Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και στο γκαζετα εγραψες; να σε απαντησω με ερωτηση..... σε αλλο γηπεδο θα εδινε τοσα λεπτα καθυστερησεις;
και το κυριοτερο.... θα εδινε πεναλντυ κατα του ΟΣΦΠ στο 97 ακομη και αν ο πχ Αβρααμ η ο Μανωλας εβγαζε οπλο και πυροβολουσε τον επιθετικο;
κατα λαθος διεγραψα το μηνυμα μου.

με τα αν δεν βγαινει αποτελεσμα φίλε μου.

οχι δεν εγραψα πουθενα αλλου. και εδω ειχα να γραψω παρα πολλλους μηνες.

και επειδη ανεφερες το γκαζετα, μολις ανεβασε παλιο εντιτοριαλ ο παπαθεοδωρου(παλιος υπαλληλος πρασινης) ότι απογορευεται ο ολυμπιακος να μην κερδιζει αλλα στο αρθρο για την περιγραφη του ματς αναφερει και τις φάσεις με μανωλα και το χερι στο 94...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

και επειδη ανεφερες το γκαζετα, μολις ανεβασε παλιο εντιτοριαλ ο παπαθεοδωρου(παλιος υπαλληλος πρασινης) ότι απογορευεται ο ολυμπιακος να μην κερδιζει αλλα στο αρθρο για την περιγραφη του ματς αναφερει και τις φάσεις με μανωλα και το χερι στο 94...
χεσε το γκαζετα ολοι εκει ειναι για μπατσες το παντεσπανι τους βγαζουν καλλιεργοντας μισοι μεταξυ οπαδων τους φυτιλιαζουν και οταν γινονται περιστατικα και καλα
τα καταδικαζουν αλλα απο μεσα τους πανηγυριζουν,
οντως με το αν δεν γινεται τιποτα (Αν ειχε η πουτσα μου νυχι θα ηταν δαχτυλο οπως ακουσα προσφατα και γελασα πολυ) ομως ρε συ.... ειπαμε....... λιγο τακτ ρε γαμωτο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Γιατί ξεφτιλίστηκες ετσι ρε άνθρωπε του Θεού; εχεις και οικογένεια και παιδιά πως θα τους αντικρίσεις στα μάτια;
Λίγη τσίπα ρε.
Ντροπή και όνειδος.
Τί σας τάζει ο χοντρός ρε;
Aγριογούρουνα απο την Αρκαδία;
η προπαγανδα των αλλων πιανει τοπο ρε...γιαυτο ξευτιλιστηκε...και καλα δενμ ειδε τα 2 πεναλτυ σε μανωλα και το καθαρο χερι (με προθεση) του αμυντικου στο 89...
βλεπεις αγορι μου τι κανει η προπαγανδα;;φοβαται να σφυριξει τα πεναλτακια και δινει μονο 5 λεπτα καθυστερηση αντι για 8...και ζητημα αν απο τα συνολικα εξι και κατι που κρατησε να παιχτηκε στις καθυστερησεις 1,5 λεπτο....
τετοιο σφυροκοπημα ειχαμε αιωνες να δουμε...χαχαχαχαχ
που πα ρε λεβαδειακακο και καθε λεβαδειακακε με κατενατσιο απεναντι στον αυτοκρατορα εν ετει 2013....
διο γαμα τα δυο μαρς πεναλτυ και τα επνιξε ο κορακας αλλα εγω κερδαω και τα κορακια  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και στο γκαζετα εγραψες; να σε απαντησω με ερωτηση..... σε αλλο γηπεδο θα εδινε τοσα λεπτα καθυστερησεις;
και το κυριοτερο.... θα εδινε πεναλντυ κατα του ΟΣΦΠ στο 97 ακομη και αν ο πχ Αβρααμ η ο Μανωλας εβγαζε οπλο και πυροβολουσε τον επιθετικο;
σοβαρεψου λες μαλακιες...δεν ειναι επιχειρηματα αυτα...δηλαδη εγιναν οι καθυστερησεις αλλα δεν θα τις εδινε σε αλλο γηπεδο αρα να μην τις δωσει;;
ρε πουστη εχετε χαζεψει εντελως...αυτο ειναι τωρα επιχειρημα ανθρωπου που πρεπει να λεγεται σοβαρος;;
σε ρωταω εγιναν η δεν εγιναν;;τι θα πει αν σε αλλο γηπεδο θα δινοντουσαν η οχι;;
'
δεν ξερω αν θα εδινε κατα του γαυρου πεναλτυ στο 90 ξερω οτι χτες ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΟ 89...
και δεν εδωσε και την μπουνια στο κεφαλι του μανωλα γυρω στο 60...
σου φτανουν αυτα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

ρε συ αν ενας εχει παραπονο απο χτες απο την διαιτησια αυτος ειναι ο γαυρος...
δεν δινει πεναλτυ στο μανωλα,καθαρο φαουλ λιγο εξω απο την γραμμη στον μητρογκολ ,καθαρο πεναλτυ οτα;ν με προθεση ο πεσμενος αμυντικος σπρωχνει την μπαλλα με το χερι και κανει στραβοκλωτσια σε κενο τερμα ο επιθετικος κλπ κλπ ...στις καρτες εκανε μανταρα ...χαρισε μια στον τορι και δυο τρεις στους αλλους...
η μεγαλυτερη μαλακια του ειναι οτι δεν εδειξε απο την αρχη 7 η 8 λεπτα καθυστερηση με το αντιποδοσφαιρο της λειβαδιας...
4 λεπτα εκανε να ξεκινησει το ματς απο την στιγμη που επεσε ο βασιλειου,ολες οι αλλαγες γινανε ,οι λειβαδιωτες μονιμως καθυστερουσαν το ματς με το παραμικρο...στα φαουλ επαιρναν την μπαλλα με τα χερια και την πηγαιναν βολτα που ολα αυτα ειναι καρτες κλπ κλπ ...
στις καθυστερησεις εγινε της πουτανας...δειχνει 5 ,γινεται αλλαγη που σημαινει αυτοματως αλλο μισο λεπτο ,τρωει καρτα για καθυστερηση ο τερματζης που σημαινει οτι αυτη η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ περα απο την τιμωρια με καρτα ....και μετα το σφυριγμα του φαουλ περναει τουλαχιστον μισο λεπτο μεχρι να εκτελεστει...
και τελικα κερδισε οπ καλυτερος αρα οσοι ειναι φιλαθλοι θα πρεπει να χαιρονται που ο καλυτερος πηρε αυτο που του αξιζε  :2funny: :2funny:

και οπως και να εχι ...
εγω προσωπικα...

[move][size=70pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
πουτανες μοιρασε πονο παλι ο θρυλος χτες...
β εθνικλη ....εκει εκει ...
η β εθνικη ρωταει και ανησυχει  :2funny:
κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Συνημμένα

• tzimpour.jpg
    tzimpour.jpg
    293,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • tzimpour.jpg
    tzimpour.jpg
    293,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και απευθυνομαι στις γνωστες χιλιοχυμενες πουτανες που δεν εχουν ζωη και προσπαθουν να βρουν χαρα με το να ριχνουν λασπη στον αυτοκρατορα του ελληνικου αθλητισμου...
μια μια παρακαλω στη σειρα ολες σας να απαντησετε στις ερωτησουλες...
ερωτηση πρωτη...
ο λεβαδειακος ειναι παραρτημα μου;;
ερωτηση δευτερη...
μετα τις δηλωσεις του πρωτου γυρου ο κομποτης απολυσε τον παρασχο οπως λεγανε οι γνωστες πουτανες;;
αχαχαχαχαχαχαχ....
θα σας ξευτιλιζω μια ζωη...παρτε χαμπαρι καριολες...και στη β εθνικη με τον γαυρο θα ασχολειστε ...
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και για του λογου το αληθες...δειχνει 5 λεπτα...
στο 92 ο παρασχος κανει αλλαγη που σημαινει βασει κανονισμου αλλο μισο λεπτο...δηλ.το ματς πρεπει να ληξει στο 95.30
δειτε ποτε κερδιζει ο γαυρος το φαουλ...ακριβως στο 95.29
πηγαιντε για πιο γρηγορα στο 5.29 του βιντεο...

αλλα εμενα η απορια μου ειναι η εξης...σε παιχνιδια που δεν εδωσε τουλαχιστον δυο καθαρα πεναλτυ στον ολυμπιακο γινεται κουβεντα για δευτερολεπτα καθυστερησεων...αν ηταν αντιθετα τι θα γινοτανε;;;
ποσο μαλακες ανερστοι και καρπαζοεισπρακτορες πρεπει να ειναι οι πρασινοκιτρινομαυρο καρπαζοεισπραχτορες;;;
ρε μαλακες χωνεφτε το ....ο γαυρος θα σας γαμαει τα συκωτια...ζειστε με αυτο  :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κυριε  ΧΡΗΣΤΙΔΗ  γιατι  καθεστε  και  ασχολειστε  με τον  καθε  πονεμενο 
μαλακα ;

Τι  θα  κερδιζαν  αν ο  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  εχανε ;

Θα  επαιρναν  πρωταθλημα;  Το  μονο  που  μπορουν  να  παρουν  ειναι  τα  ΑΡΧΙΔΙΑ  μου.

Ας  ασχοληθουν  με  το  φουστα-μπλουζα οι μεν  και  με  το  αν  θα  σωθουν  οι  δε  και  ασ  μας  αφησουν  ΗΣΥΧΟΥΣ.............

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
.ακριβως στο 95.29 αυτο, ειναι   Ν Τ Ρ Ο Π Η   !!!!!   :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Κυριε  ΧΡΗΣΤΙΔΗ  γιατι  καθεστε  και  ασχολειστε  με τον  καθε  πονεμενο 
μαλακα ;

Τι  θα  κερδιζαν  αν ο  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  εχανε ;

Θα  επαιρναν  πρωταθλημα;  Το  μονο  που  μπορουν  να  παρουν  ειναι  τα  ΑΡΧΙΔΙΑ  μου.

Ας  ασχοληθουν  με  το  φουστα-μπλουζα οι μεν  και  με  το  αν  θα  σωθουν  οι  δε  και  ασ  μας  αφησουν  ΗΣΥΧΟΥΣ.............
μ'αρεσει να τους χυνω ρε...τι να κανω εχω αδυναμιες...το ομολογω...
μου αρεσουν τα μιζερα ανθρωπακια που βγαζουν πονο...
τα λυπαμαι μεν αλλα την βρισκω λιγο και να τα κατουραω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
-Ενα θα πω και τελος και το σημερινο.......η ζοχαδα και η αηδια θα μου περασει(ξυδι στην τελικη)ισως και λογω ηλίκιας...Παιδια ομως-νεα- εκατερωθεν ,δεν θα σκεφτουν τοσο πολυ....θα γινουν εκτροπα ,οι καταστασεις που ζει η κοινωνια ειναι πρωτογνωρες και οι συγκυριες πονηρες,ολο αυτο καπου θα βρει αφορμη και θα ξεσπασει.... ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΝΕΙ...καληνυχτα και καλη τυχη!
πιο μαλακας απο σενα δεν υπαρχει...καλη τυχη μπουγατσα...ελα τηγανι να διεκδικησεις πρωταθλημα...εγω ηρθα και μου πηρες χ...
ελα τωρα και εσυ...'ηρθα και δεν υπηρχες κακομοιρη...μαγικη εικονα το χου...
πικραμενοι μαζευτειτε ολοι μαζι...για ολους εχει το καβλι του μπαρμπα θρυλου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Moνο απ το 65 ως το 70 δεν εχει παιχτει ποδοσφαιρο ,λογω του τραυματισμου του ποι
Γενικα η διαιτησια ηταν καλη ,με μια μονο κιτρινη που επρεπε να δωσει στον τοροσιδη
Τα λεπτα καθυστερησης που κρατησε ο διαιτητης ηταν πολυ σωστα
Ωραιο ματς,δεν το περιμενα,στην αρχη δεν ηθελα καν να το δω,ομως μετα με κρατησε σε αγωνια
Ο λεβαδειακος αμυντικα απιστευτος,αλλα και οι δικοι μας παικτες με παθος,σιγουρα ολοι αξιζουν ενα μπραβο.
Καλημερα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
τα πεναλτυ τα ειδες;;ηταν;; :2funny: :2funny:
Αν μια ομαδα, με τετοιο badget, δεν μπορει να κερδισει και χρειαζεται, να την βοηθησουν διαιτητες και εποπτες, τοτε θα ντρεπομουν για λογαριασμο της !!!

Θα μπορουσαν να επαιζαν, μεχρι τωρα δηλαδη, τι 96.36, τι 2000000096.36 λεπτα αγωνα !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Moνο απ το 65 ως το 70 δεν εχει παιχτει ποδοσφαιρο ,λογω του τραυματισμου του ποι
Γενικα η διαιτησια ηταν καλη ,με μια μονο κιτρινη που επρεπε να δωσει στον τοροσιδη
Ωραιο ματς,δεν το περιμενα,στην αρχη δεν ηθελα καν να το δω,ομως μετα με κρατησε σε αγωνια
Ο λεβαδειακος αμυντικα απιστευτος,αλλα και οι δικοι μας παικτες με παθος,σιγουρα ολοι αξιζουν ενα μπραβο.
Καλημερα
Σωστος.Οσο για τις φασεις φαουλ στον Μητρογλου οντως υπηρξε,οτι δεν δοθηκε πεναλτυ ειναι ισχυρισμοι ανθρωπων που ειναι  για τα πανηγυρια.Τα λεπτα ηταν τραβηγμενα,και μεγαλη πουστια που οι παιχτες του γαυρου δεν επαιξαν το φερπλευ ως οφειλαν στην τελευταια φαση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Καλημερα
ρε τυπε καλη η διαιτησια οταν δινουν μπουνια στο κεφαλι στο μανωλα μεσα στην περιοχη και οταν στο 94 σταματαει με προθεση ο αμυντικος την μπαλλα με το χερι;;και δεν δινεται στο 93 καθαρο φαουλ στον μητρο σε θεση μισο γκολ;;δηλαδη για να μην ειναι καλη τι επρεπε να εχει κανει;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Αν μια ομαδα, με τετοιο badget, δεν μπορει να κερδισει και χρειαζεται, να την βοηθησουν διαιτητες και εποπτες, τοτε θα ντρεπομουν για λογαριασμο της !!!

Θα μπορουσαν να επαιζαν, μεχρι τωρα δηλαδη, τι 96.36, τι 2000000096.36 λεπτα αγωνα !!!
φιλε αλλα αντ'αλλων...σε ρωταω αν ειναι πεναλτυ αυτα που ζηταει ο γαυρος και μου λες για μπατζετ...
σε ξαναρωταω το χτυπημα στο μανωλα ειναι πεναλτυ;;
το σταματημα της μπαλλας με το χερι ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ απο τον γεωργιου ειναι πεναλτυ;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε τυπε καλη η διαιτησια οταν δινουν μπουνια στο κεφαλι στο μανωλα μεσα στην περιοχη και οταν στο 94 σταματαει με προθεση ο αμυντικος την μπαλλα με το χερι;;και δεν δινεται στο 93 καθαρο φαουλ στον μητρο σε θεση μισο γκολ;;δηλαδη για να μην ειναι καλη τι επρεπε να εχει κανει;;
:2funny: :2funny: :2funny: Τυπε ενα τεραστιο ευχαριστω για το γελιο που μας εχεις μοιρασει σε οσους σε παρακολουθουμε.Ρε μπαγασα θελω να ανοιξεις ενα λογαριασμο στο φεισμπουκ χρηστιδης7 και θα γινω ο ναμπερ ουαν φολοουερ σου.Δεν σε ξαναπειραζω εισαι ενας μικρος θεουλης συνεχισε να λες τα δικα σου.Χωρις μαλακιες και ειρωνιες εισαι η μεγαλυτερη μου συμπαθεια εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom