streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
πρώτη φορά ακούω πουτάνα που δεν την άφησα έγγυο για 33η φορά να με αποκαλεΊ ΤΖΟΎΦΙΟ.
Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.
πρώτη φορά ακούω πουτάνα που δεν την άφησα έγγυο για 33η φορά να με αποκαλεΊ ΤΖΟΎΦΙΟ.
Ο lithin τα ειπε ολα εγω παντως οσα χρονια βλεπω θρυλο στο μπασκετ η ομαδα που μου αρεσε πιο πολυ ηταν μεπασπαλιε,ταρπλει,φασουλαιωαννίδη,Τσανίδη,Βιδάλη,Παπαδημητρίου,Τσούλη,Πουλάκο,νερά ΤΣΣΚΑ...αλλο επιπεδο
οσο πιο πολύ ποναει η κωλοτρυπίδα τόσο πιο πολύ πονάει κι η χολή.Συγχαρητηρια ρε γαβροι, αλλά πατε καλα?
16 χρονια σας ειχαν ξεσκισει οι Παναθηναικοι και ξαφνικα το πρωτο πρωταθλημα σας εγινε...τσοντα?
Μηπως υπερβαλλουμε λιγο?
οσο πιο πολύ ποναει η κωλοτρυπίδα τόσο πιο πολύ πονάει κι η χολή.
αστους στην πίκρα τους.
δεν ασχολούμαστε....τι γινεται με αυτη τη διαιτησια, εχει μπερδεψει και τον αμπερδευτο χρηστιδη
ειλικρινα νομιζεις ότι μετά απο την πιο πετυχημένη ομάδα στα ελληνικά χρονικά υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις κάτι παραπάνω απο το να μας κλάσεις τ αρχίδια;Έχω διάθεση για τρελό τρολλάρισμα, αλλά σας λυπάμαι αγαπούλες.
ειλικρινα νομιζεις ότι μετά απο την πιο πετυχημένη ομάδα στα ελληνικά χρονικά υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις κάτι παραπάνω απο το να μας κλάσεις τ αρχίδια;
Υ.Γ>
πλιζ μη γίνεις αθλητικός πιξι. ελεος.
περνα τον αλβερτη σε τροπαια και τα ξαναλεμεΝαι, μόνο που τώρα που θα φύγουν οι κολοσσοί, θα μείνει ο κωλοςσάς να τον σοδομίσουν οι Αγγελό.
πιξοτζονυς ρε. μιξ ντριμ.
ειλικρινα νομιζεις ότι μετά απο την πιο πετυχημένη ομάδα στα ελληνικά χρονικά υπάρχει περίπτωση να μας κάνεις κάτι παραπάνω απο το να μας κλάσεις τ αρχίδια;
οσο πιξις κι να γίνεις δε μπορώ να σε βρίσω εσένα.Τα φρύδια μας τα αερίσατε πάλι, και στο "άθλημα" σας μάλιστα.
πιξοτζονυς ρε. μιξ ντριμ.
Με αυτή τη λογική ξαναμίλα μας όταν φτάσετε τα τρόπαια του Τζώρτζεβιτς ( ο οποίος έπαιζε μέχρι τελευταία στιγμή και δεν γυάλιζε πάγκο για μια πενταετία τουλάχιστον).περνα τον αλβερτη σε τροπαια και τα ξαναλεμε