Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μέγερι: «Έτοιμοι και για το κύπελλο»

Έτοιμος να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό είναι ο Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας τόνισε πως δε θέλει να αποχωρήσει από τους «ερυθρολεύκους», ενώ αναφέρθηκε στο ματς του ΟΑΚΑ.

Αρχικά, ο Μέγερι τόνισε: «Είναι μια απόφαση που εξαρτάται από τον κύριο Σάντος να θα με καλέσει. Αν το κάνει, θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου».

Για την απόφαση να αγωνιστεί ο Κάρολ στον τελικό: «Ξέρω ότι στη θέση παίζει μόνο ένας. Πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του προπονητή σου και πρέπει να βοηθήσω την ομάδα από το πάγκο».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Πάει στου Ρέντη ο Μαρινάκης

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ενημέρωσε ότι θα βρεθεί μετά το τέλος της προπόνησης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγέλλης Μαρινάκης, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Σε τρεις μέρες ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν, με το οποίο θα έχει την ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά ιδανικά 'έχοντας κατακτήσει το νταμπλ. Αυτός είναι ο στόχος των "ερυθρολεύκων" και αυτό θα επισημάνει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας στους ποδοσφαιριστές.

novasports.gr

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ωραια λοιπον τοτε να σου πω εγω εν ταχει...
κατάρχην ανακοινωσε ο εσακ πως αν γινουν οι ημιτελικοι 3-0 η 3-1 θα γινουν ενας η δυο τελικοι πριν το φ4
καμμια αντιδραση απο καμμια ομαδα...
εν συνεχεια παλι ο εσακε ειπε πως θα συνεννοηθει με τους προπονητες των δυο ομαδων και θα αποφασισουν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!!!
καμμια αντιδραση απο καμμια ομαδα ...
εν συνεχεια παλι απο μονος του ο εσακε ανακοινωνει οτι ανεξαρτητως απο τα αποτελεσματα των ημιτελικων ΔΕΝ θα γινουν τελικοι πριν το φ4...
σφοδρη αντιδραση απο ντουντα και για την ουσια (γιατι θεωρει οτι πρεπει να γινουν ματς πριν το φ4
αλλα και για τους τυπους (επειδη δεν ρωτηθηκε οπως ειχε ανακοινωσει ο εσ;κε οτι θα γινει)
καμμια αντιδραση απο παο ουτε για την ουσια ουτε για τους τυπους...
και οταν τελικα ρωτηθηκε σημερα ο γκαστονε να πει την γνωμη του για το αν θελει ματς πριν το φ4 ΑΝ υπαρχουν ημερομηνιες αυτος πουλαγε τρελλα λεγοντας οτι δεν ξερει αν θα ειναι ο παο στους τελικους (που μεταφραζεται σε οχι ) δηλ.τρια πουλακια καθονται και πλεκουνε πουλοβερ 
εν ολιγοις το σεναριο ειναι οτι αλλαξε ο εσακε την αρχικη του αποφαση κατοπιν κρυφης και οφ δη ρεκορντ συνενοησης με τον γκαστονε που ειναι φανερο οτι δεν θελει εναν η δυο τελικους πριν το φ4 για δικους του λογους...
σε αντιθεση με τον ντουντα που θελει...
πιστευω να σου εξηγησα τι παιχτηκε...τα συμπερασματα δικα σου..

αντικειμενικά λοιπόν ο χρόνος για να ξεκινήσουν οι τελικοί υπάρχει. η ιστορία αυτή δείχνει την ανοργανωσιά του ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στις 2 ομάδες...
με μια άλλη οπτική όμως θα έλεγα πως καλό είναι να ξεκινήσουν οι τελικοί μετά το F4 γιατί αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται σωματική και πνευματική συγκέντρωση. προτιμώ λοιπόν να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία για την Πόλη ώστε να παίξουν τις πιθανότητές τους εκεί και μετά ας βγάλουν τα σωθικά τους εδώ.
άλλωστε οι τελικοί είναι δυνατά ματς και υπάρχει ρίσκο τραυματισμών και για τις 2 ομάδες. νομίζω πως κανείς δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ωραια λοιπον τοτε να σου πω εγω εν ταχει...
κατάρχην ανακοινωσε ο εσακ πως αν γινουν οι ημιτελικοι 3-0 η 3-1 θα γινουν ενας η δυο τελικοι πριν το φ4
καμμια αντιδραση απο καμμια ομαδα...
εν συνεχεια παλι ο εσακε ειπε πως θα συνεννοηθει με τους προπονητες των δυο ομαδων και θα αποφασισουν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!!!
καμμια αντιδραση απο καμμια ομαδα ...
εν συνεχεια παλι απο μονος του ο εσακε ανακοινωνει οτι ανεξαρτητως απο τα αποτελεσματα των ημιτελικων ΔΕΝ θα γινουν τελικοι πριν το φ4...
σφοδρη αντιδραση απο ντουντα και για την ουσια (γιατι θεωρει οτι πρεπει να γινουν ματς πριν το φ4
αλλα και για τους τυπους (επειδη δεν ρωτηθηκε οπως ειχε ανακοινωσει ο εσ;κε οτι θα γινει)
καμμια αντιδραση απο παο ουτε για την ουσια ουτε για τους τυπους...
και οταν τελικα ρωτηθηκε σημερα ο γκαστονε να πει την γνωμη του για το αν θελει ματς πριν το φ4 ΑΝ υπαρχουν ημερομηνιες αυτος πουλαγε τρελλα λεγοντας οτι δεν ξερει αν θα ειναι ο παο στους τελικους (που μεταφραζεται σε οχι ) δηλ.τρια πουλακια καθονται και πλεκουνε πουλοβερ  
εν ολιγοις το σεναριο ειναι οτι αλλαξε ο εσακε την αρχικη του αποφαση κατοπιν κρυφης και οφ δη ρεκορντ συνενοησης με τον γκαστονε που ειναι φανερο οτι δεν θελει εναν η δυο τελικους πριν το φ4 για δικους του λογους...
σε αντιθεση με τον ντουντα που θελει...
πιστευω να σου εξηγησα τι παιχτηκε...τα συμπερασματα δικα σου..
Και κλαμα οι γαυροι,πολυ κλαμα..
Α ρε ατιμε Ομπραντοβιτς,τους εχεις γινει εφιαλτης :cheesy:
Ευτυχως υπαρχει και ο Αχρηστιδης για να μαθαινουμε ποια ειναι η αληθεια :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg
  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντικειμενικά λοιπόν ο χρόνος για να ξεκινήσουν οι τελικοί υπάρχει. η ιστορία αυτή δείχνει την ανοργανωσιά του ΕΣΑΚΕ και το παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στις 2 ομάδες...
με μια άλλη οπτική όμως θα έλεγα πως καλό είναι να ξεκινήσουν οι τελικοί μετά το F4 γιατί αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται σωματική και πνευματική συγκέντρωση. προτιμώ λοιπόν να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία για την Πόλη ώστε να παίξουν τις πιθανότητές τους εκεί και μετά ας βγάλουν τα σωθικά τους εδώ.
άλλωστε οι τελικοί είναι δυνατά ματς και υπάρχει ρίσκο τραυματισμών και για τις 2 ομάδες. νομίζω πως κανείς δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο...
καλησπερα ντιμη...δεν καταλαβες...δεν εξεταζω ποιο ειναι κατα την γνωμη μου το σωστο...
εγω λεω οτι ενω ειχε παρει αρχικα μια αποφαση ο εσακε την απεσυρε γιατι δεν αρεσε στον γκαστονε...
αν σωστα η οχι δεν γινονται αγωνες πριν απο το φ4 δεν με απασχολει (αν και κατα την γνωμη θα επρεπε να γινοντουσαν)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σφαγη στο βενετοκλειο...ξευτιλα...σιχαμα...σιγα ρε ενα ματσακι θα επαιρνε ο κολοσσος...μαλακες...
σταθερα μπροστα ο κολοσσος και στο 4ο αρχισαν τα οργια...3 δευτερα σε τριποντο ευστοχο ανυπαρκτα φαουλ και αποβολη σε τσαμη κλπ κλπ...
σιγα ρε μαλακες...δεν θα σας αποκλειε ο κολοσσος ενα ματσακι θα επαιρνε  :jerking: :jerking: :jerking:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σφαγη στο βενετοκλειο...ξευτιλα...σιχαμα...σιγα ρε ενα ματσακι θα επαιρνε ο κολοσσος...μαλακες...
σταθερα μπροστα ο κολοσσος και στο 4ο αρχισαν τα οργια...3 δευτερα σε τριποντο ευστοχο ανυπαρκτα φαουλ και αποβολη σε τσαμη κλπ κλπ...
σιγα ρε μαλακες...δεν θα σας αποκλειε ο κολοσσος ενα ματσακι θα επαιρνε  :jerking: :jerking: :jerking:

Τυπε, μην ασχολεισαι με τα ξωγαμα του Βασιλακο.
Εχουμε γιορτη σημερα
-

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ρε παίδες, τον τελικό θα τον δείξει και ο ΣΚΑΙ στα ελεύθερα ή μόνο στον ΟΤΕ TV;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μπορει να μη θυμαμαι καλα,αλλα εχω να δω τοσο θηριωδη εκρηκτικο παιχτη σα το ντορσευ (για το υψος τους) πολλα χρονια.

το αν μου αρεσει σα παιχτης η οχι ειναι αλλο.

μην εχωντας δει πολυ πανιωνιο φετος μου εχει κανει εντυπωση αυτος ο καβαδδας του πανιωνιου.πολυ καλος ψηλος με δεδομενο και την ηληκια του.

θα φτασει συντομα ψηλα πιστευω.οτι πιο αξιολογο σε ψηλους μια εποχη που δε βγαζει η χωρα καλους νεαρους ψηλους.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλησπερα ντιμη...δεν καταλαβες...δεν εξεταζω ποιο ειναι κατα την γνωμη μου το σωστο...
εγω λεω οτι ενω ειχε παρει αρχικα μια αποφαση ο εσακε την απεσυρε γιατι δεν αρεσε στον γκαστονε...
αν σωστα η οχι δεν γινονται αγωνες πριν απο το φ4 δεν με απασχολει (αν και κατα την γνωμη θα επρεπε να γινοντουσαν)

δυστυχώς ο εσακε είναι μπουρδέλο... και όλο το πρωτάθλημα είναι τελείως ανοργάνωτο
όσο για τον Ζοτς (προφανώς όχι γκαστόνε) έχει τη δύναμη του ΠΑΟ σε τέτοια θέματα
επιμένω πάντως πως ήσουν υπερβολικός!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

όχι και σφαγή ρε συ... απλά η ομάδα ήθελε +2 ημέρες στη Ρόδο...

Επισκέπτης
για τον Πάντελιτς διαφωνώ. ναι, είναι στατικός παίκτης περιοχής, αλλά δεν θέλει μια μπάλα για την πάρτη του.
Για τον Τζιμπούρ συμφωνώ και γιαυτό έλεγα από την αρχή πως πρέπει να φύγει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μπαγάσα έχεις μάτι όμως δεν μπορώ να πω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom