Επισκέπτης
εμεις.Στην περίπτωση που πιάσουμε το χ κ πάμε στους 4 κ οι γερμαναράδες δε δουν χαρά στα σκέλια τους(δηλαδή άλλο βαθμό),ποιος πάει γιουρόπα λιγκ,εμείς ή αυτοί;
(θεσσαλονικιος γαβρος εισαι pz89?)
εμεις.Στην περίπτωση που πιάσουμε το χ κ πάμε στους 4 κ οι γερμαναράδες δε δουν χαρά στα σκέλια τους(δηλαδή άλλο βαθμό),ποιος πάει γιουρόπα λιγκ,εμείς ή αυτοί;
θα κανουν ντου οι καμινειρος?Μεγαλε μη μασας.. Το ματσακι θα το παρουμε ειτε με το καλο ειτε με το κακο![]()
θα κανουν ντου οι καμινειρος?
Yes.εμεις.
(θεσσαλονικιος γαβρος εισαι pz89?)
Yes.
(παρα έξω βέβαια δηλώνω απολιτίκ ή πάοκ πολλές φορές,κάτι παθαίνουν εδώ όταν ακούν για γάβρο).![]()
Κάπως έτσι,όποτε για να μην χαλάσει κ η δικιά μου υγεία δηλώνω παοκ ή εθνική ελλάδας κ καθαρίζω....πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-0 η αρσεναλ.πολυ καλο αυτο.
εξω ο φουστερ ειναι κακος σημερα
δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?πονανε τα μυαλα τους, χαλαει η υγεια τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mε το που ελεγα σε φιλο για αλλαγη Γεστε με Φουστερ αφου δε μπορει να βγαλει τελικη πασα, τον βαζει μεσα! Μωρε λες; Ειδικα στο α' ημιχρονο εβγαζε ματι η αλλαγη αυτη
Καμάκι αλλού,εδώ λέμε για τον γάβρο!!!!!δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?![]()
Καμάκι αλλού,εδώ λέμε για τον γάβρο!!!!!![]()
αει βρεενταξει το κανες το ποστακι , πανε στης ομαδας σου τωρα![]()
δεν θυμάμαι αν σ'έχω ξαναρωτήσει αλλά μήπως είσαι η dominatrix domna?![]()