εχεις ακουσει απο κανενα για τα φασολια που ειχε φαει το διαμαντι ο ζελικο στην σερβια;;σε ρωταω εχεις ακουσει;;;
ποσο εκατσε μεσα;;γιατι πως και τα λοιπα...εγω δεν λεω...δεν σκοτωσε κανεναν απο προθεση αλλα εκανε φυλακα ρε μαγκα...τι να κανουμε ..σε αυτην την κοινωνια ζουμε...
αν την ειχε φαει για τον ιδιο λογο ο μαρινακης η ο αγγελου τι θα ειχε γινει;;;θα μας ζαλιζαν τα παπαρια καθε μερα;;;
σε σενα μιλαω χαρε ξυπνα
μπορει αμα δεν στο ελεγα εγω να μην το ηξερες κιολας ...εχω δικιο;;;
δε λεω...ηταν μια κακη στιγμη...δεν λεω να ξυπνανε καθε μερα οι δημοσιογραφοι και να λενε ο ζελικο εκανε φυλακ ,ο ζελικο εκανε φυλακη...
αλλα απο εκει που ηταν γκαστονε και φυλακοβιος ξαφνου εχει ενα φωτοστεφανο πανω απο το κεφαλι του...
και ο αγγελου;;στον γκρεμο...
στον πουτσο μου ο αγγελου και ο καθε αγγελου...
απλα ειμαι σιγουρος οτι αν ο αγγελου ειχε κανενα τριφυλλακι στο στηθος θα ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση..
και αντιστοιχα αν ειχε φαει τωρα που ειναι στον γαυρο φασολια θα μας ειχαν ζαλισει τα αρχιδια...
εδω δεν μαθαμε ποτε ποιος εγχρωμος μπασκετμπολλιστας μεγαλης ομαδας συνελληφθη στο τζιπ του πριν χρονια στην κηφισσια με κοκα...
να σας θυμισω ηταν τοτε που ειχε τραυματιστει ξαφνικα σε μια προπονηση ο μπατιστ και ελειπε για κανενα διμηνο στην αμερικη για θεραπεια
ξερεις εσυ χαρε ποιος ηταν ο μπασκετμπολλιστας με την κοκα;;