Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ναι ε;
για δες το βίντεο στο 10'' και πες μου ποιος καλύπτει τον φετφα

καλα το γαμησες ακομα και στο replay δεν ειναι ξεκαθαρο.το πεναλτυ ηταν οντως αλλα δεν εγινε και τιποτα.στην ευρωπη ειδικα εχω να θυμαμαι απειρες λαθος αποφασεις εις βαρος μας. εξαλλου ξεχασες να αναφερθεις στο οφσαιντ που δοθηκε στο 4' και ποτε δεν ηταν :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τι θελεις να μου πεις ακριβως ?
οτι υπαρχει ελληνικη ομαδα που ειναι καλυτερη απο τους τριτοτεταρτους αγγλιας, γαλλιας και γερμανιας ?
εχεις τετοια εντυπωση?
θα έπρεπε να υπάρχει αφού λέγεται θρύλος και έχει δαπανήσει τόσα εκατομμύρια.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η 3η θέση σε όμιλο όπου οι δυό σου αντίπαλοι ταλαιποδέρνουν στα πρωταθλήματά τους και ο πρώτος δεν έχει καμμιά τύχη φέτος για πρωτάθλημα σημαίνει ότι παίζεις με τριτοτέταρτους γερμανίας γαλλίας αγγλίας και δεν μπορείς να καπαρώσεις ούτε την 3η θέση πριν την τελευταία αγωνιστική.

Δεν μου λες ρε μεγαλε.. για πες μας εσυ που ξερεις πολλα κι ο νους σου κατεβαζει αν αυτες οι τρεις ομαδες επαιζαν στο πρωταθλημα μας τι θεση λες να τερματιζαν?

Και δευτερον επειδη λεγατε και λετε πολλα για τα τριτοδευτερα της Αρσεναλ πες μου εναν παικτη σου ανωτερο απο αυτους..

Κρατα ομπρελα μονο μη σε παρουν με τις πετρες με την απαντηση που θα δωσεις..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αντε να φαει κ η αρσεναλ τη ψωλια στο καραισκακη για να περασουμε κ εμεις στους 16.
ενα μεγαλο μπραβο κ στο αποελ που περασε απο σημερα...
τρελη επιτυχια οι κυπριοι... :dancing:
Κι αν νικησει η Μαρσειγ στη Γερμανια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μου λες ρε μεγαλε.. για πες μας εσυ που ξερεις πολλα κι ο νους σου κατεβαζει αν αυτες οι τρεις ομαδες επαιζαν στο πρωταθλημα μας τι θεση λες να τερματιζαν?

Και δευτερον επειδη λεγατε και λετε πολλα για τα τριτοδευτερα της Αρσεναλ πες μου εναν παικτη σου ανωτερο απο αυτους..

απο την πολη έρχομαι και στην κρφή χασίσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Η Αρσεναλ ειναι εκεινη η εκνευριστικη ομαδα, που αλλαζει πεντακοσιες πασες σε καθε επιθεση, δεν κανει σουτ ποτέ, και παιζει χωρις σεντερ φορ εδω και δεκαπεντε χρονια?
Μαλλον ε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μυστηρια πραγματα αποψε,ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ , ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπερδεύτηκες ρε. η κουβέντα με το φαντάρο είναι για το χέρι, όχι για το οφσάιντ
Οκ.
Εξαλλου καθαρες φασεις ειναι και οι δυο.
Και πεναλτυ ειναι, και οφσαιντ ειναι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Η Αρσεναλ ειναι εκεινη η εκνευριστικη ομαδα, που αλλαζει πεντακοσιες πασες σε καθε επιθεση, δεν κανει σουτ ποτέ, και παιζει χωρις σεντερ φορ εδω και δεκαπεντε χρονια?
Μαλλον ε?
[/quote ο ανρι τι θεση επαιζε;; σεντερ μπακ;; ο αντεμπαγιορ;; λιμπερο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom