apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο λετο νομίζει ότι παίζει 2πλό στου Ρέντη προπονηση
ο λετο νομίζει ότι παίζει 2πλό στου Ρέντη προπονηση
Υπαρχει αγωνας που να μην εχετε παραπονο απο τον διαιτητη?το καταλαβαμε στη φαση με το χερι του Τορο φιλε ;)
ποσο μαλακας εισαι ρε ντονκυ κονγκ αλλη φαση λεμε.εσυ λες για την φαση που ο αβρααμ ριχνει αγκωνια στον νινη και ο διαιτητης εδωσε επιθετικοκσλα εισαι μαλακας τελειως;;;;ουτε επιθετικο ηταν;;;ο νινης εξελισσεται στον μεγαλυτερο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ποδοσφαιριστη...σπρωχνει και ζηταει πεναλτι κανει φαουλ διαμαρτυρεται πεφτει για πεναλτι παραμυθι και τα παιρνει...
γαμησε μας με την αδερφουλα...
Με κολημενους γενικα δεν ασχολουμε ασχολουμε μονο με το ποδοσφαιρο γιαυτο και δεν γραφω σε θρεντ για ομαδες,ουτε στης αεκ που ειμαι αεκτζης...μην ασχολείσαι με το χρηστίδη. σε αντίστοιχη φάση υπέρ του γάβρου θα ωρύεται για μαιμούδες με τα μαύρα.
Εεε μίλα καλύτερα για τον ''Έλληνα Μέσσι''!!!κσλα εισαι μαλακας τελειως;;;;ουτε επιθετικο ηταν;;;ο νινης εξελισσεται στον μεγαλυτερο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ποδοσφαιριστη...σπρωχνει και ζηταει πεναλτι κανει φαουλ διαμαρτυρεται πεφτει για πεναλτι παραμυθι και τα παιρνει...
γαμησε μας με την αδερφουλα...
το ίδιο λέμε.καλα τετοιο πεναλτυ δεν θα εδινε εκει μεσα τυπε
αλλα εστω το κορνερ
ρε τυπε τι κορνερ να δωσει...λεμε εχει σφυριξει επιθετικο...δεν υπαρχει φαση μετα...καλα τετοιο πεναλτυ δεν θα εδινε εκει μεσα τυπε
αλλα εστω το κορνερ
κολημενοι με τα μουνια ειμαστε ολοι τυπε.να γραφεις στο θρεντ απο εδω και περα γιατι θα σε καταραστω να μην σου ξανασυκωθει.Με κολημενους γενικα δεν ασχολουμε ασχολουμε μονο με το ποδοσφαιρο γιαυτο και δεν γραφω σε θρεντ για ομαδες,ουτε στης αεκ που ειμαι αεκτζης...
Hταν απόκρουση volley δεν το έδωσε τέλοςΡε αλλο τι εδωσε και αλλο τι ηταν...
υπάρχει αγώνας που να μην έχετε στημένο το διαιτητή;Υπαρχει αγωνας που να μην εχετε παραπονο απο τον διαιτητη?
Ξεκολα ρεεεεεεεεεεεεεεεε....λεμεμα ποσο μαλακας ειμαι και εγω να καθομαι να απανταω στο καμενο γαμωτο μου
Ρε συ βλέπουμε σίγουρα το ίδιο ματς;;;ο άλλος λέει το νίνη αδερφή και στο τελευταίο τέταρτο μαζί με το βύντρα τους έχουν κάνει γιογιο.
συνεχιζει ο μαλακας να επιμενει για αλλη φασηρε τυπε τι κορνερ να δωσει...λεμε εχει σφυριξει επιθετικο...δεν υπαρχει φαση μετα...
ρε μαλακα δε ειπα δεν ειναι καλος παιχτης...κωλοπαιδο απατεωνας ειπα ειναι...καλος παιχτης ειναι αλλα δεν φτανει μονο αυτο...το ίδιο λέμε.
ο άλλος λέει το νίνη αδερφή και στο τελευταίο τέταρτο μαζί με το βύντρα τους έχουν κάνει γιογιο.
Σισέ λέτο σιλβα ανύπαρκτοι. καραγκούνης γνωστός μαλάκας ατομιστής. ο νίνης είχε φάτσα τέρμα και ήθελε να γίνει ήρωας.
καλά που δε σφύριξε τη λήξη απ το 20 να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.......ρε τυπε τι κορνερ να δωσει...λεμε εχει σφυριξει επιθετικο...δεν υπαρχει φαση μετα...
υπαρχει,δεν ειδες τον αγωνα με τους φιλους ροναλτο-ζινταν?υπάρχει αγώνας που να μην έχετε στημένο το διαιτητή;
ναι...στον πρωτο γυρο τον κακο...που δεν ειδε πεναλτι στο φουστερ οφσαιτ στο γκαρσια και ειδε πεναλτι και αποβολη στον αβραμη...υπάρχει αγώνας που να μην έχετε στημένο το διαιτητή;