Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αναρωτιέμαι τι δικαιολογία θα βρουν τώρα, αν δεν κερδίσουν τον οφη! :huh:
με λεβαδιακό και πάοκ η δικαιολογία ήταν ότι ήταν ξεκούραστοι οι αντίπαλοι, τώρα να δω τι θα πουν
Οτι επρεπε να παιξουν κεκλεισμενων λογο επεισοδιων στο ματς με το θρυλο :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακομα ασχολειστε ρε με τους μαλακες;;;δεν τους εχετε βαρεθει;;δεν τους λυπαστε που τους εχετε καταστρεψει τις ζωες;;

Συνημμένα

• Vathmologia24.jpg
    Vathmologia24.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
ακομα ασχολειστε ρε με τους μαλακες;;;δεν τους εχετε βαρεθει;;δεν τους λυπαστε που τους εχετε καταστρεψει τις ζωες;;
H μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι ολη την εβδομαδα απειλουν οτι το ματς δεν θα τελειωσει και οτι θα κανουν φασαριες.
Σαν να γινετε τσαμπουκας στον δρομο και να σου λεει ελα να σε πλακωσω αυτος
relaunch-of-gay.png

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Γαυράκια μεταξύ μας...όλα τα είχατε εχθές, αλλά έλειπε ο Γιάχος :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραιο ταξιδακι καναμε...μπορουσαμε ακομα περισσοτερο αλλα και η μεταλλιστ το ζητησε το παλεψε και τελικα δικαιωθηκε...δεν περασε αδικα ...ειναι καλη ομαδα...δεν ειναι τυχαιο οτι στο δευτερο ψιλοκολυμπαγαμε....εξαιτιας του αντιπαλου εγινε αυτο...αρα σεβασμος στον αντιπαλο...αν αν αν ...τα αν δεν κανουν πραγματικοτητες...ναι αν το εβαζεο ο τζιμπουρ πιστευω περναγαμε ...αλλα δεν το εβαλε...οπως δεν εβαλε ο ξανθομουνης το πεναλτι...
το ζητησαν μας πιεσαν εγειρε το γηπεδο και δικαιωθηκαν...ετσι ειναι η μπαλλα...
σεβασμος στον αντιπαλο...προφανως πηραν αυτο που τελικα αξιζαν...
απο εκει και περα η ζωη συνεχιζεται...η ομαδα δουλευει εχει μελλον ....εχει πορεια...
και μεσα και εξω...μαρινακης βαλβερδε εγγυηση...
ποτε δεν θα φτασλουμε στα επιπεδα των πρωτοκλασσατων ομαδων αλλα σταθεροποιουμαστε σε ενα πολυ ικανοποιητικο επιπεδο και κερδιζουμε σεβασμο....
για ελλαδα δεν συζηταω καν...ακομα και τον φετινο τιτλο να χασουμε δεν τρεχει καστανο...οι αλλοι ειναι τελειωμενοι,δεν εχουν μελλον....με μηχανικη υποστηριξη κρατιουντε στην ζωη...το γνωριζουν και οι ιδιοι ασχετα τι λενε....
απλα αν παρουμε το χαρτι του τσου λου τους τραβαμε το σωληνακι απο την μηχανη υποστηριξης...
μην χαλιεσται με τις κωλοτρυπιδες ,τα ανθρωπακια...
μην απαντατε σοβαρα σε μαλακες...
μονο μπινελικια και γαμωσταυρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
H μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι ολη την εβδομαδα απειλουν οτι το ματς δεν θα τελειωσει και οτι θα κανουν φασαριες.
Σαν να γινετε τσαμπουκας στον δρομο και να σου λεει ελα να σε πλακωσω αυτος
relaunch-of-gay.png
ακου να δεις ...αυτοι καλα ξηγιουντε και λενε οτι θελουν...το θεμα ειναι ολοι οι ''αντικειμενικοι'' οι υποκριτες που σφυρανε αδιαφορα και καμωνονται πως δεν ακουνε τιποτα...το μονο που τους νοιαζει αν εδειξε υποταγη η επο στον βαγγελη και να γραφουνε τις κακες στιγμες του αγγελου (οι μπασκετικοι)
ειναι γνωστα....αβαντα αβαντα και ξαναμανα αβαντα...
ετοιμοι οτι και να γινει να απλωσουν ομπρελλα προστασιας στην αγαπημενη τους ομαδα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και σε ρωταω ρε μαγκα...εισαι υποτιθεται ουδετερο σαιτ και αντικειμενικο...γινεται μανουρα μεταξυ πρασινων και κοκκινων...βγαινει ο αγγελου και λεει καποια πραγματα...για καποιους σωστα για καποιους παπαριες...
πες μου τωρα εσυ...
αν ησουνα ιδιοκτητης ενος πρασινου σαιτ και οχι ενος αντικειμενικου και ουδετερου...
τι διαφορετικο αρθρο θα εβαζες για να δειξεις καποια πραγματα;;;
ρε συ...μιλαμε ο γκαιμπελς ψχρεια μπροστα τους...
κατα τα αλλα κοντρα σε ολους και ολα ..
ποιοι;;;οι μαλακες που φταρνιζονται και παθαινουν πνευμονια ολα τα ''αντικειμενικα'' μμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τώρα που έπεσε ο κουρνιαχτός, μήπως έπαιζαν λίγο ατομιστικά στο πρώτο ημίχρονο ή ιδέα μου είναι.
έχω την ιδέα ότι όλοι προσπαθούσανε να βάλουνε γκολ μόνο για προσωπική φιλοδοξία και όχι για την ομάδα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μη χαλιέστε,μόνο ο Γιάχος δεν έπαιζε εχθές και σας έπιασε ένα άγχος :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχεις ακουσει απο κανενα για τα φασολια που ειχε φαει το διαμαντι ο ζελικο στην σερβια;;σε ρωταω εχεις ακουσει;;;
ποσο εκατσε μεσα;;γιατι πως και τα λοιπα...εγω δεν λεω...δεν σκοτωσε κανεναν απο προθεση αλλα εκανε φυλακα ρε μαγκα...τι να κανουμε ..σε αυτην την κοινωνια ζουμε...
αν την ειχε φαει για τον ιδιο λογο ο μαρινακης η ο αγγελου τι θα ειχε γινει;;;θα μας ζαλιζαν τα παπαρια καθε μερα;;;
σε σενα μιλαω χαρε ξυπνα  :2funny: :2funny:
μπορει αμα δεν στο ελεγα εγω να μην το ηξερες κιολας ...εχω δικιο;;;
δε λεω...ηταν μια κακη στιγμη...δεν λεω να ξυπνανε καθε μερα οι δημοσιογραφοι και να λενε ο ζελικο εκανε φυλακ ,ο ζελικο εκανε φυλακη...
αλλα απο εκει που ηταν γκαστονε και φυλακοβιος ξαφνου εχει ενα φωτοστεφανο πανω απο το κεφαλι του...
και ο αγγελου;;στον γκρεμο...
στον πουτσο μου ο αγγελου και ο καθε αγγελου...
απλα ειμαι σιγουρος οτι αν ο αγγελου ειχε κανενα τριφυλλακι στο στηθος θα ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση..
και αντιστοιχα αν ειχε φαει τωρα που ειναι στον γαυρο φασολια θα μας ειχαν ζαλισει τα αρχιδια...
εδω δεν μαθαμε ποτε ποιος εγχρωμος μπασκετμπολλιστας μεγαλης ομαδας συνελληφθη στο τζιπ του πριν χρονια στην κηφισσια με κοκα...
να σας θυμισω ηταν τοτε που ειχε τραυματιστει ξαφνικα σε μια προπονηση ο μπατιστ και ελειπε για κανενα διμηνο στην αμερικη για θεραπεια  :2funny: :2funny:
ξερεις εσυ χαρε ποιος ηταν ο μπασκετμπολλιστας με την κοκα;; :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωραιο ταξιδακι καναμε...μπορουσαμε ακομα περισσοτερο αλλα και η μεταλλιστ το ζητησε το παλεψε και τελικα δικαιωθηκε...δεν περασε αδικα ...ειναι καλη ομαδα...δεν ειναι τυχαιο οτι στο δευτερο ψιλοκολυμπαγαμε....εξαιτιας του αντιπαλου εγινε αυτο...αρα σεβασμος στον αντιπαλο...αν αν αν ...τα αν δεν κανουν πραγματικοτητες...ναι αν το εβαζεο ο τζιμπουρ πιστευω περναγαμε ...αλλα δεν το εβαλε...οπως δεν εβαλε ο ξανθομουνης το πεναλτι...
το ζητησαν μας πιεσαν εγειρε το γηπεδο και δικαιωθηκαν...ετσι ειναι η μπαλλα...
σεβασμος στον αντιπαλο...προφανως πηραν αυτο που τελικα αξιζαν...
απο εκει και περα η ζωη συνεχιζεται...η ομαδα δουλευει εχει μελλον ....εχει πορεια...
και μεσα και εξω...μαρινακης βαλβερδε εγγυηση...
ποτε δεν θα φτασλουμε στα επιπεδα των πρωτοκλασσατων ομαδων αλλα σταθεροποιουμαστε σε ενα πολυ ικανοποιητικο επιπεδο και κερδιζουμε σεβασμο....
για ελλαδα δεν συζηταω καν...ακομα και τον φετινο τιτλο να χασουμε δεν τρεχει καστανο...οι αλλοι ειναι τελειωμενοι,δεν εχουν μελλον....με μηχανικη υποστηριξη κρατιουντε στην ζωη...το γνωριζουν και οι ιδιοι ασχετα τι λενε....
απλα αν παρουμε το χαρτι του τσου λου τους τραβαμε το σωληνακι απο την μηχανη υποστηριξης...
μην χαλιεσται με τις κωλοτρυπιδες ,τα ανθρωπακια...
μην απαντατε σοβαρα σε μαλακες...
μονο μπινελικια και γαμωσταυρα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ελα ρε συ και σηκωθηκανε τα αρχιδακια και μιλανε αντι της πουτσας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τώρα που έπεσε ο κουρνιαχτός, μήπως έπαιζαν λίγο ατομιστικά στο πρώτο ημίχρονο ή ιδέα μου είναι.
έχω την ιδέα ότι όλοι προσπαθούσανε να βάλουνε γκολ μόνο για προσωπική φιλοδοξία και όχι για την ομάδα.
ρε συ...πιο εγωιστικα απο οτι επαιζαν οι ουκρανοι δεν παιζαμε εμεις...δες τι κανανε οι ουκρανοι σε 2 φασεις στο δευτερο και πες μα αν το εχου κανει οι δικοι μας...και ομως περασαν...
αρα δεν ειναι αυτος (μονο) ο λογος...
κουραστηκαμε δεν αντεξαμε τον ρυθμο τους πεσαμε και ψυχολογικα με την μαπα γκολ και το αλλο το βαλαμε μονοι μας...
αμα σε πιεζει ο αντιπαλος μαγκα πινεις νερο απο την θαλασσα...
οτι κανει ο γαυρος εδω και οι μαλακες μιλανε για φιλικα σωματεια και ασιστ των αμυντικων στους παιχτες του θρυλου...
απλα τους τρως τα συκωτια στη πιεση θολωνει το μυαλο και κολυμπανε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν και δεν ειναι ωρα για αυτοκριτικη εγω θα ελεγα:
λειπει αλλαγη του Ιμπα ,ο μακουν ειναι καλος αλλα δεν ειναι ισος
λειπει αριστερο κλασικο χαφ ο μιραλας χανει εδω
λειπει σεντερ περιοχης ειδικα οταν αρχιζει το ραμαζανι ;)
πισω? το μονο προβλημα ειναι η απειρια του μεγιερι αλλα δεν τον αδικω και μπορω να περιμενω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φίλε χρηστίδη για το βαζελετα γνωστός μου μου έχει πει ότι  ανήκει σε ένα παλιο αγαπητικό του ράντζα ;). Ολόκληρο ψευτικο σκηνικό είχαν στησει περισι ότι τους έκανε ντου και τα έσπασε εκει για να βγάλουν την στάμπα απο πάνω τους. ανήκει στον ίδιο όμιλο με το κατιμαγικο.γρ που του έχει κάνει μήνυση ο μαρινάκης ;). Όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν στο βαζελετα όταν ιδρύθηκε ήταν την ίδια περίοδο και στη πράσινη. ο παπαθεοδωρου που εμφανίζεται ως διευθυντης στο βιογραφικο του έγραφε ότι δούλευε στη πρασινη-τώρα την έχει αφαιρέσει αυτή την προυπηρεσία  ;)

Δεν σου κάνει εντύπωση που όταν πετάει σποντες για μας κυρίως είναι στο μπασκετ??

δες και τι γράφει σήμερα πάλι για το μπάσκετ
από γκαζέτα : Ο Ολυμπιακός νίκησε με 73-64 τον Πανιώνιο όντας κακός όμως, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. «Βράζουν» στον Πανιώνιο με τη διαιτησία.

γράφουν για βράσιμο και δεν αναφερουν τπτ στην αναλυση του ματς!

το ειδα ολο το ματς στη νετ και δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάνε. και τεχνικη ποινη πήρε ο ίβκοβιτσ και τι μέση του σπανούλη πήγαν να σπασουν σε ένα λευ απ και δεν έδωσαν τπτ. Μόνο μία επίθεση του πανιωνιου διέκοψαν επείδη τρυματιστηκε ο σπανούλης(που ήταν άθλιος σημερα) με τη διαφορά στους 6 ή 8 στα 2 λεπτά πριν το τέλος

χωρίς υπογραφή συντάκτη το άρθρο φυσικά

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
βρε νουμερο...αυτοι που ψηφισαν δεν ψηφισαν αυτο:[size=20pt]θα το παρουμε  - 32 (38.1%)[/size]

αυτο ψηφισαν:[size=20pt] ρε μουνια - 32 (38.1%)[/size]

[size=50pt]ρε μουνι [/size] :2funny: :2funny: :2funny:

θα το παρουμε ρε μουνια 34 (38.6%)

:2funny: :2funny: :2funny:  :-* :-* :-*

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
γουσταρω να το κανουν μουνι το ματς :jerking: :jerking: :jerking:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Έτοιμος ο Μανιάτης, αισιοδοξία για Ιμπαγάσα

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας παίκτης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής. Επίσης, στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού αναμένεται να τεθεί και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Εντός της ημέρας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Αργεντινός μέσος φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού, πως μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς του ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά.

Όσοι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν κόντρα στη Μέταλιστ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη, η οποία θα σημάνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom