Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι περισσότεροι εδώ μέσα σφάζεστε σαν τους μαλάκες για την διαιτησία, λες και τώρα που τα λέτε αυτά θα σας ακούσουν οι υπεύθυνοι και αύριο θα βρείτε στις πόρτες σας επιταγές για τα λεγόμενα σας. Σαν πως δεν ξέρετε ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δείτε διαιτησία της προκοπής εδώ στο Ελλάντα, κάνετε λες και τα βλέπετε όλα για πρώτη φορά. Αντί να βγάλουμε όλοι τον σκασμό που η ομάδα του καθενός έχει κάνει σφαγές εναντίων όλων των υπολοίπων, τσακωνόμαστε για κάθε καραγκιόζη που παίζει τα δικά του παιχνίδια συμφερόντων στις πλάτες των οπαδών που θέλουν να δουν λίγο καλό ποδόσφαιρο.
Γιατι?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κάνε ενα thread με τίτλο "θέματα για χαζόυς" να μιλάς εκεί για να μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια με τις μαλακίες σου, αφού εκτός οτι δεν σε καταλαβαίνει κανείς δεν μπορείς να καταλάβεις και εσύ τους άλλους.  :2funny:
εσυ δεν ειπαμε υπβο ρε ???κοιμησου να δεις κανα τιτλο
αλλα να χερονται οι χαζοι τους τιτλους και συ που εισαι εξυπνος
τραγικοοοοοοοο και ξεφτυλααααααα.περαστικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ δεν ειπαμε υπβο ρε ???κοιμησου να δεις κανα τιτλο
αλλα να χερονται οι χαζοι τους τιτλους και συ που εισαι εξυπνος
τραγικοοοοοοοο και ξεφτυλααααααα.περαστικα
χέρονται;
αααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχαχααχα

μάθε μας νέες λέξεις άγνωστες.

Υ.Γ. από τα χερουβίμ βγαίνει αυτό;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πάρε ένα ζαντάκ καλύτερα.
αααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
αμα πάμε μαζί καραισκάκη θα σε πάω εγώ αυτοπροσωπως στη θέση που κάθεται ο πλέζουρας να του πεις ότι είμαι κλώνος του.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτο το αααααααααααααααααααααααχαχαχαχα ουτε κοπι πειστ να του το ειχες κανει ρε συ
αλλα εγω ειπα οτι οι φημες λενε.τωρα εσυ  εχεις τη μυγα ,εγω σου φταιω?
εμενα αν μου πεις οτι ειμαι κλωνος του περσονα θα σε γραψω στα παπαρια μου. μη καρφωνεσε ρε θειο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
χέρονται;

οκ εχεις δικιο.δε μπορω να σε κοντραρω στην ορθογραφια και μαλλον πρεπει να την κανω.
δε πειραζει δε μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη ρε γαμωτο.
πηρα κουπα σημερα. χαρηκα ,φωναξα .ε ας μου την πει και ενας γερος για την ορθογραφια μου
δε πειραζει. καλινυχτα κιριαι περσονα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
χέρονται;

Δεν ξέρω ρε σύ αλλά αυτά που γράφει ο giasou μου φαίνονται πιο κατανοητά και δεν λέω μόνο για την ορθογραφία.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τωρα πώς θα συνυπαρξουν στην Εθνικη ο Τοροσιδης με τον Τζορβα, τον Καραγκουνη, το Νινη και τους αλλους που πλακωθηκαν σημερα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και τωρα πώς θα συνυπαρξουν στην Εθνικη ο Τοροσιδης με τον Τζορβα, τον Καραγκουνη, το Νινη και τους αλλους που πλακωθηκαν σημερα?
Εκεί πληρώνονται για να συνηπάρξουν,εκεί ξεχνιούνται αυτά!!! :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μιλατε για τους οπαδους του ολυμπιακου...

οταν παμε στην τουμπα και μας σκοτωσουν να δω τι θα λετε...
Στειλτε την ομαδα παιδων αμα φοβαστε. Οταν προκαλειτε την οργη των οπαδων ολων των αλλων ομαδων, καποτε αυτο πληρωνεται. Δεν γινεται να περναει ετσι στο ντουκου. Σημερα σε ολα τα μπλογκς ολοι σας βριζουν. Αλλά εσεις πιστευετε οτι σας ζηλευουν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε συ που πηγανε τα μουνια του μπου σημερα?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στειλτε την ομαδα παιδων αμα φοβαστε. Οταν προκαλειτε την οργη των οπαδων ολων των αλλων ομαδων, καποτε αυτο πληρωνεται. Δεν γινεται να περναει ετσι στο ντουκου. Σημερα σε ολα τα μπλογκς ολοι σας βριζουν. Αλλά εσεις πιστευετε οτι σας ζηλευουν.
και οταν παμε και μας γαμανε στο ξυλο και στα αντικειμενα παλι μας βριζουν.ποια η διαφορα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πιστευω να καταλαβατε σημερα οτι ο ολυμπιακος χρειαζεται το καλοκαιρι νεο τερματοφυλακα.ο παρντο ειναι να κουρευει κανα γκαζον στην πολιτεια  με τον νικοπολιδη μαζι
Εγω καταλαβα οτι σας εδωσε τη νικη, κρατωντας την εστια του ανεπαφη στην κεφαλια του Σισε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είναι κ το κόμπλεξ στην μέση...
Εξωτερικό δεν κάθονται να κλαψομουνιάζουνε για μία φάση όταν δεν έχουνε κάνει άλλη... :P
Οι οπαδοί της Ρεάλ χειροκροτούσανε την Μπάρτσα όταν τους γάμησε μέσα στο σπίτι τους... :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είναι κ το κόμπλεξ στην μέση...
Εξωτερικό δεν κάθονται να κλαψομουνιάζουνε για μία φάση όταν δεν έχουνε κάνει άλλη... :P
Οι οπαδοί της Ρεάλ χειροκροτούσανε την Μπάρτσα όταν τους γάμησε μέσα στο σπίτι τους... :rolleyes:
Πίστεψε με, δεν θα χειροκροτουσαν αν η Μπαρτσα ειχε παρει 12 πετσινα πρωταθληματα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πίστεψε με, δεν θα χειροκροτουσαν αν η Μπαρτσα ειχε παρει 12 πετσινα πρωταθληματα...
Αυτό ακριβώς,εδώ έτσι κ πάρει πρωτάθλημα ο ολυμπιακός το βγάζουνε πέτσινο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιλατε για μπαρτσα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories