Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πραγματικα ρε μαγκες  στο πρωτο γκολ του οφη εχω λιωσει στο γελιο τωρα μολις το ειδα..

τι εξοδο ηταν αυτη που εκανε ο μαλακας ο κοστανζο ρε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παει και χτυπαει τον αμυντικο    :2funny: :2funny:
δεν το έχεις καταλάβει ότι ο κονστάντζο είναι undecover βάζελος???

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ειχε περασει νωριτερα απο φαληρο ο Μητσοτακης
a825d5dc.jpg

και ευχηθηκε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

γεια σου ρε κοστανζο  1:05  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν και ΑΕΚτζης εχω καυτηριασει και την ομαδα μου...Ποσο εδινε στο 2-0 εξω :think:
οποιος καταλαβε καταλαβε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν και ειχα το μυαλο μου στην σερβιτορα της καφετεριας
που εβλεπα το ματς ( ααααχ τι μ@#νακι!!)
συνειδητοποιησα την μεγαλη αξια του Νικοπολιδη
αλλα και το ποσο στραφι πηγε η καλη εμφανιση
Ορμπαιθ-Μακουν

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν και ειχα το μυαλο μου στην σερβιτορα της καφετεριας
που εβλεπα το ματς ( ααααχ τι μ@#νακι!!)
συνειδητοποιησα την μεγαλη αξια του Νικοπολιδη
αλλα και το ποσο στραφι πηγε η καλη εμφανιση
Ορμπαιθ-Μακουν

φοβερη ακριβεια στης πασες εχει αυτος ο ορμπαιθ

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Aν δεις στο δευτερο γκολ εχει πιασει το κεφαλι ενος παιχτη του ολυμπιακου και οχι την μπαλα, με τον Αντωνακη ησουν σιγουρος

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τουλάχιστον ο Νικοπολίδης όταν έτρωγε γκολ από μαλακία του, το έτρωγε με στυλ, το φελέκι μου γαμώ :headbang: :headbang: :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τουλάχιστον ο Νικοπολίδης όταν έτρωγε γκολ από μαλακία του, το έτρωγε με στυλ, το φελέκι μου γαμώ :headbang: :headbang: :headbang:
πολυ μεγαλος τερματοφυλακας

Aν δεις στο δευτερο γκολ εχει πιασει το κεφαλι ενος παιχτη του ολυμπιακου και οχι την μπαλα, με τον Αντωνακη ησουν σιγουρος
:2funny: :2funny: :2funny:

και γω που νομιζα οτι τη μαλακια την εκανε ο Μελμπεργκ
αλλα βλεπω οτι παιζει να εβαλε το χερακι στο δευτερο
και παλι ο Κοσταντζος  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Den eipame pos ton constatzo prepei na ton afisoume na egklimatistei??.?
Hahaha aha
Milame Gia thn epitomh tou axrhstou termatofulaka...Kai skepsou pas kaname 6 mhnes Gia na ton epileksoume

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο πρωτο γκολ τυπε
μπλοκαρει το κεφαλι του μαρκανο
κανονικο μπλοκαρισμα κανει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λίγο πριν ισοφάρισει ο Ο.Φ.Η έλεγε ο εκφωνητής για την ισοπαλία που είχε πάρει πέρσι ο Αναστόπουλος με τον ΠΑΣ μέσα στο Καραισκάκη :sunglasses: :sunglasses:.Σαν να του μίλαγε ο Χορταρέας στο ακουστικό μου φάνηκε :2funny: :2funny:.Δεν πειράζει χοντρο-μαρινάκι,άντε να φας κανά μπιφτέκι να παρηγορηθείς :birdman: :birdman:.Κρίμα για τους κρητίκαρους,μπορούσαν και την νίκη με τους σκατόφλωρους
Kata ta alla omos ine parartima

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
στο πρωτο γκολ τυπε
μπλοκαρει το κεφαλι του μαρκανο
κανονικο μπλοκαρισμα κανει
Ναι,αλλα ειναι σημαντικο οτι μπλοκαρει το κεφαλι του Μαρκανο,και ευτυχως δεν το διωχνει με γροθιες οπως συνηθιζει!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι,αλλα ειναι σημαντικο οτι μπλοκαρει το κεφαλι του Μαρκανο,και ευτυχως δεν το διωχνει με γροθιες οπως συνηθιζει!!!!
τυπε στην αρχη αυτο θα ηθελε να κανει
αλλα το ειδε μπροστα του και το ειπε δεν το μπλοκαρω
και το κατεβαζει κανονικα στο εδαφος :o
καλα για την μπαλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ιδεα που ειναι :2funny:

Επισκέπτης
με αυτόν τον τραγικό τερματοφύσκουλα που έχουμε δεν πρόκειται να πάμε μπροστά...η έξοδος που κάνει δεν είναι απλά έξοδος του μεσολογγίου αλλα δείγμα ότι κάνει τραγικά λάθος ενεργειες από τον πανικό του.Μόλις δεί την μπάλλα κοντά στην περιοχή του,αλλά σε οποιοδήποτε σημείο της βγαίνει έξω με τραγικά λάθος τρόπο για να σώσει την κατάσταση και κρεμάει την όποια καλή ή μέτρια απόδοση των συμπαικτών του. Αυτός που τον έφερε δεν μπορεί παρά να είναι δάκτυλος του βάζελου..αν τον έφερε όντως άνθρωπος του μπουχέσα θα πρέπει να αναζητηθεί με λύτρα για εκτέλεση στο πασαλιμάνι όχι αύριο,αλλά ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!Δεν έχει καταγραφεί αυτή η έξοδος του απίθανου αυτού γκολφύλακα στα χρονικά πρωτοκλαασάτης ομάδας στη χώρα της εκτός άπό τη βασιλεία όπου έπαιζε πρίν ο μεσολογγίτης αργεντίνος μας! :headbang:
αυτος ο τερματοφυλακας ειναι επιλογη του βαλβερδε και μαλιστα ποτε δεν τον ειχε παρακολουθησει απο κοντα παρα μονο απο dvd :uglystupid:ομως επειδη ο ισπανος ειναι πολυ εγωιστης και εχει δειξει στο παρελθον με αλλους παιχτες που φαινονταν οτι δεν κανουν π.χ οσκαρ αυτος του εβαζε μονο και μονο επειδη ηταν δικη του επιλογη :headbang:ο κοσταντζο τελικα δειχνει οτι δεν κανει για ομαδα που κανει πρωταθλητησμο και μην μπου πει κανεις για τη βασιλεια γιατι εκει οποιος εχει δει τη εχει κανει θα τραβαει τα μαλλια του.με αυτον τον τερματοφυλακα απλα δεν πας πουθενα.και προβλεπω οτι στη γερμανια που το γηπεδο θα ειναι κατηφορικο αφου οι γερμανοι πλεον ειναι υποψιασμενοι θα εχουμε πολλα γελια.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν δοκιμαζει καποιον απο τους αλλους δυο.ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι;ειδικα σε ενα τετοιο ματς αν δεν τους βαλεις ποτε θα το κανεις.ο κοσταντζο ακομα και την υποψια φασης την κανει ευκαιρια.οπως ειπα στην ελβετια ειναι αλλες οι συνιηκες που επαιζε χωρις αγχος και οι γκελες δεν στοιχησαν αφου εκει το επιπεδο ηταν διαφορετικο και ο κοσμος και η πιεση που υπαρχει στην ελλαδα δεν υπαρχει εκει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πουστάκια βαζέλια πάψτε να τη λέτε σοτν κωστάντσο μετά απο ασφαλείς πληροφορίες απο γάβρους που είναι κοντά στη διοίκηκση έμαθα ότι ο κωσταντζος είναι διαρκώς ματιασμένος απο τις γκόμενες που πηγαίνουν στο γήπεδο.
η ομορφιά του εχει δημιουργήσει ντελίρια ενθουσιασμού στις ερυθρόλευκες κερκίδες εξ ου και οι φωτός που ποστάρει ο γαμιακάνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom