Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λογικά εάν δεν έπρεπε να βγω βόλτα εάν σου έλεγα να συνεχίσεις όλη νύχτα αυτό θα έκανες.

Οπότε συνέχισε.
Αλλωστε από το λίγο που έχω διαπιστώσει είσαι Πανιώνιος αλλά ξέρεις καλύτερα από Ολυμπιακούς για τον Ολυμπιακό, απο ΑΕΚτζήδες για ΑΕΚ, από ΠΟΑτζήδες για ΠΟΑ και απο Παοκτζήδες για ΠΑΟΚ.
καλά εντάξει σου απέδειξα αν ξέρω η όχι..εσυ μόνο μπαρούφες λες και πετάς άρθρα που λένε τα μισά  για εντυπωσιασμό....όταν δεν ξέρεις κάτι καλό θα ειναι να μην επιμένεις πολύ.  ;)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
τεχνικός της Γάνδης, ήταν εκείνος που σύστησε τον Γιάγια Τουρέ στους Έλληνες φιλάθλους μέσω του Ολυμπιακού το 2005.

Ο Σόλιντ πίστευε εξαρχής πως ο Ιβοριανός μέσος θα πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

"Ήταν ο καλύτερος παίκτης σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε. Το ίδιο συνέβη και στον Ολυμπιακό" σχολίασε ο Νορβηγός τεχνικός.

Παράλληλα αποκάλυψε πως προσπαθούσε να τον φέρει και στην Κλαμπ Μπριζ   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: την πενταετία που είχε προηγηθεί πριν την θητεία του στους "ερυθρόλευκους".

"Τον ήθελα στην Κλαμπ Μπριζ όταν ήμουν προπονητής εκεί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν συνεργαστούμε στην Ελλάδα".
                                               θες και αλλο η φτανει;  :2funny: :2funny:                                               

O Τουρέ έπαιξε δυόμισι χρόνια στην Μπέβερεν και πιθανόν να τον γνώριζε από εκεί ο Σόλιντ. Δοκιμάστηκε από την Αρσεναλ και είτε γιατί δεν έπεισε τον Βενγκέρ είτε γιατί είχε δυσκολίες για άδεια παραμονής στην Αγγλία κατέληξε στην Μέταλιστ και το 2005 πήγε στον Ολυμπιακό. Ο Σόλιντ δεν νομίζω ότι έφερε κανένα στον Ολυμπιακό, όλες ήταν μεταγραφές Κόκκαλη.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ουτε τον ευατο του δεν εφερε ο Σολιντ.

Επισκέπτης
ουτε τον ευατο του δεν εφερε ο Σολιντ.
καλά εντάξει ο σολιντ σου έφταιγε εσένα...τον τουρε πάντως αυτός τον πρότεινε στον θειο..αυτο ειναι δηλωμένο από τον ίδιο τον τουρε.από εκεί και πέρα ο ανθρωπάκος δεν ήξερε που είχε έρθει νόμιζε ότι ηταν στο βελγιο ακόμα   :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κύριος αυτός είναι τελείως ψυχικά άρρωστος;

Εγώ φίλε, είμαι 100% πεπεισμένος ότι ο oliverkan είναι ψυχάκιας. Άκου να ισχυρίζεται ότι ο προπονητής έφερε παίχτη στην ομάδα! Πού ξανακούστηκε; Παγκόσμια πρωτοτυπία. Θα τον ακούσει ο Βενγκέρ και θα γελάει μια βδομάδα χωρίς σταματημό.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στην μπρυζ που ήταν πρωταθλήτρια γιατι δεν τον πήρε και τον πήρε η άσημη μέταλουργκ; 3 χρόνια στην μπρυζ που τον ήξερε δεν μπορούσε να πάρει τον πιτσιρικά.
Δεν συζητάμε άλλο.

Διάλογο με αγενής γάιδαρους που βρίζουν και χρησιμοποιούν εκφράσεις απαξιωτικές για το συνομιλη΄τη τους δεν έχουν νόημα.

Πήγαινε σε κανένα ζωολογικό κήπο. Θα έχεις και καλύτερη ανταπόκριση.
υποκλινομαι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ποιανού κλώνος είναι ρε παιδιά αυτός ο Κουρτινάιτις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κύριος αυτός είναι τελείως ψυχικά άρρωστος;

τυπε μονο εσυ και ο καζαμπουμπουρας εχετε μεινει να κανετε διαλογο μαζι του και το χαιρεται επαρκως. οι υπολοιποι τον εχουνε συνδεσει με testicle region :2funny: :crazy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πάντως στο Δημοτικό πρέπει να έκανε πολλές κοπάνες!

αυτό είναι σίγουρο. Τον ρώτησα μια μέρα να μου πει τις 12 φυλές του Ισραήλ και δεν ήξερε ούτε τις μισές!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ φίλε, είμαι 100% πεπεισμένος ότι ο oliverkan είναι ψυχάκιας. Άκου να ισχυρίζεται ότι ο προπονητής έφερε παίχτη στην ομάδα! Πού ξανακούστηκε; Παγκόσμια πρωτοτυπία. Θα τον ακούσει ο Βενγκέρ και θα γελάει μια βδομάδα χωρίς σταματημό.

Κι όμως υπάρχει παγκόσμια πρωτοτυπία.

Εγινε στην Ελλάδα και μάλιστα για πάνω απο 10 χρόνια.

Και Μάλλον δεν είσαι Ολυμπιακός και μάλλον δεν έχεις καλές σχέσεις με την εν γένει παρουσία του Κόκκαλη.

Εγώ πάντως οφείλω να σου υπενθυμίσω αυτό που γνωρίζαμε όλοι οι Ολυμπιακοί για χρόνια και που μας άρεσε κιόλας.

Ειδικά για την κατάσταση που είχε φέρει τον ΠΟΑ με τις παγκόσμιες πρωτοτυπίες του.

coach__kokkalis.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κι όμως υπάρχει παγκόσμια πρωτοτυπία.

Εγινε στην Ελλάδα και μάλιστα για πάνω απο 10 χρόνια.

Και Μάλλον δεν είσαι Ολυμπιακός και μάλλον δεν έχεις καλές σχέσεις με την εν γένει παρουσία του Κόκκαλη.

Εγώ πάντως οφείλω να σου υπενθυμίσω αυτό που γνωρίζαμε όλοι οι Ολυμπιακοί για χρόνια και που μας άρεσε κιόλας.

Ειδικά για την κατάσταση που είχε φέρει τον ΠΟΑ με τις παγκόσμιες πρωτοτυπίες του.

coach__kokkalis.jpg

οπότε κι ο Σόλιντ από αυτή τη σχολή προπονητικής βγήκε ε; Κι ο Βαλβέρδε φαντάζομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom