1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο επόπτηςναι ε;
για δες το βίντεο στο 10'' και πες μου ποιος καλύπτει τον φετφα
ο επόπτηςναι ε;
Καλά κάνεις.δεν επιμενω...
καλα το γαμησες ακομα και στο replay δεν ειναι ξεκαθαρο.το πεναλτυ ηταν οντως αλλα δεν εγινε και τιποτα.στην ευρωπη ειδικα εχω να θυμαμαι απειρες λαθος αποφασεις εις βαρος μας. εξαλλου ξεχασες να αναφερθεις στο οφσαιντ που δοθηκε στο 4' και ποτε δεν ητανναι ε;
θα έπρεπε να υπάρχει αφού λέγεται θρύλος και έχει δαπανήσει τόσα εκατομμύρια.και τι θελεις να μου πεις ακριβως ?
οτι υπαρχει ελληνικη ομαδα που ειναι καλυτερη απο τους τριτοτεταρτους αγγλιας, γαλλιας και γερμανιας ?
εχεις τετοια εντυπωση?
Κανενα χέρι δεν ειναι εμμεσο.αυτο - αν δεν κανω λαθος - θα ηταν εμμεσο.. οχι πεναλτι... παιζει να λεω και μαλακια βεβαια
Σωστος.θα έπρεπε να υπάρχει αφού λέγεται θρύλος και έχει δαπανήσει τόσα εκατομμύρια.
η 3η θέση σε όμιλο όπου οι δυό σου αντίπαλοι ταλαιποδέρνουν στα πρωταθλήματά τους και ο πρώτος δεν έχει καμμιά τύχη φέτος για πρωτάθλημα σημαίνει ότι παίζεις με τριτοτέταρτους γερμανίας γαλλίας αγγλίας και δεν μπορείς να καπαρώσεις ούτε την 3η θέση πριν την τελευταία αγωνιστική.
όπως λέμε λίγο πούστης ε;Καλά κάνεις.
Ειναι οφσαιντ.
Λίγο μεν, αλλά οφσάιντ.
Κι αν νικησει η Μαρσειγ στη Γερμανια?αντε να φαει κ η αρσεναλ τη ψωλια στο καραισκακη για να περασουμε κ εμεις στους 16.
ενα μεγαλο μπραβο κ στο αποελ που περασε απο σημερα...
τρελη επιτυχια οι κυπριοι...
Καλά κάνεις.
Ειναι οφσαιντ.
Λίγο μεν, αλλά οφσάιντ.
αυτο ουτε που θελω να το σκεφτομαι..Κι αν νικησει η Μαρσειγ στη Γερμανια?
απο την πολη έρχομαι και στην κρφή χασίσι.Δεν μου λες ρε μεγαλε.. για πες μας εσυ που ξερεις πολλα κι ο νους σου κατεβαζει αν αυτες οι τρεις ομαδες επαιζαν στο πρωταθλημα μας τι θεση λες να τερματιζαν?
Και δευτερον επειδη λεγατε και λετε πολλα για τα τριτοδευτερα της Αρσεναλ πες μου εναν παικτη σου ανωτερο απο αυτους..
Κρατα ομπρελα μονο μη σε παρουν με τις πετρες με την απαντηση που θα δωσεις..
Η Αρσεναλ ειναι εκεινη η εκνευριστικη ομαδα, που αλλαζει πεντακοσιες πασες σε καθε επιθεση, δεν κανει σουτ ποτέ, και παιζει χωρις σεντερ φορ εδω και δεκαπεντε χρονια?Δεν μου λες ρε μεγαλε.. για πες μας εσυ που ξερεις πολλα κι ο νους σου κατεβαζει αν αυτες οι τρεις ομαδες επαιζαν στο πρωταθλημα μας τι θεση λες να τερματιζαν?
Και δευτερον επειδη λεγατε και λετε πολλα για τα τριτοδευτερα της Αρσεναλ πες μου εναν παικτη σου ανωτερο απο αυτους..
Κρατα ομπρελα μονο μη σε παρουν με τις πετρες με την απαντηση που θα δωσεις..
Αν παρατηρήσεις, όταν γίνεται η σέντρα ο φέτφα τραβιέται προς το πάνω.ναι ε;
απο την πολη έρχομαι και στην κρφή χασίσι.
Οκ.μπερδεύτηκες ρε. η κουβέντα με το φαντάρο είναι για το χέρι, όχι για το οφσάιντ
Η Αρσεναλ ειναι εκεινη η εκνευριστικη ομαδα, που αλλαζει πεντακοσιες πασες σε καθε επιθεση, δεν κανει σουτ ποτέ, και παιζει χωρις σεντερ φορ εδω και δεκαπεντε χρονια?
Μαλλον ε?
[/quote ο ανρι τι θεση επαιζε;; σεντερ μπακ;; ο αντεμπαγιορ;; λιμπερο;;
ρε δεν ειπα για το οφσαιντ... για το χερι του μιραλλας ελεγα...Καλά κάνεις.
Ειναι οφσαιντ.
Λίγο μεν, αλλά οφσάιντ.
εσύ δνε το χεις και πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις.Δεν το χεις.. Ξαναπροσπαθησε..