Επισκέπτης
Είναι αρχή ακόμα,μπάστα.παληκαρια εγω μπορει να ειμαι Ολυμπιακος
αλλα στο μπασκετ ειμαι Ομπραντοβιτσικος
γιατι βλεπω αυτο το αναρχο συνοθηλευμα
του γαυρου και ανακατευομαι
Είναι αρχή ακόμα,μπάστα.παληκαρια εγω μπορει να ειμαι Ολυμπιακος
αλλα στο μπασκετ ειμαι Ομπραντοβιτσικος
γιατι βλεπω αυτο το αναρχο συνοθηλευμα
του γαυρου και ανακατευομαι
τυπε μαυρο χαλι ησασταν
ομαδουλα σου λεωΕίναι αρχή ακόμα,μπάστα.
Τύπε,έτσι όπως είναι το ρόστερ του θρύλου φέτος,τυπε θα στρωσουν μολις επιστρεψουν οι βασικοτατοι παικτες πελεκανος κ κεσελι που ταν τραυματιες![]()
![]()
μας ζαλισε τα αρχιδια ο ιωαννου με τις ελλειψεις του γαυρου
..πολλους πιτσιρικαδες μαζεψε φετος ο γαυρος κ μεχρι να ξεψαρωσουν(αν ξεψαρωσουν) βλεπω να τα περιμενουν ολα στο σκοραρισμα απο το σπανουλη
![]()
![]()
..
υπαρχει ακομα ο βασιλοπουλος ρε τυπε?τυπε θα στρωσουν μολις επιστρεψουν οι βασικοτατοι παικτες πελεκανος κ κεσελι που ταν τραυματιες![]()
![]()
μας ζαλισε τα αρχιδια ο ιωαννου με τις ελλειψεις του γαυρου
..πολλους πιτσιρικαδες μαζεψε φετος ο γαυρος κ μεχρι να ξεψαρωσουν(αν ξεψαρωσουν) βλεπω να τα περιμενουν ολα στο σκοραρισμα απο το σπανουλη
![]()
![]()
..
ναι πιστευω ο πελεκανος θα κανει την διαφορα φετος![]()
Τύπε το νου σας.ναι πιστευω ο πελεκανος θα κανει την διαφορα φετος![]()
και γω αυτο πιστευω:
http://[URL unfurl="true"]www.kykladesnews.gr/images/stories/galatis_222.jpg[/img[/URL]]
θα χορτασει ο ποπουλης μας :2funny: :2funny:
(πιπερι βραδυατικα )
[/quote]ο νωντας :2funny:
φαινεται τυπεΤύπε το νου σας.
Ο Πελεκάνος είναι αγριεμένος φέτος![]()
φαινεται τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.delfini1922.gr/drastiriotites2007/pelekanos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Θα τα πούμε το Μάη τύπε :headbang3:
οντωςΘα τα πούμε το Μάη τύπε![]()
Τα κομμάντα του Ντούσαν θα αλώσουν το ΟΑΚΑ.οντως
το Μαη του 14-15 ομως
οταν θα χουν ανδρωθει οι Κατσιβελες και οι Ματζαραιοι και οι Παπανικοληδες και οι Σλουκηδες
πιο πριν ...ρωτα τον πελεκανο τι σε περιμενει![]()
![]()
υπαρχει ακομα ο βασιλοπουλος ρε τυπε?
ναι πιστευω ο πελεκανος θα κανει την διαφορα φετος![]()
Τα κομμάντα του Ντούσαν θα αλώσουν το ΟΑΚΑ.
Αλοίμονο στους βάζελους που θα νιώσουν την οργή μας.![]()
Τα κομμάντα του Ντούσαν θα αλώσουν το ΟΑΚΑ.
Αλοίμονο στους βάζελους που θα νιώσουν την οργή μας.![]()
![]()
![]()
![]()
στη μπαλιτσα αν δεν κανει κανενα ανδραγαθημα ο Βαλβιδας ,τοτε θα φανε καλα τα βαζελια
αλλα στο μπασκετακι...θα κανει παρτυ ο Ζοτς
υποψιαζομαι οτι ο Ζοτς τους σκιζει στην προπονηση , τους κανει παιχτες ρε παιδι μου, τους προκαλει πονο
μονο τα δικα μας μοιαζουν γατακια που θελουν χαδακια
![]()
εχει παρει τζαβελα και κυργιακο η ρεαλ τυπε?φιλε κ στη μπαλα ειναι μετρημενα τα ψωμια σας..ειναι μεχρι να μας παρει ο αραβας κ να φερει παιχταραδες απο τη ρεαλ κ τη μπαρτσελονα οπως ειπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα οσμιστουν χρημα τα αρπακτικα οι μανατζαραιοι τοτε θα τον ρουφηξουνφιλε κ στη μπαλα ειναι μετρημενα τα ψωμια σας..ειναι μεχρι να μας παρει ο αραβας κ να φερει παιχταραδες απο τη ρεαλ κ τη μπαρτσελονα οπως ειπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύποι μου,να έχετε πίστη.![]()
![]()
![]()
στη μπαλιτσα αν δεν κανει κανενα ανδραγαθημα ο Βαλβιδας ,τοτε θα φανε καλα τα βαζελια
αλλα στο μπασκετακι...θα κανει παρτυ ο Ζοτς
υποψιαζομαι οτι ο Ζοτς τους σκιζει στην προπονηση , τους κανει παιχτες ρε παιδι μου, τους προκαλει πονο
μονο τα δικα μας μοιαζουν γατακια που θελουν χαδακια
φιλε βλεπω ετσι κ σκασουν σε γεματο οακα φετος οι κατσιβελης,μαντζαρης,χαουαρντ,σλουκας κλπ να τα κανουν πανω τους..εδω στο μπιλμπαο χανανε λει απ μονοι τους οι μαντζαρης κ χαινς
![]()
εχει παρει τζαβελα και κυργιακο η ρεαλ τυπε?![]()