Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
:o
ρε μαλακες.. τοσο πολυ σας εχει γλεντησει ο ολυμπιακος και χεραιστε οταν χανει στην ευρωπη?

δεν κοιτατε τα χαλια σας...

Και περσυ πρεμιερα χασαμε , αλλα αλλο μαρσειγ αλλο σαλκε ...

να δουμε εσας ομαδα της πλακας με την μαριμπορ... θα δουμε.. εχει ο καιρος γυρησματα...

επεισης απο το καλοκαιρι που εφυγε μελμπεργκ και τραυματιστηκε αβρααμ ολοι το περιμεναμε αυτο το αποτελεσμα στην αμυνα..
τερμα θελετε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Διόρθωση

Κομπλεξικός, κλασσικά.
αστους μωρε... Αλλη χαρα εχουν οι κακομοιριδες?

πρωταθλημα παιρνουν, καλη ομαδα εχουν? χανουν απο το καθε απομακρισμενο χωριο της ελλαδας?

αστους να χαρουν, η μονη τους χαρα παντα αυτη ηταν, να χανει ο γαυρος στην ευρωπη ξεχνωντας αυτοι σε τι ομιλο ειναι στο γιουροπα λιγκ...

ασε μωρε, τους τσακωμενους με την κουπα να πουμε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ωραίο παιχτάκι ο γκρέκο μου θυμίζει μπαρμπαρούση :grin:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Ο γαυρος εχει συνηθισει να παιζει με προστασια...οταν παει Ευρωπη ομως....στα 4...το μονο καλο ειναι οτι με το στανταρακι της Ευρωπης θα βγαλουμε κανα φραγκο :dancing: :dancing: :dancing:...και τα κερδη...  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το διπλο της Σαλκε ηταν δωρο του Ο.Π.Α.Π για τους παιχτες!!...Να ειναι καλα η ομαδαρα του λιμανιου που μας γεμισε τις τσεπες παλι με χρηματακια!!! :rockon: :rockon:..Εδω απο τα Γιαννενα φαγανε γκολ και δεν θα τρωγανε απο την Σαλκε;;..Η αμυνα τους.... σε σοβαρα παιχνιδια φετος την βλεπω να μπαζει.........

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ρε μαλακες.. τοσο πολυ σας εχει γλεντησει ο ολυμπιακος και χεραιστε οταν χανει στην ευρωπη?

δεν κοιτατε τα χαλια σας...

Και περσυ πρεμιερα χασαμε , αλλα αλλο μαρσειγ αλλο σαλκε ...

να δουμε εσας ομαδα της πλακας με την μαριμπορ... θα δουμε.. εχει ο καιρος γυρησματα...

επεισης απο το καλοκαιρι που εφυγε μελμπεργκ και τραυματιστηκε αβρααμ ολοι το περιμεναμε αυτο το αποτελεσμα στην αμυνα..

Σοβαρά;και γώ νόμιζα οτι υπήρχαν και άλλα σεντερμπακ στον κόσμο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε, σε λίγο θα παίζουμε με μια ομάδα στην ευρώπη κι αν, και τα ζώα.... χαίρονται!

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε, σε λίγο θα παίζουμε με μια ομάδα στην ευρώπη κι αν, και τα ζώα.... χαίρονται!

Ασε τα ζώα στο παχνί τους,εσύ χάρηκες με αυτό που είδες σήμερα; η εικόνα της ομάδας σου άρεσε;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ασε τα ζώα στο παχνί τους,εσύ χάρηκες με αυτό που είδες σήμερα; η εικόνα της ομάδας σου άρεσε;

Να μη σε νοιάζει ρε καραγκιόζη.
Από χτες έχω πει ότι θα γινόταν γλέντι στην άμυνα, γύφτο, με ρωτάς κιόλας να σου πω τη γνώμη μου, λες και δεν ξέρεις

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Να μη σε νοιάζει ρε καραγκιόζη.
Από χτες έχω πει ότι θα γινόταν γλέντι στην άμυνα, γύφτο, με ρωτάς κιόλας να σου πω τη γνώμη μου, λες και δεν ξέρεις
To να βρίζεις είναι εύκολο, να βρίζεις εναν Ολυμπιακό 50 χρόνων σου πάει; σε κάνει μάγκα; δεν σε ξέρω ουτε και τη γνώμη σου.Εσυ με ξέρεις οτι είμαι γύφτος και καραγκιόζης;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Αν βγάλει παρέλαση ο Ζαρντίμ να με χέσετε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Στην ελλαδα θα το παρει ανετα ο γαβρος.
Στην ευρωπη δεν ξερουμε τι θα κανει.
Οτι και να γινει ομως ο πορτογαλος πρεπει να στηριχτει μεχρι τελους.
Τον πηραν για καποιο λογο. Πρεπει να μεινει και αν οχι να ολοκληρωσει το συμβολαιο του, τουλαχιστον να τελειωσει την σαιζον. Οχι οτι κρινεται ενας προπονητης σε 1 χρονο αλλα για τα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον να ολοκληρωσει την σαιζον. Πρωταθλημα(αρα και σιγουρο champions του χρονου) θα το παρει ουτως ή αλλως επειδη οι αλλοι ειναι ολοι ενα επιπεδο κατω τουλαχιστον οσον αφορα τα ροστερ.
Ας κρατησει λοιπον τον ζαρντιμ ο γαβρος. Κι ας τον αφησει να φτιαξει την δικη του ομαδα με το δικο του πλανο. Οσον καιρο κι αν χρειαστει. Το δικαιουται οπως το δικαιουται καθε νεος προπονητης σε μια ομαδα. Εδω βεβαια ειναι ελλαδα....τελοσπαντων. Ειδωμεν.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
To να βρίζεις είναι εύκολο, να βρίζεις εναν Ολυμπιακό 50 χρόνων σου πάει; σε κάνει μάγκα; δεν σε ξέρω ουτε και τη γνώμη σου.Εσυ με ξέρεις οτι είμαι γύφτος και καραγκιόζης;
:2funny: :2funny: :2funny:Μηπως το υπεθεσε επειδη εισαι ολυμπιακος? :2funny: :2funny: :2funny:...χωρις παρεξηγηση... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Στην ελλαδα θα το παρει ανετα ο γαβρος.
Στην ευρωπη δεν ξερουμε τι θα κανει.
Οτι και να γινει ομως ο πορτογαλος πρεπει να στηριχτει μεχρι τελους.
Τον πηραν για καποιο λογο. Πρεπει να μεινει και αν οχι να ολοκληρωσει το συμβολαιο του, τουλαχιστον να τελειωσει την σαιζον. Οχι οτι κρινεται ενας προπονητης σε 1 χρονο αλλα για τα ελληνικα δεδομενα τουλαχιστον να ολοκληρωσει την σαιζον. Πρωταθλημα(αρα και σιγουρο champions του χρονου) θα το παρει ουτως ή αλλως επειδη οι αλλοι ειναι ολοι ενα επιπεδο κατω τουλαχιστον οσον αφορα τα ροστερ.
Ας κρατησει λοιπον τον ζαρντιμ ο γαβρος. Κι ας τον αφησει να φτιαξει την δικη του ομαδα με το δικο του πλανο. Οσον καιρο κι αν χρειαστει. Το δικαιουται οπως το δικαιουται καθε νεος προπονητης σε μια ομαδα. Εδω βεβαια ειναι ελλαδα....τελοσπαντων. Ειδωμεν.
Αγνε φιλαθλε θελω να σου θυμισω οτι ουσιαστικα αν χρειαζεσαι καπου προπονητη,ειναι μονο στην Ευρωπη...Εδω η παρουσια του Βαγγελη :jerking: φθανει...Και για να σου θυμισω,εχεις παρει πρωταθλημα και εχεις αλλαξει και 3 προπονητες :S σε μια χρονια,πραγμα μοναδικο στα ποδοσφαιρικα χρονικα :dancing:...Οσο για το εδω ειναι Ελλαδα :2funny:...Τι να πω???Με βρισκεις συμφωνω...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αγνε φιλαθλε θελω να σου θυμισω οτι ουσιαστικα αν χρειαζεσαι καπου προπονητη,ειναι μονο στην Ευρωπη...Εδω η παρουσια του Βαγγελη :jerking: φθανει...Και για να σου θυμισω,εχεις παρει πρωταθλημα και εχεις αλλαξει και 3 προπονητες :S σε μια χρονια,πραγμα μοναδικο στα ποδοσφαιρικα χρονικα :dancing:...Οσο για το εδω ειναι Ελλαδα :2funny:...Τι να πω???Με βρισκεις συμφωνω...

δεν ειμαι ολυμπιακος  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom