Επισκέπτης
εμεις.Στην περίπτωση που πιάσουμε το χ κ πάμε στους 4 κ οι γερμαναράδες δε δουν χαρά στα σκέλια τους(δηλαδή άλλο βαθμό),ποιος πάει γιουρόπα λιγκ,εμείς ή αυτοί;
(θεσσαλονικιος γαβρος εισαι pz89?)
εμεις.Στην περίπτωση που πιάσουμε το χ κ πάμε στους 4 κ οι γερμαναράδες δε δουν χαρά στα σκέλια τους(δηλαδή άλλο βαθμό),ποιος πάει γιουρόπα λιγκ,εμείς ή αυτοί;
θα κανουν ντου οι καμινειρος?Μεγαλε μη μασας.. Το ματσακι θα το παρουμε ειτε με το καλο ειτε με το κακο
θα κανουν ντου οι καμινειρος?
Yes.εμεις.
(θεσσαλονικιος γαβρος εισαι pz89?)
Yes.
(παρα έξω βέβαια δηλώνω απολιτίκ ή πάοκ πολλές φορές,κάτι παθαίνουν εδώ όταν ακούν για γάβρο).
Κάπως έτσι,όποτε για να μην χαλάσει κ η δικιά μου υγεία δηλώνω παοκ ή εθνική ελλάδας κ καθαρίζω....πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους
πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους
1-0 η αρσεναλ.πολυ καλο αυτο.
εξω ο φουστερ ειναι κακος σημερα
δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους
Mε το που ελεγα σε φιλο για αλλαγη Γεστε με Φουστερ αφου δε μπορει να βγαλει τελικη πασα, τον βαζει μεσα! Μωρε λες; Ειδικα στο α' ημιχρονο εβγαζε ματι η αλλαγη αυτη
Καμάκι αλλού,εδώ λέμε για τον γάβρο!!!!!δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?
Καμάκι αλλού,εδώ λέμε για τον γάβρο!!!!!
αει βρεενταξει το κανες το ποστακι , πανε στης ομαδας σου τωρα
δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?