καποια στιγμη στο λαιβ αλλα μονο για 2-3 λεπτα μεταξυ 70 εως 73 51 αποδοσηποσο αραγε να εδινε το 2 τησ κερκυρασ στο εξωτερικο αραγε?
μετα για καποιο λογο πηγε καπου στο 26
καποια στιγμη στο λαιβ αλλα μονο για 2-3 λεπτα μεταξυ 70 εως 73 51 αποδοσηποσο αραγε να εδινε το 2 τησ κερκυρασ στο εξωτερικο αραγε?
ενταξει...δεν σου αλλαζω αποψη δεν μου αλλαζεις ας το τελειωσουμε εδω γιατι δεν εχει και νοημα...σεβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνω...τι να κανουμε ...δεν τα έλεγα γιατί τότε δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο ΟΣΦΠ. Μετά από πολλές σερί νίκες όμως το να χάνεις από την Κέρκυρα στην έδρα σου είναι λίγο περίεργο...
ελα ρε τυπε ζεφυρε...ολα καλα;;;
καποια στιγμη στο λαιβ αλλα μονο για 2-3 λεπτα μεταξυ 70 εως 73 51 αποδοση
μετα για καποιο λογο πηγε καπου στο 26
[/quote αυτεσ ειναι κονομεσ
λογικο ρε τυπεΤσαντίστηκε ο Μαρινάκης..Απαγόρευση δηλώσεων και πρόστιμο!
λογικο ρε τυπε
ο βαγγελης σεβεται τους φιλαθλους του θρυλου
δωσαμε μια ωθηση στηνκερκυραΟλυμπιακό Επτανήσων να μεινει κατηγορια για να δουμε
λογικο ρε τυπε
ο βαγγελης σεβεται τους φιλαθλους του θρυλου
Η διαφορα μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομαδας απο τον θρηνο αυτη ειναι....ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ομαδα δεν πουλαει παιχνιδια...
αν ειναι να γραψεις κατι γραψε σοβαρα μην λες μαλακιες ολοι δινουν παιχνιδια τα παραδειγματα ειναι απειραΗ διαφορα μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομαδας απο τον θρηνο αυτη ειναι....ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ομαδα δεν πουλαει παιχνιδια...
για να κάνεις πλάκα με δευτερότριτους ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑΠΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η διαφορα της μεγαλης ομαδας (ΘΡΥΛΟΥ) απο τις ανυπαρκτες του ελληνικου πρωταθληματος, (ΒΑΖΕΛΟΑΕΚΑΚΟΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ) ειναι οτι 3 αγωνιστικες πριν τελειωσει το πρωταθλημα κανει πλακα με τους δευτεροτριτους.....
ok....εγω γραφω μαλακιες....εσυ που εισαι σοβαρος για θυμισε μου μερικες απο τις ΑΠΕΙΡΕΣ περιπτωσεις....αλλοιως αστο.αν ειναι να γραφεις μονο για να....γραφεις!αν ειναι να γραψεις κατι γραψε σοβαρα μην λες μαλακιες ολοι δινουν παιχνιδια τα παραδειγματα ειναι απειρα
αααα καλα εσυ δεν παιζεσαι....στο ειπα και πριν...μη γραφεις μονο για να....γραφεις!!!! εχεις δικιο ομως...ειναι ακριβως το ιδιο...η μπαρτσα πουλησε το ματσ για να της ξεφυγει τοτε η ρεαλ 6 ποντους,η ματζεστερ για να την περασει τοτε η σιτυ....οσο για την λιβερπουλ αν σκαμπαζες λιγακι....η πιο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ομαδα τα τελευταια χρονια....Μαντσεστερ γ-γουεστ χαμ,μπαρτσα-χερκουλες,λιβερπουλ-στοουκ τα υπολοιπα βρες τα μονο σου