Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επιθεση με γκαζακια στα γραφεια της Σουπερ Λιγκ! Εχει αμφιβολια κανεις οτι ερχονται τα χειροτερα; Α ρε ξιπασμενα ζωα και γλυφτρονια του χοντρου (μας) ! Συνεχιστε την ψευτομαγκια σας να δουμε που θα φτασουμε
URL]]

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έτσι κάνουν κερκίδα οι τρύπιοι...με το μαρκούτσι στο στόμα

Συνημμένα

• 180550_142102042520706_100001627337828_265895_5008563_n.jpg
    180550_142102042520706_100001627337828_265895_5008563_n.jpg
    45,1 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το παστέλωσε πάλι ο Μητρογκόλ.  :rockon: Κρίμα που επί βαλβίδα είναι απίθανο να παίξει... :headbang:
4 γκολ με τη φανέλα του Νιόνιου ήδη (σε 5 παιχνίδια), 11 γκολ σε 23 αγώνες όλοι οι υπόλοιποι μαζί.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Το παστέλωσε πάλι ο Μητρογκόλ.  :rockon: Κρίμα που επί βαλβίδα είναι απίθανο να παίξει... :headbang:
4 γκολ με τη φανέλα του Νιόνιου ήδη (σε 5 παιχνίδια), 11 γκολ σε 23 αγώνες όλοι οι υπόλοιποι μαζί.
τι ψαχνεις να βρεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε πουστη δεν ειναι δυνατον να ειστε ΤΟΣΟ μαλακες....
ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ....ελεος...ρε ξεκοληστε...τιποτα αλλο δεν εχετε να κανετε ;;;;;μπαινω βγαινω εδω μεσα να γραφετε μαλακιες...ποσο μαλακες ειστε ρε;;;;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε πουστη δεν ειναι δυνατον να ειστε ΤΟΣΟ μαλακες....
ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ....ελεος...ρε ξεκοληστε...τιποτα αλλο δεν εχετε να κανετε ;;;;;μπαινω βγαινω εδω μεσα να γραφετε μαλακιες...ποσο μαλακες ειστε ρε;;;;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ξερεις,υπαρχει και κοσμος εκτος μπου,κοιτα τι λενε ολοι οι αλλοι,καναλια,εφημεριδες,ραδιοφωνα,ξενα σαιτ.οταν το κανεις,κοιτα τον καθρεφτη,ριξε μια μεγαλη μουτζα,και πες,ποσο μαλακας ειμαι ρε πουστη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
η γνώμη μου για το παιχνίδι. μέτριο κ από τους δύο κυρίως από μας που μπορούμε περισσότερα. δεν γίνανε γενικά πολλές φάσεις κ πήγε πολύ στην δύναμη. όπως φαντάζομε κάποιοι είδαν ότι τελικά κ στον τσαμπουκά να πάει το παιχνίδι δεν είμαστε τόσο μπαλαρινέ όσο νομίζουν. για κάποια 5λεπτα 10λεπτα χάνουμε το κέντρο κ αποσυντονιζόμαστε τελείως. καλύτερός μας παίχτης ο ριέρα κ μετά τζεμπούρ. χειρότερος πάρντο. mvp του παιχνιδιού ο λέτο, σίγουρα όχι ο μιραλάς που "ζήταγε" αλλαγή από το 46. καλός κ ο γκοβού όσο έπαιξε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η γνώμη μου για το παιχνίδι. μέτριο κ από τους δύο κυρίως από μας που μπορούμε περισσότερα. δεν γίνανε γενικά πολλές φάσεις κ πήγε πολύ στην δύναμη. όπως φαντάζομε κάποιοι είδαν ότι τελικά κ στον τσαμπουκά να πάει το παιχνίδι δεν είμαστε τόσο μπαλαρινέ όσο νομίζουν. για κάποια 5λεπτα 10λεπτα χάνουμε το κέντρο κ αποσυντονιζόμαστε τελείως. καλύτερός μας παίχτης ο ριέρα κ μετά τζεμπούρ. χειρότερος πάρντο. mvp του παιχνιδιού ο λέτο, σίγουρα όχι ο μιραλάς που "ζήταγε" αλλαγή από το 46. καλός κ ο γκοβού όσο έπαιξε.
με ποιον μπορειτε περισσοτερα τυπε,με την ξανθη και τον ολυμπιακο βολου;καλα εσυ ζεις σε αλλο κοσμο,της πουτανας εγινε,και εσυ κανεις αναλυση του ματς,μες τη καλα χαρα..δεν παιζοσαστε ρε σεις.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για διαιτησία δεν ασχολούμε ποτέ. για μένα κερδίζει πάντα ο καλύτερος. σε αντίθεση με κάποιους πιστεύω ότι όσα χάνουμε καλώς τα χάνουμε. δεν με ενδιαφέρει ούτε παλιά ο καπετάνιος, ούτε ο δούρος, ούτε ο κάκος του α' γύρου, ούτε το καπνογόνο με την αεκ. καλώς τα χάσαμε. βέβαια κ αυτά που κερδίζουμε καλώς τα κερδίζουμε. σε όποιον αρέσει.

έτσι απλά για να μην λέτε ότι έτσι με συμφέρει, (αν κ αν διαβάζετε σωστά τα παραπάνω θα δείτε ότι δεν είναι έτσι) για χθες λέω ότι το χέρι είναι πέναλτι αν δεν τον έχει πατήσει ο νίνης (κάτι φάνηκε στον σκαι), το γκολ του παο κανονικό, το 2-1 ο σκόρερ καλύπτεται ο σέρβος για μένα επηρεάζει αλλά δίνεται κ γκολ εύκολα, ενώ η αποβολή είναι δίκαιη αν κ θεατρική όπως του ίβιτς με τον μιραλάς.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για πάρντο τα λέω στο άβατάρ μου. φταίει κ για τα 2 γκολ. στο 2ο πετάς την μπάλλα κόρνερ όχι ξανά μέσα στην περιοχή! ευτυχώς που έγινε τώρα για να καταλάβουν ότι ούτε για αστείο δεν κάνει όχι για βασικός αλλά ούτε για πάγκο. απλά φέτος τρώμε τόσες λίγες φάσεις που δεν φαίνεται η ανεπάρκειά του.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μ αρεσει που ελεγε ο προεδρος "μας" πως θελει τον Παναθηναικο ισχυρο γιατι ετσι παει μπροστα το πρωταθλημα, ανταγωνισμος, κτλ! Φαντασου να μην τον ηθελε δηλαδη τι θα ελεγε/εκανε  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μ αρεσει που ελεγε ο προεδρος "μας" πως θελει τον Παναθηναικο ισχυρο γιατι ετσι παει μπροστα το πρωταθλημα, ανταγωνισμος, κτλ! Φαντασου να μην τον ηθελε δηλαδη τι θα ελεγε/εκανε  :2funny: :2funny: :2funny:
παρολο που δεν το περιμενα αδελφε εισαι απο τους λιγους που δεν το παιζουν μαλακας,και ειπες αυτα που πραγματικα ειδες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σα να μην πέρασε μια μέρα....

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για τα καφριλίκια, είδατε μερικοί που εξυμνούσατε τον σισέ με αφορμή τη φούστα για το πόσα άντερα έχει κ πόσο μάγκας είναι ότι η πολύ μαγκιά δεν κάνει κ πολύ καλό στη σούπερ λίγκα? εδώ είναι ελλαδιστάν κούκλε μου. πού μου πας ατάραχος περπατώντας σιγά σιγά προς την έξοδο ενώ έχουν μπει μέσα οι κάφροι? τι νομίζεις ότι θα σε σεβαστούν όπως έκαναν οι δικοί σου με τον βόλο? κ πάλι καλά λέω εγώ που δεν του έσπασαν καμιά μούρη. δεν ξέρω τι έγινε μέσα αλλά αυτά που είδα απέξω ήταν ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί που προστάτευαν τους παναθηναϊκούς προς την έξοδο (σεκιούριτι, παίχτες, κ κάποιοι οπαδοί) θα είχαμε λιντσαρίσματα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]2) Να υπάρξει κουβέντα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ώστε να θέσουν εαυτούς τους εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος,[/size][/size][/size][/size][/size]

Tους τιμάει πολύ αυτό σαν ομάδα. Μεγάλη μαλακία πέταξαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
για τα καφριλίκια, είδατε μερικοί που εξυμνούσατε τον σισέ με αφορμή τη φούστα για το πόσα άντερα έχει κ πόσο μάγκας είναι ότι η πολύ μαγκιά δεν κάνει κ πολύ καλό στη σούπερ λίγκα? εδώ είναι ελλαδιστάν κούκλε μου. πού μου πας ατάραχος περπατώντας σιγά σιγά προς την έξοδο ενώ έχουν μπει μέσα οι κάφροι? τι νομίζεις ότι θα σε σεβαστούν όπως έκαναν οι δικοί σου με τον βόλο? κ πάλι καλά λέω εγώ που δεν του έσπασαν καμιά μούρη. δεν ξέρω τι έγινε μέσα αλλά αυτά που είδα απέξω ήταν ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί που προστάτευαν τους παναθηναϊκούς προς την έξοδο (σεκιούριτι, παίχτες, κ κάποιοι οπαδοί) θα είχαμε λιντσαρίσματα.
ψευτομαγκες λουγκριτσες ηταν οπως αυτοι που την επεσαν στον μπαγιεβιτς,που πηγαν να του την πεσουν πισωπλατα.να λες οτι ηταν τυχεροι που δεν τους επιασε στα χερια του ο σισσε,.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα δειχνει το ματς σε μαγνητοσκοπηση στο SPORT TV, θα προσπαθησω να το δω  ψυχραιμα οσο αντεξω. Στους σκληροπυρηνικους οπαδους μας συνιστω το ιδιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]2) Να υπάρξει κουβέντα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ώστε να θέσουν εαυτούς τους εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος,[/size][/size][/size][/size][/size]

Tους τιμάει πολύ αυτό σαν ομάδα. Μεγάλη μαλακία πέταξαν.
σωστος,μαλακια ειναι αυτο.αν δεν κανω λαθος το ειχαν κανει αυτο και ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom