Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ετσι...μπράβο στην ομάδα.....υπέρβαση μιλάμε....
έμενα βέβαια κάψα μου είναι το πρωτάθλημα....
ετσι...μπράβο στην ομάδα.....υπέρβαση μιλάμε....
θυμιζουν τις μαντεψιες του περσονα, πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο ο βαζελος, αραβας επενδυτης και γηπεδο στο ελληνικο, τα βρηκε ολα και αυτος,,,,Εκτός φάιναλ φορ άφησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε προβλέψεις του στην καταλανική "Sport". O πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν συμπεριέλαβε τους "ερυθρολεύκους" και τον -αντίπαλο της ομάδας του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας- Παναθηναϊκό στα φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, ενώ εκτίμησε ότι σε αυτό θα βρίσκονται η ομάδα του, η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα και η Σιένα. "Είμαι καλά, μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και μένω σε μια τόσο ευχάριστη πόλη όπως το Τελ Αβίβ. Σε μερικά παιχνίδια δεν πήρα τον χρόνο συμμετοχής που είχα συνηθίσει, αλλά δουλεύω σκληρά ώστε να βρίσκομαι σε φόρμα και να βοηθώ την ομάδα όποτε το κρίνει ο προπονητής" είπε αρχικά ο Παπαλουκάς, αναφερόμενος στην πρώτη χρονιά του στην Μακάμπι, και συνέχισε μιλώντας για τον Παναθηναϊκό
γκουρου
θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.μπράβο στην ομάδα.....υπέρβαση μιλάμε....
θυμιζουν τις μαντεψιες του περσονα, πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο ο βαζελος, αραβας επενδυτης και γηπεδο στο ελληνικο, τα βρηκε ολα και αυτος,,,,
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ
5000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ??
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ
ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ
ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ?
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ [size=20pt]ΧΑΝΕΤΕ[/size]
τώρα αν του τα πεις ότι τα έχει πει ..θα σε βγάλει σίγουρα τρελό και θα σου πει ότι δεν έλεγε αυτά αλλα εννόησε αλλα μιλάμε ότι έχει πει ο μπαγάσας μέσα έχει πέσει βεβαια εχει και καλύτερα οτι ο σιμαο θα μοσχοπουληθεί οτι ο κατσουρανης και ο μαρινος μπορούν να παιξουν στον ολυμπιακό ότι ο παππούς είναι προπονηταρα και αλλα πολλά ωραίαθυμιζουν τις μαντεψιες του περσονα, πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο ο βαζελος, αραβας επενδυτης και γηπεδο στο ελληνικο, τα βρηκε ολα και αυτος,,,,