georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
φαντασματα βλεπετε μονο εσεις κλασικοι λαγοι
μπράβο. αντρίκια απάντηση
φαντασματα βλεπετε μονο εσεις κλασικοι λαγοι
οπως απαντησες απαντησα ρεμπράβο. αντρίκια απάντηση
να τρωτε [size=50pt]35[/size] η λιγοτερους
τυποι χασαμε ...δεν πειραζει...εγινε ματσαρα ας μη το χαλασουμε με διαιτησια...εγινε οντως μια φαση που μας αδικησε χοντρα αλλα το ξαναγυρισαμε προηγηθηκαμε και το χασαμε στα ισα...
συγχαρητηρια στον αντιπαλο και παμε για το πρωταθλημα...θεωρω οτι θα το παρουμε...καναμε καταστροφικο 1ο ημιχρονο αλλα και παλι η ομαδα επεστρεψε δυο φορες...
οπως απαντησες απαντησα ρε
σου ειπα μετα το μαγικο με την τεχνικη ποινη πηγαν να ρεφαρουν αλλα δεν το πιανεις
Ta elegaτο επέομενο ματς είναι πιο καθοριστικό, γιατί είναι κούπα
παντελονάτη απάντηση αλλά σήμερα...ΣΕ ΓΑΜΑΩ
τυπε να τον προσεχεις αυτοντυποι χασαμε ...δεν πειραζει...εγινε ματσαρα ας μη το χαλασουμε με διαιτησια...εγινε οντως μια φαση που μας αδικησε χοντρα αλλα το ξαναγυρισαμε προηγηθηκαμε και το χασαμε στα ισα...
συγχαρητηρια στον αντιπαλο και παμε για το πρωταθλημα...θεωρω οτι θα το παρουμε...καναμε καταστροφικο 1ο ημιχρονο αλλα και παλι η ομαδα επεστρεψε δυο φορες...
τυπε να τον προσεχεις αυτον
Γιαννακόπουλος: «Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ»
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/4930a4e6cd8184a35b7e49573bed392e_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι θεος τυπε...τον παω με χιλια...εκανε και δηλωσεις στη διακοπη τυπε...τιμωρηστε τον συλλογο της βρωμιας θυμηθηκε ριζουπολες και δεν συμμαζευαται...ατομο λεμε...ο θανασης δεν υπαρχει μπροστα του...θα περασουμε καλα με δαυτον...
εσυ δε χυνεις μωρη καριολα;;αν εκανα εγω τετοια νικη θα ειχε πλημυρισει η οθονη...τι μαλακας αγαμητος εισαιανάψτε τους...........μπάφους......
σε ρωτάω στο δικό μας ρε........εσυ δε χυνεις μωρη καριολα;;αν εκανα εγω τετοια νικη θα ειχε πλημυρισει η οθονη...τι μαλακας αγαμητος εισαι
του αβραμοπερσόνα τύπε ;)
τα πράγματα είναι απλά , ο σπανούλης μας κρέμασε τελείως και ο βάζελος είχε 18 παραπάνω επιθέσεις...........Παραλίγο να χάσουν ένα παιχνίδι που φάνηκε από την αρχή ότι είναι δικό τους.. Βέβαια όταν οι συνθήκες έγιναν ανθρώπινες φάνηκε ποιος έχει την καλύτερη ομάδα.. Παίξαμε άσχημα σήμερα κάνοντας χείριστη αρχή και δικαίως το πήραν. Μπήκαν και κάποια τρελά σουτ πχ του Ούκιτς που δεν πρόκειται να ξαναμπούν ;). Με την οργάνωση αυτή πάει για συντριβή στη Μόσχα από CSKA.