Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Κάκος: "Γιατί το διέκοψα..."

Ο Τάσος Κάκος κάνει στο φύλλο αγώνα λεπτομερή αναφορά των όσων συνέβησαν στο ντέρμπι και εξηγεί πως πήρε την απόφαση για την διακοπή στο 83΄. Ο Κερκυραίος ρέφερι γράφει πως το ματς διεκόπη γιατί η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του μέχρι το τέλος.

Στην 50λεπτη διακοπή του ημιχρόνου λόγω των επεισοδίων, στα αποδυτήρια έγινε διαβούλευση μεταξύ του διαιτητή εκπροσώπους των δύο ομάδων και της αστυνομίας, με θέμα αν θα συνεχιστεί ή όχι το παιχνίδι. Όλοι συμφώνησαν πως σε περίπτωση νέων επεισοδίων ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά.

Σε αυτό συμφώνησε και η ΕΠΟ που ενημερώθηκε σχετικά. Όταν στο 83΄ άρχισαν να μπαίνουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο ο Κάκος δεν δίστασε καθόλου. «Έγινε εκτίμηση της κατάστασης και διαπίστωσα ότι οι συνθήκες ήταν αδύνατες» γράφει στην τελευταία από τις 4 σελίδες του Φ.Α.

Και προσθέτει: «Ο υποστράτηγος κ. Τσιβίκης με ενημέρωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν διασφάλιζε πλέον την ομαλή συνέχιση του αγώνα και κατόπιν τούτου πήρα την απόφαση και ενημέρωσα τις ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού».

novasports.gr

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μαρέσει που όλοι απορούν για τα επεισόδια της κυριακής. Ναι , λες και δεν προκάλεσαν οι ίδιοι την κατάσταση με τα οπαδιλίκια τους. Όλα ντόμινο είναι. Αθλητική εφημερίδα πχ στην ελλάδα δεν έχουμε αντικειμενική. Μόνο φανατισμένες φυλλάδες της εκάστοτε ομάδας. Καλή η καζούρα κλπ και όλα μέσα στο άθλημα είναι, αλλά πρέπει να μπαίνει μια γραμμή ανάμεσα στην "εμπάθεια" για τον αντίπαλο και στον άρρωστο φανατισμό

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

το γκολ σε μετάδοση γκότζου
:2funny: :2funny:
Kωστα Γκοτζο,τσιρακι του τζιγγερ και ρουφιανε των γαυρων, το νου σου , και οτι λεμε, γινεται, οπως στο οακα
ΑΘΗΝΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Kωστα Γκοτζο,τσιρακι του τζιγγερ και ρουφιανε των γαυρων, το νου σου , και οτι λεμε, γινεται, οπως στο οακα
ΑΘΗΝΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13
Μπλεκεις την θρησκεια με την ταλαιπωρια μου φαινεται φιλαρακο!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Αμπντούν: "Για τον Αμπιντάλ..."

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κατά του Παναθηναϊκού στον Ερικ Αμπιντάλ με δηλώσεις του στη γαλλική ιστοσελίδα «sport365.fr». «Αφιερώνω το γκολ στον Αμπιντάλ και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Αλγερινός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτό που περνάει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα μιας και πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και άνθρωπο. Πιστεύω πολύ σε αυτόν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Όταν σκόραρα την Κυριακή τον σκέφτηκα»

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
"Η πιο επικίνδυνη στιγμή"

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser πως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βίωσε την πιο επικίνδυνη στιγμή στη ζωή του. «Ίσως αυτό που έζησα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το πιο επικίνδυνο στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής, αλλά επίσης πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια περιστατικά στα γήπεδα» είπε.

Και πρόσθεσε:  «Το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να τελειώσει, επειδή γίνονταν βίαια επεισόδια στο γήπεδο. Εντάξει, αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια, όχι πως η κατάσταση είναι ιδανική σε όλα τα ματς, αλλά φαίνεται πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τελειώσει το ματς».

Στη συνέχεια, ο Νταβίντ Φουστέρ, ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν μπόρεσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού να περιορίσει τους ταραξίες: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αυτή είναι η μοναδική διακοπή που έχω ζήσει δυο χρόνια στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν καταλήγουν έτσι και με τόση βία».

Σχετικά με την 45λεπτη αναμονή στο ημίχρονο, δήλωσε: «Μας είπαν ότι πρέπει να παραμείνουμε στα αποδυτήρια, επειδή η αστυνομία προσπαθούσε να ελέγξει την κατάσταση και είχε ρίξει δακρυγόνα. Περιμέναμε μέσα, και όλοι αγωνιούσαμε. Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν να διακοπεί το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο. Ο διαιτητής ήταν σε επαφή με την αστυνομία και τελικά αποφάσισε να συνεχίσουμε για να παίξουμε και το δεύτερο ημίχρονο».

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού, είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Europa League γιατί είμαστε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και ειδικά με δύσκολους αντιπάλους στο Champions League. Ήταν πολύ άσχημο για εμάς που αποκλειστήκαμε στα 10 τελευταία λεπτά της ρεβάνς».

Για τη συνέχεια της σεζόν τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Στο πρωτάθλημα είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να συνεχίσουμε, επειδή πέρσι είχαμε αποκλειστεί στα προημιτελικά».

novasports.gr

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ότι κάνανε και οι γαύροι σε ματς με τον βάζελο στο μπάσκετ.

Επισκέπτης
Μπραβο στα παιδια για την μεγαλη νικη σημερα.
Και ενα πιο μεγαλο μπραβο στον αρρωστο γαβρο Γιωργο Πριντεζη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μπραβο στα παιδια για την μεγαλη νικη σημερα.
Και ενα πιο μεγαλο μπραβο στον αρρωστο γαβρο Γιωργο Πριντεζη.

ναι ναι αρρώστια ο γιωργάρας!πραγματικά καταπληκτικόςςςςςςςςς!!!!!!!!επίσης πάρα πολύ καλή άμυνα ο μάντζαρης στον μακάλεμπ...αλλά πολύ κακή άμυνα στα 3 πρώτα δεκάλεπτα...πάλι καλά που έπαιξε καλά στα κρίσιμα λεπτά και ο λό...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ωραιος ο οσφπ συνεχισε την ανοδικη του πορεια και δεινει να φτιαχνει καλη ομαδα.

θα θεσω ενα ερωτημα.

πως σας φανηκε ο ολυμπιακος στα τελευταια κρισιμα λεπτα χωρις το σπανουλη?

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν θεωρω ότι ήταν θεμα απουσίας του σπανούλη, γιατι γενικά δεν έπαιξε πολύ γιατι τον είχαν φορτώσει με ανύπαρκτα φάουλ!!
Η γνώμη μου είναι ότι βρήκαν τρόπο να ''κλειδώσουν'' τον εκνευριστικα εύστοχο αντερσεν με τον σουπερ αμυντικό ντόρσυ

θα ήθελα να μας έδειχνε πλάνο με τα κολοιταλακια με τα κουστούμια που κοπανάγανε τον πάγκο μας-αλλα ο ντορσυ για άλλη μία φορά δεν μάσησε.

YG. la puzzo limanishio :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ωραιος ο οσφπ συνεχισε την ανοδικη του πορεια και δεινει να φτιαχνει καλη ομαδα.

θα θεσω ενα ερωτημα.

πως σας φανηκε ο ολυμπιακος στα τελευταια κρισιμα λεπτα χωρις το σπανουλη?
Aυτο ηθελα να πω και εγω.
Βλεπω ενα Σπανουλη γερασμενο,τον παιζουν ασφυκτικη αμυνα οι αντιπαλοι και δεν μπορει να προσφερει στην ομαδα.
Ο Λο ειναι πιο εκρηκτικος και απροβλεπτος.
Ο Ντορσει αν ειναι πιο προσεκτικος στα φαουλ θα δωσει ακομα πιο πολλες βοηθειες.Το χαρισμα που εχει στα ριμπαουντ δυσκολα το βρισκεις.
Επισης μεγαλη ανοδο δειχνει ο χαινζ που ηταν καλος και στον τελικο κυπελλου.

Επισκέπτης
-αλλα ο ντορσυ για άλλη μία φορά δεν μάσησε.

YG. la puzzo limanishio :2funny: :2funny:
Πολύ καλή προσθήκη,όπως και του Λο,όπως κι αν τελειώσει η χρονιά.
Τον Χάουαρντ και τον Λούκας ήθελα να'ξερα πως τους διάλεξε :jerking:
Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας,μην τρώγεστε με τα ρούχα σας ρε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αν και δεν το είδα το 2ο ημίχρονο και δη το φινάλε, ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίχτης μας φίλε.
φιλε για αρχη πιστευω πως ειναι το καλυτερο 2αρι στην ευρωπη.

αλλα εχω ενσταστης για τη ψυχραιμια του?τη λογικη του?τη συγκεντρωση του?δε ξερω...τα τελευταια λεπτα των αγωνων.

ανα καιρους εχω διαβασει συνεντευξεις συμπαιχτων του σπανουλη (οπως το καλοκαιρι του τεοντοσιτς) που εμμεσως πλην σαφως ελεγε πως ο σπανουλης κραταει πολυ ωρα τη μπαλα στην επιθεση και δε λειτουργει καλα η ομαδα κλπ κλπ.)

σημερα ειδα τα τελευταια κρισιμα λεπτα των ολυμπιακο ΟΜΑΔΑ και οχι το σπανουλη να εχει τη μπαλα στα χερια του 12-15 δευτερα.

σαφως μπορεις να βρεις παιχνιδια και μεσα στη χρονια που εχει βαλει κρισιμα καλαθια στο τελος.αλλα θα δεις που ηταν αγωνες ανευ σημασιας.

δε μειωνω το σπανουλη με αυτο.εννοειται πως ειναι ο ηγετης του ολυμπιακου.

και παλι μπραβο για τη νικη.

μακαρι ημιτελια μπαρτσα-οσφπ    τσσκα-παο

Επισκέπτης
φιλε για αρχη πιστευω πως ειναι το καλυτερο 2αρι στην ευρωπη.

αλλα εχω ενσταστης για τη ψυχραιμια του?τη λογικη του?τη συγκεντρωση του?δε ξερω...τα τελευταια λεπτα των αγωνων.

ανα καιρους εχω διαβασει συνεντευξεις συμπαιχτων του σπανουλη (οπως το καλοκαιρι του τεοντοσιτς) που εμμεσως πλην σαφως ελεγε πως ο σπανουλης κραταει πολυ ωρα τη μπαλα στην επιθεση και δε λειτουργει καλα η ομαδα κλπ κλπ.)

σημερα ειδα τα τελευταια κρισιμα λεπτα των ολυμπιακο ΟΜΑΔΑ και οχι το σπανουλη να εχει τη μπαλα στα χερια του 12-15 δευτερα.

σαφως μπορεις να βρεις παιχνιδια και μεσα στη χρονια που εχει βαλει κρισιμα καλαθια στο τελος.αλλα θα δεις που ηταν αγωνες ανευ σημασιας.

δε μειωνω το σπανουλη με αυτο.εννοειται πως ειναι ο ηγετης του ολυμπιακου.

και παλι μπραβο για τη νικη.

μακαρι ημιτελια μπαρτσα-οσφπ    τσσκα-παο
Κοίτα ,έχει ένα θέμα διαχείρησης της πίεσης που φέρει,τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ.Αλλά είναι ενας πάρα πολύ ταλαντούχος παίχτης,χρήσιμος και σε εμάς και στην Εθνική.
Μακάρι να πάμε Κων/πολη.Κι η Μπάρτσα κι η Τσσκα είναι φοβερές ,αλλά οι Ρώσοι φέτος ώρες ώρες το παραχέζουν :grin:
Διάβαζα ότι στην 3η περίοδο με την Μπιλμπάο,έχασαν 3 σουτ όλα κι όλα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom