λες,εδω καποτε ειχατε χασει 3-0 απο μια ομαδα μπασκετ του ισραηλ και δεν ανοιξε μυτη.Tυπε μου η διαφορα η δικια μας με εσας ειναι οτι εμεις εχουμε απαιτησεις απο την ομαδα μας,εσεις τις χρυσες εποχες Ντεμη ειχατε χασει απο ομαδα β κατηγοριας στο ΟΥΕΦΑ και δεν ανοιξε μυτη,εγω που εχω ονειρα μπορω να ασκω κριτικη εσυ οχι.
Την Ααχεν την θυμασε?Καμια σχεση με αυτο που σε ρωτησα αλλα οκ καταλαβαινω.Απαιτησεις απο αυτη την ομαδα δεν μπορεις να εχεις πλεον,μικρηνε παρα πολυ και το βλεπεις και εσυ.Οχι ακομη στα επιπεδα που ειναι ΑΕΚ και παο αλλα μην νομιζεις οτι δεν θα φτασεις.Και ρε φιλε τι ομαδα β εθνικης μου λες,εδω καποτε ειχατε χασει 3-0 απο μια ομαδα μπασκετ του ισραηλ και δεν ανοιξε μυτη.
Ποτε σας ειπα πουτανες ρε τυπε;το γηπεδο ανηκει στην θρυλος αε , αν γουσταρε αυτη θα στο δινε.
πρωτα εφαγες πορτα απο τον ατρομητο και μετα ηρθες για καραισκακη.α μπραβο.
απο την ααχεν 0-2.
Οσες φορες εχουν παιξει ομιλους ουεφα ή τριτοι ή τελευταιοι βγηκαν..
μας λενς πουτανες αλλα αυτοι κανανε 22 αγωνες να κανουν την πρωτη τους νικη στο τσ λ και κοντεψε να γινει εθνικη αργια οταν κερδισαν την λιλ.
Εγω την θυμαμαι,εσυ κατι 5αρες απο μια ερασιτεχνικη ομαδα τυπου ροζενμπορκ,και μια 3αρα μεσα στο καραισκακη αν θυμαμαι καλα τωρα προχειρα προχειρα.Και στα ντουζενια σου οχι στα προθυρα διαλυσης οπως η ΑΕΚ.Την Ααχεν την θυμασε?
Εγω την θυμαμαι,εσυ κατι 5αρες απο μια ερασιτεχνικη ομαδα τυπου ροζενμπορκ,και μια 3αρα μεσα στο καραισκακη αν θυμαμαι καλα τωρα προχειρα προχειρα.Και στα ντουζενια σου οχι στα προθυρα διαλυσης οπως η ΑΕΚ.
τυπε μην ξεχασεις την καλη να μας βαλειςη ελπίδα πεθαίνει τελευταία....
το βράδυ θα ανεβάσω φώτος απο το Καραϊσκάκης....