House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Χάρε η Μονπελιέ δεν έπαιζε και καμιά μπαλάρα πέρσι.1-0 ήταν τα πιο πολλά ματς της,φέτος χωρίς Ζιρού σέρνεται.
... και για να απαντησω στο ερωτημα σου, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
αυτες ειναι οι μονες λυσεις???Στην Ελλαδα ολοι εχουν μαθει να εχουν συμπεριφορα νεοπλουτου.
Ετσι και ο οπαδος περιμενει να παρει η ομαδα του 3-4 ξενουν παιχταρσδες να παιξει μπαλα η ομαδα,με προπονητη που απλα θα κανει διαχειρηση και δεν θα μαθει τιποτα στην ομαδα.
Υπαρχουν περιπτωσεις στο εξωτερικο (Μονπελιε περσι πχ) που ομαδες με μικροτερο μπατζετ του Ολυμπιακου παιξαν μπαλα να τριβεις τα ματια σου.
Ομως αυτο προυποθετει δουλεια,προπονητη που θα εχει γνωσεις,θα εχει πλανο και θα δουλεψει,τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα αλλα πραγματα την κανουν.
μαλακα ελεγα τον βαλβερδε λογω των εμμονων του με συγκεκριμενους παιχτες- μητρογλου, μαρκανο,φουστερ οταν σερνοταν, οσκαρ- ;)"μαλάκα" μου έλεγες κ τον βαλβέρδε. πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που θα'ρχόταν κ θα τον έβρισκες "γάτα" (εκτός αλέφαντου ;))?
δεν μπορουμε δηλαδη να χτισουμε ομαδα???
ποσους παιχτες εχει αλλαξει ο ΘΡΥΛΟΣ τα τελευταια 3-5 χρονια???
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙοταν αλλαζουμε 10-15 τον χρονο τι σκατα τοπι να δουμε???
μηπως να κραταγαμε τον κυριακο παπαδοπουλο αφου ο σουηδος ηταν ακριβος & μεγαλος σε ηλικια???
πως θα κονομαγαν ομως τα λαμογια σκαουτερς???
τι σκατα θα βλεπαμε δηλαδη στην περιπτωση που δεν τσιμπαγαμε τα χρηματα του τσουλου???
μαλακα ελεγα τον βαλβερδε λογω των εμμονων του με συγκεκριμενους παιχτες- μητρογλου, μαρκανο,φουστερ οταν σερνοταν, οσκαρ- ;)
κατα τ αλλα πρεπει να χειροκροταμε το τσιρκο & τον χοντρομαλακα προεδρο του..ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ
30-50
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟ Τ.Λ. Κ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΜΕ
αλλο να εχεις εμμονες με το πως θα κατεβασεις την ομαδα και αλλο να προσπαθεις να αποδειξεις το αδυνατο, δεν μπορει να μην θες εναν παιχτη απλα και μονο γιατι δεν τον γουσταρεις η το αντιθετο, ο μουρινιο στις ομαδες που παει με τους μισους παιχτες δεν μιλιεται, καταφερνει ομως να παιρνει το 100% απο αυτους οταν χρειαστει!δεν υπάρχει προπονητής χωρίς εμμονή φίλε. αν δεν είχαν εμμονές θα κάνανε άλλη δουλειά.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ
τυπε μου μαλλον κατι μπερδευεις, αν θελαμε να χτισουμε ομαδα θα κρατουσαμε τον βαλβερδε, και μην ακουω μαλακιες για προσωπικο προβλημα, το προβλημα ηταν το μειωμενο μπατζετ, με τον ζαρντιμ δεν πας πουθενα, πηρε μια καλοδουλεμενη ομαδα με ενα συγκεκριμενο τροπο και στυλ παιγχνιδιου και την εκανε τουρλουμπουκι!!! πες μου εσυ απο τις μεταγραφες του καλοκαιριου θα επαιζε στην περισυνη ομαδα;;; εστω και σαν αλλαγη!! να μην σου πω για εποχη τσολε γιαννακο κτλπ!Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να πληρώνουμε 100 και να παίρνουμε άμεσα 1000.
Ξέρεις πώς ξεκίνησε η barcelona την ομάδα πρότυπο;
Κάνε υπομονή
Ο προπονητής προέρχεται απο μια σχολή που βγάζει πιτσιρικαρία.
Κανείς δε λέει ότι αυτό που παίζει ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή θελκτικό.
Από την άλλη εάν εσύ προτιμάς να βλέπεις μπαλλάρα με 100 ξένους και μισό Ελληνα αυτό είναι κάτι που ανάγεται στην κολοκυθόπιτα.
Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να χτίσει κάτι καλό πρέπει να ξεκινήσιε όπως ξεκίνησε φέτος.
Είσαί καλομαθημένος γιατί είδες Ζιό, Τζόλε, Γκαλέτι, Γεωργάτο, Κοβασεβιτς, Καραπιάλη και λοιπά.
Ηρθε η ώρα να φτιάξεις δικό σου Καραπιάλη.
Ετσι το κανε η μπαρτσελόνα, δε μπορεί κάτι περισσότερο από εμάς θα ξέρουν εκεί πέρα.
εχεις δικιο τσαβι ινιεστα πουγιολ ετο ανρι αμπινταλ τουρε μου αρσεις τυπε γιατι εισαι ψαγμενοςΥπάρχει
Παγκόσμια πρωτοτυπία ήταν που η μπαρτσελόνα έδιωξε τον Ροναλντίνιο για να χτίσει μια ομάδα γύρω απο 5 πιτσιρικάδες και όχι γύρω από ένα σούπερ σταρ.
Κάνε υπομονή
εχεις δικιο τσαβι ινιεστα πουγιολ ετο ανρι αμπινταλ τουρε μου αρσεις τυπε γιατι εισαι ψαγμενος
εχεις δικιο τσαβι ινιεστα πουγιολ ετο ανρι αμπινταλ τουρε μου αρσεις τυπε γιατι εισαι ψαγμενος
πιτσιρικάς ο μεισι να πω ναι αλλα οι άλλοι ηταν απο 22 μεχρι 25.πιτσιρικάδες για ομάδες ευρωπαϊκές ειναι 18-20 αν δεν κάνω λάθος.Υποθέτω ότι εννοεί μέσι, ινιέστα (πιτσιρικάς ψιλοθεωρούταν τότε), πικέ, μπούσκετς (τον 5ο δεν τον ξέρω)
Υποθέτω ότι εννοεί μέσι, ινιέστα (πιτσιρικάς ψιλοθεωρούταν τότε), [size=40pt]πικέ[/size], μπούσκετς (τον 5ο δεν τον ξέρω)
δυστυχώς ορισμένοι αναφέρονται σε κάτι χωρίς να γνωρίζουν. οταν θεωρούν τον ινιεστα τον τσαβι τον ετο πουγιολ βαλντεζ τουρε μικρούς..τι να πούμε.και δεν μιλάω για τον λεων ;)Στα 16 τον πούλησε 1 μυριο στην γιουναιντεν και τον ξαναπήρε στα 22 με 10