κατα λαθος διεγραψα το μηνυμα μου.
με τα αν δεν βγαινει αποτελεσμα φίλε μου.
οχι δεν εγραψα πουθενα αλλου. και εδω ειχα να γραψω παρα πολλλους μηνες.
και επειδη ανεφερες το γκαζετα, μολις ανεβασε παλιο εντιτοριαλ ο παπαθεοδωρου(παλιος υπαλληλος πρασινης) ότι απογορευεται ο ολυμπιακος να μην κερδιζει αλλα στο αρθρο για την περιγραφη του ματς αναφερει και τις φάσεις με μανωλα και το χερι στο 94...
ρε συ αν ενας εχει παραπονο απο χτες απο την διαιτησια αυτος ειναι ο γαυρος...
δεν δινει πεναλτυ στο μανωλα,καθαρο φαουλ λιγο εξω απο την γραμμη στον μητρογκολ ,καθαρο πεναλτυ οτα;ν με προθεση ο πεσμενος αμυντικος σπρωχνει την μπαλλα με το χερι και κανει στραβοκλωτσια σε κενο τερμα ο επιθετικος κλπ κλπ ...στις καρτες εκανε μανταρα ...χαρισε μια στον τορι και δυο τρεις στους αλλους...
η μεγαλυτερη μαλακια του ειναι οτι δεν εδειξε απο την αρχη 7 η 8 λεπτα καθυστερηση με το αντιποδοσφαιρο της λειβαδιας...
4 λεπτα εκανε να ξεκινησει το ματς απο την στιγμη που επεσε ο βασιλειου,ολες οι αλλαγες γινανε ,οι λειβαδιωτες μονιμως καθυστερουσαν το ματς με το παραμικρο...στα φαουλ επαιρναν την μπαλλα με τα χερια και την πηγαιναν βολτα που ολα αυτα ειναι καρτες κλπ κλπ ...
στις καθυστερησεις εγινε της πουτανας...δειχνει 5 ,γινεται αλλαγη που σημαινει αυτοματως αλλο μισο λεπτο ,τρωει καρτα για καθυστερηση ο τερματζης που σημαινει οτι αυτη η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ περα απο την τιμωρια με καρτα ....και μετα το σφυριγμα του φαουλ περναει τουλαχιστον μισο λεπτο μεχρι να εκτελεστει...
και τελικα κερδισε οπ καλυτερος αρα οσοι ειναι φιλαθλοι θα πρεπει να χαιρονται που ο καλυτερος πηρε αυτο που του αξιζε
και οπως και να εχι ...
εγω προσωπικα...
[move][size=70pt]
ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]