Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1840117.ece/ALTERNATES/w620/kwstas_manwlas.jpg[/img[/URL]]

*Καλορίζικος ρε  :P

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Καλορίζικος ο Μανωλάς , επιτέλους  ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του . Μετά το αγροτικό που έκανε στο αεκάκι , εδώ θα βάλει κάτω το κεφάλι και θα στρωθεί στη δουλειά .
Πάντως του πάνε του μπαγάσα τα ερυθρόλευκα .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Καλορίζικος ο Μανωλάς , επιτέλους  ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του . Μετά το αγροτικό που έκανε στο αεκάκι , εδώ θα βάλει κάτω το κεφάλι και θα στρωθεί στη δουλειά .
Πάντως του πάνε του μπαγάσα τα ερυθρόλευκα .
Στην ομάδα της τσέπης του εννοείς.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ειναι αυτος που δεν ηθελε να κρατησει το αεκακι;;;;;

θα πεσει τρελο γελιο του χρονου με κουτσο και μανωλα κεντρικο αμυντικο διδυμο

και τερμα ο μεγιερης

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36

ρε κοιτα ντορο που εκανε ο μανωλας....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
«Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο Μανωλάς

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως δε βλέπει την ώρα που θα αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Ο Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ με την ερυθρόλευκη φανέλα μπροστά στο γεμάτο Καραϊσκάκη και τους οπαδούς μας».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Θέλει να παίξει στο Champions League ο Ντιελνά

Να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο Champions League θέλει ο Κλοντ Ντιελνά, όπως υπογράμμισε στους συμπατριώτες του. Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε στο περιοδικό «France Football» πως είναι ευχαριστημένος με τη μετεγγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδος και δήλωσε πως θα παλέψει για να πάρει ευκαιρίες στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων». Αναλυτικά, η συνέντευξη του Ντιελνά:

Κλοντ, μετά από τέσσερις σεζόν στην Ιστρ συνεχίζεις την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη στροφή στην καριέρα σου, πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω. Δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι σε αυτά που έζησα στην Ιστρ. Ωστόσο, για την βελτίωσή μου, είναι κάτι ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι σε καλό ευρωπαϊκό επίπεδο και παίζει στο Champions League. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή, αυτό είναι ένα όνειρο»

Υπάρχει αρκετή πίεση στον Ολυμπιακό. Φοβάσαι για αυτό;

«Όχι, αυτό δεν με τρομάζει. Ξέρω ότι μερικές φορές οι οπαδοί του γίνονται φανατικοί. Επίσης, συμμετέχει σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ήξερα ότι με παρακολουθούν και ενθουσιάστηκα, όταν μου παρουσίασαν το πλάνο τους».

Με παίκτες όπως ο Σουηδός Μέλμπεργκ ή ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, πώς αισθάνεσαι τον ανταγωνισμό;

«Δεν το βλέπω σαν να παίρνω μία ευκαιρία. Είμαι σε θέση να βγω μπροστά και να είμαι απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. Είμαι ανταγωνιστικός και είναι το πραγματικό κίνητρό μου».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Προτάθηκαν Λουδέιρο, Λουγκάνο

Τις περιπτώσεις των Ουρουγουανών, Νικολάς Λοδέιρο και Ντιέγκο Λουγκάνο εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Οπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» οι δυο παίκτες έχουν προταθεί-ανάμεσα σε άλλους- στους "ερυθρόλευκους".

Ο Λοδέιρο είναι ελεύθερος από τον Αγιαξ με τον οποίο είχε φέτος 19 συμμετοχές και 3 γκολ. Πρόκειται για δημιουργικό μέσο, του οποίου το κασέ φτάνει τις 800.000 ευρώ.

Ο Λουγκάνο ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και εκτός του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έχει και πολύ υψηλό κασέ, γεγονός που καθιστά την περίπτωση του πολύ δύσκολη.

novasports.gr

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Τι εστί Ιστρ. Α ή Β Γαλλίας?

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Μήπως ο πρόεδρος πρέπει να σκεφτεί το θέμα διαφορετικά ? Μαζεύει πολλούς μέτριους αλλά στο κέντρο της άμυνας πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του Μέλμπεργκ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ανακοινώθηκε το φιλικό με Μάλαγα

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία γνωστοποιεί ότι ο φιλικός αγώνας της 7ης Αυγούστου με τη Μάλαγα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αρχίσει στις 22:00. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Μάλαγα στις 07/08 και ώρα 21:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Πληροφορίες σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Αμυντική λειτουργία και ανάπτυξη από τα άκρα

Ολοκληρώθηκε η πρωινή και μοναδική για σήμερα προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε πολύ  στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη από τα άκρα.
Ο Ιμπαγάσα έμεινε στο ξενοδοχείο να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς πάει πολύ καλύτερα απ' ότι περίμεναν.
Το ατομικό του πρόγραμμα στο ξενοδοχείο των ερυθρόλευκων συνέχισε και ο Γιάννης Ζαραδούκας, του οποίου η κατάσταση εξελίσσεται ικανοποιητικά.

novasports.gr

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Να με θυμηθείτε ότι με τον Μανωλά δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Από την ΑΕΚ είχε δείξει το χαρακτήρα του. Δυστυχώς έχει συμβουλάτορα εκείνο τον μαλάκα το Στέλιο Μανωλά (θυμάστε που έπιασε το Νινιάδη από το λαιμό). Τον παραμυθιάζει το μικρό ότι είναι παγκόσμια κλάση. Καλά του είπε ο Πάντελιτς "σιγά ρε Μπεκεμπάουερ"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να με θυμηθείτε ότι με τον Μανωλά δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Από την ΑΕΚ είχε δείξει το χαρακτήρα του. Δυστυχώς έχει συμβουλάτορα εκείνο τον μαλάκα το Στέλιο Μανωλά (θυμάστε που έπιασε το Νινιάδη από το λαιμό). Τον παραμυθιάζει το μικρό ότι είναι παγκόσμια κλάση. Καλά του είπε ο Πάντελιτς "σιγά ρε Μπεκεμπάουερ"
η διαφορά είναι πως στον Ολυμπιακό έχει αρκετούς Μανωλάδες για να παίξουνε. Δεν τον πολυπαίρνει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.882
Πόντοι
46.232
συμφωνώ με τον last....
μην ξεχνάμε ότι θα μπει και σε καλούπια......όπως ο Τζεμπούρ..........

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Μαλακισμενο ειναι το πιτσιρικι αν αλλαξει μυαλα κατι μπορει να κανει αλλιως δυσκολα τα πραγματα

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Δεν φταίει τόσο αυτός όσο ο άλλος. Ο θείος. Μου φαίνεται σαν τον μπαμπά του Χούτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom