Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Δηλώσεις Τζιμπούρ,είτε αλήθεια είτε ψέμματα, πήρε  την πρωτοβουλία να μείνει και αυτό είναι κάτι που μετράει.

"Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους…

Ραφίκ Τζιμπούρ".

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Δηλώσεις Τζιμπούρ,είτε αλήθεια είτε ψέμματα, πήρε  την πρωτοβουλία να μείνει και αυτό είναι κάτι που μετράει.

"Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους…

Ραφίκ Τζιμπούρ".
Απλά δεν έπιασε το παιχνίδι του μέχρι τέλους..πoιά ομάδα θα του έδινε τόσα λεφτά? μόνο τούρκικη ή ρωσικη..και από το να ξενιτεύεται ,προτίμησε να μείνει..και με λιγότερα θα έμενε..απλά ο πρόεδρος είναι large!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Ναι, αλλά από το καλοκαίρι, λέει ο Μίτσελ 

Απρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου είναι ο κ. Μίτσελ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS». Ο ισπανός προπονητής σε συνάντηση την οποία είχε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ κ. Γιάννη Βρέντζο φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τους Ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι ώστε να έχει την ευθύνη των επιλογών και να χτίσει την ομάδα με βάσει της δική του αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Οταν άκουγε τέτοια ο Κόκκαλης τον έπιανε τεταρταίος πυρετός,ελπίζω ο Μαρινάκης να το πάρει ψύχραιμα τουλάχιστον.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
      Ναι, αλλά από το καλοκαίρι, λέει ο Μίτσελ 

Απρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου είναι ο κ. Μίτσελ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS». Ο ισπανός προπονητής σε συνάντηση την οποία είχε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ κ. Γιάννη Βρέντζο φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τους Ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι ώστε να έχει την ευθύνη των επιλογών και να χτίσει την ομάδα με βάσει της δική του αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Οταν άκουγε τέτοια ο Κόκκαλης τον έπιανε τεταρταίος πυρετός,ελπίζω ο Μαρινάκης να το πάρει ψύχραιμα τουλάχιστον.
Προσωπικά μου ακούγεται σα δικαιολογία για να ΜΗΝ έρθει.. δλδ δε θέλει σίγουρο πρωτάθλημα,σχεδόν σίγουρο κύπελλο, μισθούς 4-5 μηνών για πλάκα και ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα από τώρα και να δει τί χρειάζεται να αλλάξει!
Σε κάθε περίπτωση πάντως το βιογραφικό του δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με 1,5 εκ του εκλεισαν το στομα αφου του κατεστρεψαν τα νεφρα

Σε λιγο κατι θα βγαλει κ ο καραφλας ο σκατοφατσας ο τζολε..Με τις γαμπες αλογου απο τα ποτα...

Εαν δεν εχει ηδη βγαλει κατι και το αποκρυπτουν..
:grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Με 1,5 εκ του εκλεισαν το στομα αφου του κατεστρεψαν τα νεφρα

Σε λιγο κατι θα βγαλει κ ο καραφλας ο σκατοφατσας ο τζολε..Με τις γαμπες αλογου απο τα ποτα...

Εαν δεν εχει ηδη βγαλει κατι και το αποκρυπτουν..

Την είπες πάλι τη μαλακία σου επαγγελματία καραγκιόζη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Την είπες πάλι τη μαλακία σου επαγγελματία καραγκιόζη
Είναι εύκολο να κατηγορούμε τους πάντες για ντοπάρισμα κτλ..Προχθές στο ραδιοφωνο κάποιος έλεγε ό,τι ο Μαυρίας ήταν ντοπέ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά ξεφούσκωσε.. Ντοπαρισμένος είναι αυτός που συλλαμβάνεται!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Μεταγραφή βόμβα ετοιμάζει στο παρά 1 ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το sport.gr
Έρχεται ο Βύντρα????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
καλοριζικος ρε.ανυπομονω να διαβασω αρθρο νικολακοπουλου για το ποσο πολυτιμη και ουσιαστικη μεταγραφη ειναι,απο εκει που τον εβγαζε σαπακι . :tooth: :tooth: :tooth:
ο σωστός δημοσιογράφος είναι σαν τον πολιτικό..ξέρει να κάνει κωλοτούμπες και να γλύφει εκεί που έφτυνε!

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306
Μεταγραφή βόμβα ετοιμάζει στο παρά 1 ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το sport.gr
Έρχεται ο Βύντρα????

Μου φαίνεται ότι το 'χουν τα δεξιά μπακ, να τους μπινελικώνει η εξέδρα. Δεν εξηγείται αλλοιώς...

Επισκέπτης
ο βυντρα πέρα από την πλάκα ειναι παίχτης που μπορεί να παίξει τουλάχιστον 5 απο τις 11 θέσεις.και δεν ειναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι προπονητές που περάσαν απο τον παναθηναϊκό ανεξαιρέτως και από την εθνική ξεκινούσαν από αυτόν την σύνθεση.όλοι ηταν άσχετοι και αυτοί που έκραζαν ηταν ειδήμονες.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275

Επισκέπτης
Μου φαίνεται ότι το 'χουν τα δεξιά μπακ, να τους μπινελικώνει η εξέδρα. Δεν εξηγείται αλλοιώς...
γιατί στον  παναθηναϊκό σε πόσα ματς έπαιξε δεξί μπακ; :grin: εγω δεν θυμαμαι τα χρόνια του βυντρα στο παναθηναϊκό να έχει παίξει σταθερά δεξί μπακ..εκει ηταν η θεση η υποτιθεμένη που παίζει.όμως έπαιζε δεξί αριστερό μπακ,στόπερ αμυντικό χαφ και παραλίγο τερματοφύλακας :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω κλάσει στο γέλιο, πού 'σαι ρε πλεεεεε!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.419
Πόντοι
456
Τρωει που τρωει κραξιμο ο χοντρος με ενδεχομενη ελευση του βυντρα καλυτερα να κρυφτει

Επισκέπτης
Προσωπικη αποψη και ΜΟΝΟ.
Θα ημουν ικανοποιημενος αν ερθειο Βυντρα στην ομαδα,ειναι παικτης εμπειρος,χωρις πολλα-πολλα θα κουμπωσει στην ομαδα,αχνα δεν θα βγαλει και θα δουλεψει για την ομαδα,παικτης σκυλος με γνωστα ελλατωματα,ελλατωματα ομως που πηγαζουν απο ψυχολογικο κακλαζ που εχει παθει απο τα συνεχη γιουχαρισματα απο την εξεδρα του ΠΑΟ και απο το "για ολα φταιει ο Βυντρα" κλιμα.
Ο Λουκας η δεν θα ακουμπησει μπαλα στον Θρυλο η θα αναγεννηθει και θα δειξει στον κοσμο αυτο που ολοι οι προπονητες βλεπουν και εκτιμανε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απο τον ντιακιτε δεκα φορες καλυτερος ειναι
Τωρα αν νομιζουμε ,εμεις οι φιλαθλοι του ολυμπιακου,οτι ο Μαρινακης σκεφτεται να φτιαξει ομαδα,μαλλον πεταμε στα συννεφα
Ο ανθρωπος κοιταζει να φτιαξει μια καλη ομαδα με το μικροτερο δυνατο κοστος.
Μ αυτη τη λογικη,η μεταγραφη αυτη ειναι μια καλη κινηση

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι να ειναι αστειο αλλα αν δεν ειναι ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι πανω απ'ολα τα προσωπα και οχι τα προσωπα πανω απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρεπει να παιζουν αυτοι που γουσταρουν και οχι αυτοι που φευγουν για μια καλυτερη ομαδα...
Αυτη την στιγμη δεν εχουμε καλυτερο απο τον Βυντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (απο την στιγμη που εφυγε ο Τοροσιδης)!
Παρολαυτα ομως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!
Αν ομως ερθει θα ειμαι μαζι του!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom