Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τί είδα χθες :
Παίζανε 2 ομάδες διαφορετικής κλάσης (σε χρηματική αξία και οργάνωση) , στο 1ο ο ολυμπιακός αν και δεν έβγαζε μάτια όπως φώναζε ο σχολιαστής της nova "πατούσε" καλύτερα στο γήπεδο , κέρδιζε τις μονομαχίες , έκανε 2 γκολ απο στημένα ! Ο Αρης σχεδόν τίποτα , περίμενα να ήταν πιό ανταγωνιστικός , λάθος η χρησιμοποίηση του Βράνιες που έχει να παίξει 18 μήνες , όπως και το σοβαρό πρόβλημα συνενόησης και ταχύτητας στο κέντρο της άμυνας . Στο 2ο και μετά τη χαμένη ευκαιρία του ολυμπιακού , είδαμε και το πρόβλημα φυσικής κατάστασης λόγω Ντόρντμουντ καθώς και σημάδια υπεροψίας , αν και ο Βαλβέρδε έκανε τούμπες στο πάγκο (μήπως ο Ιμπαγάσα είναι όλο το κέντρο ? κι όταν λείπει ...?) , ο Τόχα βοήθησε να βελτιωθεί το κέντρο του Άρη (αν και δεν μ`αρέσει αυτός ο παίκτης) , όπως και ο Ιακομπ κέρδισε μονομαχίες και ήταν πολύ πιο χρήσιμος απο τον ανύπαρκτο Σολτάνι (που βέβαια ήταν τραυματίας και έπαιζε σε λάθος θέση) . Τέλος επαειδή ακούστικαν αρκετά για διατησία ... , δεν υπήρχε αλοίωση αποτελέσματος , και με καλύτερη διατησία ο ολυμπιακός θα κέρδιζε , παρ`όλα αυτά είδαμε την αδικαιολόγητη προστασία προς τον ισχυρό που βλέπουμε εδώ και ΠΑΡΑ πολλά χρόνια !!!  
Ο Άρης πρίν 32-33 χρόνια κέρδισε την Περούτζια (όχι την Κάλιαρι) με 0-3 (Κούης,Μπαλής,Σεμερτζίδης τα γκολ) , που εκείνη τη χρονιά πήρε το πρωτάθλημα Ιταλίας με τον "φοβερό" Πάολο Ρόσι , ο οποίος μετά απο 1 χρόνο τιμωρήθηκε λόγω μπλεξίματος σε σκάνδαλο δωροδοκίας , όταν επανήρθε στο μουντιάλ του `80 βγήκε 1ος σκόρερ και η Ιταλία το σήκωσε μέσα στην Ισπανία με αντίπαλο την Γερμανία !  
Η περσινή νίκη-πρόκριση επι της Αθλέτικο Μαδρίτης είναι εξίσου σημαντική !

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τελος παντων ακομα δεν καταλαβες εγω για την νικη σας επι της καλιαρι εγραψα , απλα μπορει να εισαι τοσο μικρος η οχι τοσο αρειανος κ ναμην την θυμασαι.....την ιδια διαιτησια θα εχεις στο καραισκακη , δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται φετος...ολοι ειναι ποιο προσεκτικοι κ μαλιστα καποιοι στην πρεμουρα τους να μην τους πουν οτι ευνοουν τον ολυμπιακο σφυριζουν οτι θελουν , ακομα κ στον παο γινεται...ειδες τι πεναλντι εδωσε κατα του στην τουμπα υπερ του παοκ...
αφηστε την πιπιλα της διαιτησιας κ φτιαχτε δυνατη ομαδα...
ποια καλιαρι ρε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking:
περουτζια

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ρε Γαμαικανέ, δεν έχεις βαρεθεί την κλάψα;
Έλεος...την μια χάνετε σας φταίει η διαιτησία, την άλλη σας φταίει το κράτος της Αθήνας, την άλλη επειδή οι μπουγάτσες σας έπεσαν βαριές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας.
Μόνο όταν νικάτε είναι όλα ωραία. Δεν βλέπεις που θα πέσεις κατηγορία(ξανά) ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχρηστίδη αφήστε μάνες πατεράδες και στόλους έρχεται ο λέτος.
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε Γαμαικανέ, δεν έχεις βαρεθεί την κλάψα;
Έλεος...την μια χάνετε σας φταίει η διαιτησία, την άλλη σας φταίει το κράτος της Αθήνας, την άλλη επειδή οι μπουγάτσες σας έπεσαν βαριές

Με 23% ΦΠΑ στην απλή μπουγάτσα και 13% ΦΠΑ στη μπουγάτσα με σκατά κιμά, τι περίμενες να πει;;;;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Τελικά όντως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρώτο γκολ του Άρη δεν έπρεπε να μετρήσει - έχει προηγηθεί καθαρό χέρι του Σανκαρέ.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τελικά όντως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρώτο γκολ του Άρη δεν έπρεπε να μετρήσει - έχει προηγηθεί καθαρό χέρι του Σανκαρέ.
ουτε τα αλλα 2 τα δικα σας
γιατι προηλθαν απο ανυπαρκτο κορνερ και φαουλ αντιστοιχα
οποτε ειναι 1-1

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Μια χαρά υπαρκτά ήταν αμφότερα.  :dancing:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Συγγνώμη..γιατί διαμαρτύρονται οι αρειανοί??
σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ο Άρης χαλαρά έπρεπε να τελειώσει τον αγώνα με 9 παίκτες,ενώ δε δόθηκε και πεναλτυ στον Ολυμπιακό..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μέλμπεργκ: "Εδώ να μείνω..."

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δήλωσε στην εφημερίδα «Aftonbladet» πως επιθυμία του είναι να συνεχίζει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Αναφερόμενος στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι ο διεθνής Σουηδός είπε:

«Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται, κοιτάζω να απολαμβάνω το παιχνίδι και να διασκεδάζω μέσα στο γήπεδο. Θα δούμε πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όπως αισθάνομαι στην παρούσα φάση, θα ήθελα να μείνω εδώ».

Ο Μέλμπεργκ μίλησε για τις επιλογές που έκανε στην καριέρα του: «Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ως στόχο να κερδίζει τίτλους, κάτι που συνέβαινε και στη Γιουβέντους, αλλά έμεινα μόνο μία σεζόν εκεί. Είναι πολύ ωραίο το ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο με τόσο υψηλές φιλοδοξίες. Βεβαίως, μερικές φορές το να είσαι το αουτσάιντερ αποτελεί πηγή έμπνευσης. Αν είχα αυτοσκοπό να κερδίζω τον τίτλο κάθε χρόνο, δεν θα πήγαινα στην Άστον Βίλα. Ήθελα, όμως, να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και ομολογώ ότι κέρδισα πολλά εκεί» είπε.

Και πρόσθεσε: «Εδώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω κάνει μια καλή καριέρα και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάποιο άλλο βήμα. Όταν ήμουν πιο νέος, είχα συνεχώς πολλές επιθυμίες: να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, μια καλύτερη ομάδα, ένα καλύτερο συμβόλαιο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εθνική ομάδα. Στόχος μου ήταν το κάτι παραπάνω, ενώ τώρα θέλω να χαίρομαι το ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την εθνική. Έχω δει πολλά στην καριέρα μου, τώρα έχω την ευκαιρία να το απολαύσω περισσότερο».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ο Ιμπαγάσα δεν χάνει το ντέρμπι

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Άρη θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. «Δέχθηκα ένα χτύπημα και για αυτό βγήκα από το παιχνίδι. Πονούσα αρκετά εκείνη την ώρα. Μετά από λίγη ώρα αισθανόμουν καλύτερα. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω πως σε 3-4 μέρες θα είμαι σε θέση να προπονηθώ κανονικά. Εννοείται πως δεν σκοπεύω να χάσω το ντέρμπι», τόνισε ο Αργεντινός.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ευνοεί την αποθεραπεία του Ιμπαγάσα, ο οποίος θα κάνει το παν για να προλάβει. «Δεν θα ήθελα να το χάσω με τίποτα. Θέλω να είμαι εκεί με τον Παναθηναϊκό. Πάντως πρέπει να πω πως δεν είμαι εγώ σημαντικός για την ομάδα. Δεν είμαι μόνο εγώ, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και έχουν το ρόλο τους» είπε ο 35χρονος μέσος.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μόνχε: «Καλύτερος στην συνέχεια»

Σίγουρος πως θα καταφέρει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Βιθέντε Μόνχε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, το οποίο συνδυάστηκε με την εκτός έδρας νίκη 3-2 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μόνχε δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον εαυτό μου, που ξεκίνησα στην 11άδα, αλλά και για τη σημαντική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, γιατί είχα την ευκαιρία να σκοράρω και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι, όμως δεν το κατάφερα».

Στην συνέχεια, ο Μόνχε συμπλήρωσε: «Είναι κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ καιρό που είμαι εκτός παιχνιδιών και ίσως εκείνη τη στιγμή να μην είχα τη σωστή αντίδραση. Ελπίζω με τον καιρό να βελτιώσω την απόδοσή μου. Μου έλειπε αρκετή τύχη εκείνη τη στιγμή, γιατί αν είχα χτυπήσει την μπάλα πιο απαλά θα είχε μπει σίγουρα».

Επίσης, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Άρη: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί ήταν γεμάτο από φιλάθλους του Άρη. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοια γήπεδα και τέτοια παιχνίδια, είναι μια ομάδα που πάντα πηγαίνει για να κερδίζει. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο, λόγω της σκληρής έδρας».

Τέλος, ο Μόνχε δήλωσε: «Να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να είμαι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για να προσφέρω».

novasports.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρεπορταζ για τον ''προβληματικο'' ολυμπιακο...

και ρεπορταζ απο το ιδιο σαιτ για το μιγμα μπαρτσα ρεαλ μπαγερν...

ΑΥΤΟ κυριοι ειναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ....αυτο ειναι ΑΒΑΝΤΑ....
απο τον μεσαιο χωρο...προπαγανδα φυσικα δεν κανουνε οι πρωταθλητες τα φωτα και οι πρασινες και κιτρινες...οοοοοχι...
προπαγανδα ειναι αυτο το πραγμα...προ ντερμπι...
αυτα διαβαζει και το νουμερο ο ΒΑΚΙΣ και νομιζει ο κακομοιρης οτι θα ερθει για τσαγακι στο λιμανι...
α ρε καραμαλακα ΒΑΚΗ...μπεεεεε....που να ηξερες ερμε τι σε περιμενει...
Υ.Γ. ολο ευθεια και μετα αριστερα...ειναι διχαλα...μην μου μπερδευτειτε και μου χαθειτε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ενα φρεσκο...ζεματαει δεν τους προλαβαιμω τους πουστηδες  :2funny: :2funny: :2funny:
15 μερες πριν απο το ντερμπι...
ξαθαψανε κατσικογιαννη :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε ο γκαιμπελς μπροστα τους ειναι βρεφος...

«Με στεναχωρεί το ότι δεν πήρα κάποια ευκαιρία. Πιστεύω ότι άξιζα να πάρω περισσότερες ευκαιρίες. Ειδικά με τον κύριο Βαλβέρδε δεν έπαιξα ούτε ένα ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού.

αχαχαχαχαχχαχαχ...παμε αναγωγουλες ''περσονα τ'αρχιδια μου κρατα''...ο μουρινιο - φερειρα και ο κακος μιζαδορος βασκος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom