κλαψε μωρη πουταν ....μωρη καριολα που ακομα και τωρα πουστη γκαιμπελς τολμας να μιλας για προβατα και για τσοπανους...
καραγκιοζη αρχηγε της προπαγανδας βασιλια της ψευτιας και της διαστρεβλωσης των γεγονοτων...
σιγα μωρη τυπα να μην κλαψω κιολας που διαλυεται το μπουρδελο σου...
εσυ να το σκεφτοσουνα πουστρακο οταν επρεπε και να βαραγες καμπανακι οταν μας παρουσιαζες μαγικες εικονες και εικονικες πραγματικοτητες και οταν πανηγυριζες το κλεμμενο νταμπλ των 200 μυριων...
τοσο σου στοιχισε πουτανα αλλα τοτε δεν μιλαγες παρα μονο πανηγυριζες και ειρωνευοσουνα...
σιγα μην κλαψω που διαλυεται ο πιο βρωμερος συλλογος της χωρας (κοντραρεσαι με τα χανουμια αλλα τα κερδιζεις λογω εμπειριας)
μαλακα που κανεις και μαθηματα ηθους και φερ πλει...
εχω ξαναπει ...ας ησουνα πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΣ αντιπαλος και τοτε ναι και θα σε σεβομουνα και θα κοιταγα με σκεπτικισμο το μελλον μου...
τωρα να κοιταξω βρε μαλακα σανοποιε;;;
που διαλυεται ενα μπουρδελο που το μονο οπλο που ειχε απεναντι μου ηταν η λασπη και η προπαγανδα και η αμφισβητηση των κατακτησεων μου;;
ποιος σου ειπε ρε μαλακα οτι επειδη βυθιζεται το μπουρδελο σου θα κοψω εγω την μπαλλα;;
μαλακα προπαγανδιστη ποιθος στο ειπε;;;
μια χαρα αντιπαλοι ειναι και ο ατρομητος και ο αστερας και ο αρης και ο παοκ και ο πανιωνιος...
μαλακα...που θες και να στεναχωρηθω
που τετοια εποχη περσι ετρεχες και συ και ο κερατας ο φουστας ο αρχηγος σου με ενα ντι βι ντι στο χερι να δυσφημησετε τοσο εμενα οσο και γενικα το ελληνικο ποδοσφαιρο και στην ουεφα και παγκοσμια...
πουτανακια ρουφιανακια...
που στην αντιστοιχη περιπτωση εγω φετο εκανα τουμπεκι και σε καλυψα κιολλας μαλακα...
για σκεψου ποσα ντι βι ντι θα μπορουσε να τρεχει νυχθημερον ο μαρινακης με τα επεισοδια στο οακα μαλακα....
αλλαξε τον υμνο σου πρωτα σε ''αιωνιο δευτεραθλητη ολων των σπορ παντοτινε''
παραδεξου την γνησια ημερομηνια ιδρυσης σου...
παραδεξου οτι εχεις καταχραστει δημοσια περιουσια την οποια και παρουσιαζεις για δικια σου εκβιαζοντας το ιδιο το κρατος να σου παραχωρησει καινουρια και μεγαλυτερη και τοτε...
τοτς ισως μαλακα να κυλησει και ενα δακρυ απο τα ματια μου την ωρα που διαλυεσαι...
αλλα μεχζρι να τιο κανεις αυτο παλιοπουστα να ξερεις οτι καθε μερα ....
[size=90pt]
ΧΥΝΩΩΩΩ ! ! ![/size]