Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κσλα εισαι μαλακας τελειως;;;;ουτε επιθετικο ηταν;;;ο νινης εξελισσεται στον μεγαλυτερο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ποδοσφαιριστη...σπρωχνει και ζηταει πεναλτι κανει φαουλ διαμαρτυρεται πεφτει για πεναλτι παραμυθι και τα παιρνει...
γαμησε μας με την αδερφουλα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ποσο μαλακας εισαι ρε ντονκυ κονγκ αλλη φαση λεμε.εσυ λες για την φαση που ο αβρααμ ριχνει αγκωνια στον νινη και ο διαιτητης εδωσε επιθετικο  :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
αυτές οι μαλακίες με τα καπνογόνα να μην υπήρχαν και τι στον κόσμο ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μην ασχολείσαι με το χρηστίδη. σε αντίστοιχη φάση υπέρ του γάβρου θα ωρύεται για μαιμούδες με τα μαύρα.
Με κολημενους γενικα δεν ασχολουμε ασχολουμε μονο με το ποδοσφαιρο γιαυτο και δεν γραφω σε θρεντ για ομαδες,ουτε στης αεκ που ειμαι αεκτζης...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κσλα εισαι μαλακας τελειως;;;;ουτε επιθετικο ηταν;;;ο νινης εξελισσεται στον μεγαλυτερο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ποδοσφαιριστη...σπρωχνει και ζηταει πεναλτι κανει φαουλ διαμαρτυρεται πεφτει για πεναλτι παραμυθι και τα παιρνει...
γαμησε μας με την αδερφουλα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εεε μίλα καλύτερα για τον ''Έλληνα Μέσσι''!!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μα ποσο μαλακας ειμαι και εγω να καθομαι να απανταω στο καμενο γαμωτο μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα τετοιο πεναλτυ δεν θα εδινε εκει μεσα τυπε
αλλα εστω το κορνερ :2funny:
το ίδιο λέμε.
ο άλλος λέει το νίνη αδερφή και στο τελευταίο τέταρτο μαζί με το βύντρα τους έχουν κάνει γιογιο.

Σισέ λέτο σιλβα ανύπαρκτοι. καραγκούνης γνωστός μαλάκας ατομιστής. ο νίνης είχε φάτσα τέρμα και ήθελε να γίνει ήρωας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με κολημενους γενικα δεν ασχολουμε ασχολουμε μονο με το ποδοσφαιρο γιαυτο και δεν γραφω σε θρεντ για ομαδες,ουτε στης αεκ που ειμαι αεκτζης...
κολημενοι με τα μουνια ειμαστε ολοι τυπε.να γραφεις στο θρεντ απο εδω και περα γιατι θα σε καταραστω να μην σου ξανασυκωθει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ίδιο λέμε.
ο άλλος λέει το νίνη αδερφή και στο τελευταίο τέταρτο μαζί με το βύντρα τους έχουν κάνει γιογιο.

Σισέ λέτο σιλβα ανύπαρκτοι. καραγκούνης γνωστός μαλάκας ατομιστής. ο νίνης είχε φάτσα τέρμα και ήθελε να γίνει ήρωας.
ρε μαλακα δε ειπα δεν ειναι καλος παιχτης...κωλοπαιδο απατεωνας ειπα ειναι...καλος παιχτης ειναι αλλα δεν φτανει μονο αυτο...

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Φιλαρακι Hristidi,σε λιγο καιρο ο Καραγκουνης θα σταματησει και ειπε πρεπει να αφησει αντικαταστατη στις βουτιες,ποιος καλυτερος απο τον Νινη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υπάρχει αγώνας που να μην έχετε στημένο το διαιτητή;
ναι...στον πρωτο γυρο τον κακο...που δεν ειδε πεναλτι στο φουστερ οφσαιτ στο γκαρσια και ειδε πεναλτι και αποβολη στον αβραμη...
φιλακια////

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom