Επισκέπτης
τραγικοί διαμαντιδης σαρας .όπως είπα και πριν στο ημίχρονο το ματς θα έχει τελειώσει ;)
Στα αρχιδια σας????
Kανα link ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
[/quote
και η νετ στο σαιτ της το εχει
Στα αρχιδια σας????
Kανα link ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
πρόβλεψη..ο ολυμπιακός πιέζει πολύ ο διαμαντιδης κουράστηκε από την πίεση του μαντζαρη από το πρώτο 10 λεπτο.α συνεχίσει με σε αυτό το ρυθμό και να παίρνει και επιθετικά ριμπάουντ νομίζω ότι το ματς θα έχει τελειώσει απο το ημίχρονο ;)
αρα ο μπατιστ συμμετεχει μονο στην επιθεση...αφου αμυντικα δεν χρειαζεται..σωστα;;ο ντορσει επιθετικα ειναι ανυπαρκτος γιαυτο δεν κερδιζει φαοουλ.τι δεν καταλαβαινεις;ο δε χαιζς δεν τον μαρκαρει ο μπατιστ αλλα τριαροτεσαρι.
ρε τύπε ώρες ώρες θες να πεις κάτι μόνο και μονο για να μου την πεις.είναι ξεκάθαρο τι λεω ο μπατιστ αν δεις τα φάουλ που εκανε τα εκανε σε παπανικολαου πριντεζη μαντζαρη..ουτε ενα φαουλ στους υποτιθέμενους ψηλούς σου χαινς η ντορσει.τι δεν καταλαβαίνεις;οταν ο βασικός σου ψηλός που ΜΑΡΚΑΡΕΙ ο μπατιστ δεν κάνει προσπάθεια πως να χρεωθεί φάουλ;ακομα και το χαινς οπως σου ειπα δεν τον μαρκαρει ο μπατιστ αλλα ο καιμακογλου η ο περπερογλου.αρα ο μπατιστ συμμετεχει μονο στην επιθεση...αφου αμυντικα δεν χρειαζεται..σωστα;;
η κατι δεν καταλαβα;;
αυτος στον οποιο παιζει αμυνα ο μπατιστ προφανως ειναι καποιο παιδακι μιας και δεν χρεωνεται (παρεπιμπτοντως σημερα που τον μελετησα εχει ηδη 3 )με φαουλ σε 30 με 35 λεπτα συμμετοχης,ενω στα μισα λεπτα περιπου οι δικοι μου φτανουν τσακ μπαμ τα 4
οντως μαλλον κατι δεν καταλαβαινω
προσπαθω μαλλον αλλα δεν μπορω
για να ξαναδοκιμασω αλλη μια...
ο μπατστ δεν εχει αμυντική συμμετοχή στο παιχνιδι του παο κατι τετοιο εννοεις γιατρε;;
σωστά τα λές.........απλά σήμερα ήμαστε απροσδόκητα άστοχοι στα τρίποντα και ο καλάθης κρατάει τον παο μόνος του.η διάφορα είναι πλασματική..ο νεα σμυρνη που εχει παίξει μπασκετ άσχετα αν είναι γαύρος μπορεί να επιβεβαιώσει όσα λέω.μια ομάδα που έχει πάρει 8 επιθετικά ο αντίπαλος έχει 9 λάθη και η διαφορά είναι σε αυτα τα επίπεδα είναι επιτυχία.τέλος ο ζελικο με τις εμμονές του και να αφήνει στο πάγκο το λογκαν όταν παίζει σπανουλης και λο τότε είναι άξιος της μοίρας του.όπως είναι τώρα προβλέπω άνετη επικράτηση..εκτός και αναστηθούν στο δεύτερο κατι που δεν το βλεπω.