Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κράτα μικρό καλάθι με το μαλάκα που έχετε για προπονητή.
πάλι τα κάστανα ένας τριανταεφτάρης παικταράς τα βγαλε.....

δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά εάν πέσουν και φράγκα στο βάζελα όταν παρουσιάζει αυτή την εικόνα με το παρόν μπουρδελο διοικητικό εγώ στην θέση σας θα αρχιζα τα θυμιατά του κωστενογλου......
ποιος 37αρης βρε νουμερο που ωαθηκε η μπαλλα σημερα...αν επαιζες εσυ τετοια μπαλλα θα μας ειχαν ζαλισει οι ΑΡΔ τα μπαλλακια με την υπερομαδα του φερειρα...αιντε μαλακ που απο το σημερινο ματς αυτο που ειδες να κανει την διαφορα ειναι ενας 37αρης...νουμερο της εθνικης οδου,,,μαλακα ...χαθηκε η μπαλλα και εσυ μιλας για ενα παιχτη...αστειε...συνεχισε την διασκεδαση μας...και στο τελος θα σου φταινε παλι ο γκαγκατσης ο μαρινακης ο κοκκαλης ο βασσαρας ο ενας και ο αλλος...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κράτα μικρό καλάθι με το μαλάκα που έχετε για προπονητή.
πάλι τα κάστανα ένας τριανταεφτάρης παικταράς τα βγαλε.....

δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά εάν πέσουν και φράγκα στο βάζελα όταν παρουσιάζει αυτή την εικόνα με το παρόν μπουρδελο διοικητικό εγώ στην θέση σας θα αρχιζα τα θυμιατά του κωστενογλου......
τσακα τσακα υπονοουμενο βλεπω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οκ εισαι πιο εξυπνος απο αυτο.
ο 37αρης σε εμας δεν παιζει? τι να κανουμε ? να τον βγαλουμε?
εαν???? εαν??? εχει πολλα αστεια με το εαν. οπως εαν ειχε η γιαγια μου.....τοτε τα λεμε μαγκα με εαν δεν γινετε τιποτα

Επισκέπτης
ποιος 37αρης βρε νουμερο που ωαθηκε η μπαλλα σημερα...αν επαιζες εσυ τετοια μπαλλα θα μας ειχαν ζαλισει οι ΑΡΔ τα μπαλλακια με την υπερομαδα του φερειρα...αιντε μαλακ που απο το σημερινο ματς αυτο που ειδες να κανει την διαφορα ειναι ενας 37αρης...νουμερο της εθνικης οδου,,,μαλακα ...χαθηκε η μπαλλα και εσυ μιλας για ενα παιχτη...αστειε...συνεχισε την διασκεδαση μας...και στο τελος θα σου φταινε παλι ο γκαγκατσης ο μαρινακης ο κοκκαλης ο βασσαρας ο ενας και ο αλλος...
ξεχασες και το νικολαου :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστίδη πέραν της πλάκας εγώ περίμενα φέτος ο γάβρος να το παιρνε περίπατο και ο βαζέλας να τελείωνε κάπου στην 8-9.....

σε 5 μάτς είμαστε μαζί κορυφή έχω παίξει 2 παίγνια με 10 απ το αλφα ημίχρονο εχω την καλύτερη επίθεση και αμυνα και όλα αυτά ενώ ετοιμάζονται να πεσουν 20 μύρια στο ταμείο πριν το γενάρη....
α και έχω για καλύτερο παίκτη το δώρο απο το βαλβίδα.....

τα λέμε μετά το "κούρεμα"
:2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τσακα τσακα υπονοουμενο βλεπω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οκ εισαι πιο εξυπνος απο αυτο.
ο 37αρης σε εμας δεν παιζει? τι να κανουμε ? να τον βγαλουμε?
εαν???? εαν??? εχει πολλα αστεια με το εαν. οπως εαν ειχε η γιαγια μου.....τοτε τα λεμε μαγκα με εαν δεν γινετε τιποτα

μα αυτό λέω...
χωρίς τα εάν κοίτα τη βαθμολογία............
και κάνε τις αναγωγές σου.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μα αυτό λέω...
χωρίς τα εάν κοίτα τη βαθμολογία............
και κάνε τις αναγωγές σου.
ρε συ 2 ποντους χασαμε απο θεωρητικα την τριτη καλυτερη ομαδα της ελλαδας.Μιλας συνεχεια για αναγωγες αρα ξερεις μαθηματικα αρα καταλαβαινεις οτι σε 6 παιχνιδια δεν γινετε να εχουμε 20 ποντους διαφορα....Σωστα? περιμενε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστίδη πέραν της πλάκας εγώ περίμενα φέτος ο γάβρος να το παιρνε περίπατο και ο βαζέλας να τελείωνε κάπου στην 8-9.....

σε 5 μάτς είμαστε μαζί κορυφή έχω παίξει 2 παίγνια με 10 απ το αλφα ημίχρονο εχω την καλύτερη επίθεση και αμυνα και όλα αυτά ενώ ετοιμάζονται να πεσουν 20 μύρια στο ταμείο πριν το γενάρη....
α και έχω για καλύτερο παίκτη το δώρο απο το βαλβίδα.....

τα λέμε μετά το "κούρεμα"
:2on1:
βρε μαλακα με ξανθη κανεις με δυο ακυρα γκολ το 2-0 ,κανεις με οντως γκολαρα το 3 και μετα αρχιζει η μεγαλη κατηφορα,λυσσαλεο μονοτερμα...μπαρτσα αλμπαθετε το ματς..σε δυο λεπτα 3-2 και στην πορεια 3 τετ α τετ αχαστα απο ξανθη και κατοχη 85 15...αν οσο ζω αυτη τη ζωη με παιξει ομαδα στην ελλαδα τετοι μονοτερμα και δεχτω τετοιο σφυροκοπημα θα αυτοκτονησω την αλλη ωρα...αντε που το παιζεις και κοζαδορος....τρομπας εισαι...ο ατρομητος σε εκανε γιο γιο...ακομα και η κερκυρα στο δευτερο σε εκανε αλογο...ξυπνα...ειναι χαωδεις οι διαφορες ...συγκυριες εχουν κανει την βαθμολογια...οταν θα αποκατασταθει η ταξη θα ψαχνεις για δικαιολογιες παλι μαλακα...αυτο σου λεω...ετοιμασου για κλαμα απο τωρα  και για πολυ καιρο ακομα...
μακραν ο θρυλος στην ελλαδα...θυμησου οταν θα πας νεα σμυρνη αν θα εχεις αυτη την εικονα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ 2 ποντους χασαμε απο θεωρητικα την τριτη καλυτερη ομαδα της ελλαδας.Μιλας συνεχεια για αναγωγες αρα ξερεις μαθηματικα αρα καταλαβαινεις οτι σε 6 παιχνιδια δεν γινετε να εχουμε 20 ποντους διαφορα....Σωστα? περιμενε
εγω περιμένω.
έπαιζα με το ένα σου υποκατάστημα απ το 3 με 10 και έφερα εκτός χι
έπαιζα με το άλλο σου υποκατάστημα εκτός με 10 απ το 37 με 10 και πήρα διπλό.
το αλλο σου υποκατάστημα το κέρδισα με 4 απο το πρώτο ημίχρονο.
κέρδισες το υποκατάστημά σου εντός με το ζόρι και το άλλο χαλαρά.
με την ποιά έφερες χι;
την τρίτη;
ααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχααχαχα
φαντάσου να μην της είχε ρίξει ο βόλος περι 4 και συ 6 τι θα έλεγες... ότι είναι η αντίπαλός σου για πρωτάθλημα....

αααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μαλακα με ξανθη κανεις με δυο ακυρα γκολ το 2-0 ,κανεις με οντως γκολαρα το 3 και μετα αρχιζει η μεγαλη κατηφορα,λυσσαλεο μονοτερμα...μπαρτσα αλμπαθετε το ματς..σε δυο λεπτα 3-2 και στην πορεια 3 τετ α τετ αχαστα απο ξανθη και κατοχη 85 15...αν οσο ζω αυτη τη ζωη με παιξει ομαδα στην ελλαδα τετοι μονοτερμα και δεχτω τετοιο σφυροκοπημα θα αυτοκτονησω την αλλη ωρα...αντε που το παιζεις και κοζαδορος....τρομπας εισαι...ο ατρομητος σε εκανε γιο γιο...ακομα και η κερκυρα στο δευτερο σε εκανε αλογο...ξυπνα...ειναι χαωδεις οι διαφορες ...συγκυριες εχουν κανει την βαθμολογια...οταν θα αποκατασταθει η ταξη θα ψαχνεις για δικαιολογιες παλι μαλακα...αυτο σου λεω...ετοιμασου για κλαμα απο τωρα  και για πολυ καιρο ακομα...
μακραν ο θρυλος στην ελλαδα...θυμησου οταν θα πας νεα σμυρνη αν θα εχεις αυτη την εικονα...

αααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα
αλα ουακμπαρ βλαμμενε

Επισκέπτης
ψώλα κομπλεξική υποκατάστημα κάνεις και πίπες τώρα στο γαμιά σου;
λέγε μωρή αδερφή.
ρε μαλακα γιατι ολο το σαιτ σε κραζει :uglystupid:εισαι τοσο μαλακας και ταυτοχρονα τοσο ασχετος που πραγματικα βγαζεςι πολυ γελιο.και μην ξεχνιομαστε βλακα..καταγμα κνημης περονης 2 μηνες :2funny: :2funny:μαλακα με τα ωραια σου..και στειλε χαρτι απο το νικολαου τον κολλητο του γνωστου σου ρε μπαγασα :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω περιμένω.
έπαιζα με το ένα σου υποκατάστημα απ το 3 με 10 και έφερα εκτός χι
έπαιζα με το άλλο σου υποκατάστημα εκτός με 10 απ το 37 με 10 και πήρα διπλό.
το αλλο σου υποκατάστημα το κέρδισα με 4 απο το πρώτο ημίχρονο.
κέρδισες το υποκατάστημά σου εντός με το ζόρι και το άλλο χαλαρά.
με την ποιά έφερες χι;
την τρίτη;
ααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχααχαχα
φαντάσου να μην της είχε ρίξει ο βόλος περι 4 και συ 6 τι θα έλεγες... ότι είναι η αντίπαλός σου για πρωτάθλημα....

αααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχχα
σοβαρεψου ρε συ.Αληθεια απο ποτε τοσο βαζελος?ξερω δεν συμπαθεις τον ολυμπιακο αλλα..αστα τα παραρτηματα ξερεις οτι εχουμε εστω και 37αρηδες παιχταραδες αντι κατι περιεργους που εχεις εσυ και οσο για το πουλεν σου??αστο ο τυπος δεν παει, απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Περιμενε ειπαμε ερχονται ντερμπυ αλλα σε αυτα επετρεψε μου να πω οτι εσυ παιζεις με τα παραρτηματα σου....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
επαιξε αρκετα καλα ο γαυρος
ειδικα οι μακρινες μπαλιες ειναι ενα καλο οπλο
για να ξεκλειδωνεις ταμπουρια αμυνες
και αυτο αρχιζει να το εφαρμοζει ο Βαλβιδας
μεσω Τζιμπουρ Ορμπαιθ και φυσικα με τον Ιμπαγασα

αλλα και ο μαυρουλης επαιξε αρκετα καλα σημερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα γιατι ολο το σαιτ σε κραζει :uglystupid:εισαι τοσο μαλακας και ταυτοχρονα τοσο ασχετος που πραγματικα βγαζεςι πολυ γελιο.και μην ξεχνιομαστε βλακα..καταγμα κνημης περονης 2 μηνες :2funny: :2funny:μαλακα με τα ωραια σου..και στειλε χαρτι απο το νικολαου τον κολλητο του γνωστου σου ρε μπαγασα :2funny: :2funny: :2funny:
τραβελοψώλα δείξε πόσο πούστρα γεννημένη είσαι...
επειδή ένα νικ σ έχει στραπονιάσει κάνεις τα γλυκα ματακια σ αυτον που σου κανε τη ροδέλα φινιστρίνι πριν μισή ωρα.

τέτοιες πούστρες είστε όλες στην πλατεία. εκτός απο ηλίθιος νιόνος και ξεφωνημένη αδελφή είσαι και πασόκος.
οπότε δε χρειάζεται να ξανασυζητήσουμε το θέμα και το ποιος ξεφτιλίζεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σοβαρεψου ρε συ.Αληθεια απο ποτε τοσο βαζελος?ξερω δεν συμπαθεις τον ολυμπιακο αλλα..αστα τα παραρτηματα ξερεις οτι εχουμε εστω και 37αρηδες παιχταραδες αντι κατι περιεργους που εχεις εσυ και οσο για το πουλεν σου??αστο ο τυπος δεν παει, απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Περιμενε ειπαμε ερχονται ντερμπυ αλλα σε αυτα επετρεψε μου να πω οτι εσυ παιζεις με τα παραρτηματα σου....

εγώ αδερφέ ξέρεις ότι λέω ότι βλέπω.
πρόχειρα λοιπόν θα σου πω ότι ο βάζελας δεν περίμενα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα.
για κωλοχανείο τον ειχα,
απ την άλλη τον γάβρο περίμενα έχοντας κάνει προετοιμασία κανονική με τον ίδιο προπονητή χωρίς διοικητικά προβλήματα και με όλες τις μεταγραφές που ήθελε ο βαλβίδας τον βλέπω χειρότερο απο πέρσι.
συν των άλλων η καλύτερη μεταγραφή φέτοε σε κόστος και απόδοση μέχρι στιγμής είναι ο κουίνσι. και να φανταστείς ότι έκανε πάνω απο 6 μεταγραφες φέτος ο γάβρος.
εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
όσο για το εάν είμαι ενάντιος στο γάβρο η πούστρα η χρηστίδω ξέρει.
τώρα αλλο ο χάβαλος και άλλο η προσωπική σχέση.
το χρηστίδη το ξέρει και ο ίδιος ότι τον αγαπάω αλλα αυτό δεν αλλάζει ότι είναι μέγας μαλακας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επαιξε αρκετα καλα ο γαυρος
ειδικα οι μακρινες μπαλιες ειναι ενα καλο οπλο
για να ξεκλειδωνεις ταμπουρια αμυνες
και αυτο αρχιζει να το εφαρμοζει ο Βαλβιδας
μεσω Τζιμπουρ Ορμπαιθ και φυσικα με τον Ιμπαγασα

αλλα και ο μαυρουλης επαιξε αρκετα καλα σημερα
αλήθεια.
βεβαίως χωρίς ιμπαγάσα δύσκολα να βγάλεις όλη τη χρονιά......

Επισκέπτης
τραβελοψώλα δείξε πόσο πούστρα γεννημένη είσαι...
επειδή ένα νικ σ έχει στραπονιάσει κάνεις τα γλυκα ματακια σ αυτον που σου κανε τη ροδέλα φινιστρίνι πριν μισή ωρα.

τέτοιες πούστρες είστε όλες στην πλατεία. εκτός απο ηλίθιος νιόνος και ξεφωνημένη αδελφή είσαι και πασόκος.
οπότε δε χρειάζεται να ξανασυζητήσουμε το θέμα και το ποιος ξεφτιλίζεται.
μου αρεσει οταν μια χασμουρα σαν και εσενα χανει τον ελεγχο και στις 10 λεξεις οι 9 ειναι βρισιες.εγω που σε ξερω αλλα πλεον σε εχουν καταλαβει ολοι ποσο κωλοτουμπας εισαι αλλα το βασικο ειναι οτι εισαι το πιο κομπλεξικο ατομο εδω μεσα.μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα η στερηση σε εχει κανει να μην μπορεις να πανατς σε αυτα που σου γραφουν και βριζοντας να νομιζεις οτι εισαι καποιοςς.εχεις καταντησει η γλυφτρα του σαιτ να σε μπαν αρουν και να παρακαλας να σε ξαναβαλουν τους μοντ στο σαιτ.εισαι καταντια μεγαλη και μονο πλακα σαπω πλεον μαζι σου.σογουρα και στη ζωη σου εισαι ενα ανθρωπακι που τρως σφαλιαρες και η μονη σου διεξοδος για να μπορεσεις να πεισεις τον ευταο σου οτι δεν ειναι ετσι...δεν μπορει να ειμαι τοσο μαλακς ειναι το πληκρολογιο που εκει μεταμορφωνεσαι σε superman :jerking:συνεχισε ετσι και το ποιος ξεφτιλιζετε το εχουν κρινει αλλη εδω μεσα.εχεις βγει μακραν ο πιο μαλακας εδω μεσα και με ψηφοφορια  :2funny:δημοκρατικα πραγματα εισαι Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ συγχαρητηρια :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλήθεια.
βεβαίως χωρίς ιμπαγάσα δύσκολα να βγάλεις όλη τη χρονιά......
το ξερω
αλλα μπορει να εξελιχθει σε καλο οργανωτη και ο Φεισα
ή να παρει βοηθειες απο Γεστε

παντως ο Ιμπαγασα εχει κερδισει τον σεβασμο μου
ειναι μεγαλος παιχτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ξερω
αλλα μπορει να εξελιχθει σε καλο οργανωτη και ο Φεισα
ή να παρει βοηθειες απο Γεστε

παντως ο Ιμπαγασα εχει κερδισει τον σεβασμο μου
ειναι μεγαλος παιχτης
μεγάλη παικτούρα δερφέ.
μεγάλη....
νομίζω σε μπάλλα ξέρει αντίστοιχη του ζίζου.
δυσκολα βρίσκεις παίκτες στη μπάλλα να δουλεύουν τόσο πολύ εγκεφαλο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγώ αδερφέ ξέρεις ότι λέω ότι βλέπω.
πρόχειρα λοιπόν θα σου πω ότι ο βάζελας δεν περίμενα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα.
για κωλοχανείο τον ειχα,
απ την άλλη τον γάβρο περίμενα έχοντας κάνει προετοιμασία κανονική με τον ίδιο προπονητή χωρίς διοικητικά προβλήματα και με όλες τις μεταγραφές που ήθελε ο βαλβίδας τον βλέπω χειρότερο απο πέρσι.
συν των άλλων η καλύτερη μεταγραφή φέτοε σε κόστος και απόδοση μέχρι στιγμής είναι ο κουίνσι. και να φανταστείς ότι έκανε πάνω απο 6 μεταγραφες φέτος ο γάβρος.
εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
όσο για το εάν είμαι ενάντιος στο γάβρο η πούστρα η χρηστίδω ξέρει.
τώρα αλλο ο χάβαλος και άλλο η προσωπική σχέση.
το χρηστίδη το ξέρει και ο ίδιος ότι τον αγαπάω αλλα αυτό δεν αλλάζει ότι είναι μέγας μαλακας.
Μαζι σου οτι ο βαζελας ειναι καλυτερος απο οτι περιμεναμε.Διαφωνω οτι ο γαυρος ειναι χειροτερος απο περσυ,εχει πολλους ο βαλβερδε που πρεπει να μπουν στο κλιμα.Τωρα να σου πω?προτιμω τον 37αρη απο ενα τυχαιο που δεν ξερω αν (που μαλλον) κανει την καλυτερη αρχη της καριερας του.Ιμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom