Επισκέπτης
αλλο ενα αφιερωμα στον ανθρωπο γκολ..
[youtube=425,350]tk8ofoIXUY0[/youtube]
[youtube=425,350]tk8ofoIXUY0[/youtube]
επετρεψε μου να θεωρω οτι η πορτο ειναι η ποιο δυσκολη απ ολες αφου αν τελικα κληρωθουμε μαζι της,το κλιμα που θα δημιουργησουν οι κωλοφυλλαδες θα ειναι τετοιο που μονο κακο θα κανει στην ομαδα..εξαλλου οπως εχω ξαναγραψει,καλα ηταν μεχρι εδω..τωρα αυτο που χρειαζομαστε ειναι σοβαροτητα στο τοπικο για να παρουμε το νταμπλ & ενισχυση της ομαδας με ενδεκαδατους παικτες αφου προκυπτουν συνεχεια προβληματα τραυματισμων(γαμω την ατυχια μας)..παρασκεύη προβλέπω πόρτο.και όλοι ντραγκάο να τους ξαναπάρουμε την πόλη
ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Aσε να λεμε και καμια μαλακια οπως και οι ΑΕΚατζηδες πριν απο το μεταξυ μας ματς ,τσαμπα ειναι οι μαλακια...Παιδια σταματηστε, ποναμε απο τα γελια
Ε ρε να ερθει καμια Manchester
θα παει μακρια η βαλιτσα σας λεω
εσυ που είσαι κονδυλοφόρε;παιξε ουεφάκι και μώκοΠαιδια σταματηστε, ποναμε απο τα γελια
Ε ρε να ερθει καμια Manchester
θα παει μακρια η βαλιτσα σας λεω
Ρε aims αν υποψιαστο οτι μας δουλευεις θα γινει χαμος.εσυ που είσαι κονδυλοφόρε;παιξε ουεφάκι και μώκο
Ναι, μας έβαλε ένα γκόλ που δε θα 'χανε ούτε ο Πάντος. So what? Ένας μέτριος που παίζει σαν το κριάρι, με το κεφάλι κάτω είναι ο Παπαδόπουλος. Σέντερ φόρ κλάσης (και μιλάω για ευρωπαϊκή κλάση, όχι ελληνική), ακόμη και στα τριάντα πέντε του, είναι ο Κοβάσεβιτς φίλε. Αυτός είναι που θα σας σαρώσει και 'σας και θυμήσου την ώρα που στο γράφω. Εάν έβαλε τέτοιο γκόλ με Δέλλα και Παπασταθόπουλο σέντερ μπάκ, δε θέλω κάν να φανταστώ τι θα κάνει με Γκούμα, Μόρρις, Ενακαρίρε και Σαριέγκι. Μιλάμε για θέαμα άκρως ακατάλληλο για ανηλίκους.Αν δεν κανω λαθος, θα παιξει και ο Δημητρης Παπαδοπουλος.
Σιγουρα τον θυμοσαστε καλα γαυρακια...
Για να 'ναι Πειραιώτης και ΑΕΚ, 99,99% μένει Β' Πειραιά, Νίκαια ή Κορυδαλλό. Εκεί έχει ένα καλό ποσοστό ΑΕΚτζήδων λόγώ προσφυγικών καταβολών πολλών εκ των κατοίκων. Δόξα σοι ο Θεός, Ο Πειραιάς (Α' και Β') δεν έχει ούτε έναν Βαζέλα.Πειραιώτης Προδότης Δοσίλογος Aνάξιος Λόγου σε ποιά γειτονιά μένεις να μην περάσω ποτέ Kατάπτυστε Eφιάλτη
εσυ που ψηφιζεις? Α'ή Β' ?Για να 'ναι Πειραιώτης και ΑΕΚ, 99,99% μένει Β' Πειραιά, Νίκαια ή Κορυδαλλό. Εκεί έχει ένα καλό ποσοστό ΑΕΚτζήδων λόγώ προσφυγικών καταβολών πολλών εκ των κατοίκων. Δόξα σοι ο Θεός, Ο Πειραιάς (Α' και Β') δεν έχει ούτε έναν Βαζέλα.
Φυσικά και ψηφίζω Α'!!! Είμαι βέρος, γκάγκαρος Πειραιώτης, όχι demi secεσυ που ψηφιζεις? Α'ή Β' ?