πιανεσαι απο σφυριγματα η μη σφυριγματα του διαιτητη και χανεις την ουσια, ο ολυμπιακος σε ολα του τα παιγχνιδια φετος απο το 35' και μετα ηταν τραγικος, ακομα και με μικρες ομαδες και μεσα στο καραισκακη, στην κυριολεξια τραγικος, θυμισου ενα-ενα τα παιχνιδια, οταν φτασαμε σε σημειο να θεωρειτε ο φουστερ ανανττκαταστατος και αυτος που μας δινει τους βαθμους εχουμε σοβαρο προβλημα...
να εισαι σιγουρος οτι πιανω την ουσια και την πραγματικοτητα στο 100%θα ελεγα μαλλον οτι εσεις χανοσαστε...μιλαμε για πρωταθλημα μιλαμε για ''συναγωνισμο''...
θελω να πω οτι πρωταθλημα δεν παιρνεις γιατι εισαι καλος παιρνεις γιατι εισαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τους αλλους...
με λιγα λογια ...αν κανεις κριτικη στον ολυμπιακο (προσεξε μιλαω για πρωταθλημα και οχι για το πως ευαγγελιζομαστε και ονειρευομαστε τον ολυμπιακο που εινα μια αλλη κουβεντα και αμα θες την κανουμε) θα κανεις αναγωγη ΚΑΙ στους αντιπαλους του....
εγω ειπα οτι ηταν καλυτερος και απο τον παο και απο την αεκ διαφωνεις;;;;πιστευω οχι...
ειπα για την διαιτησια αλλα και για την ατυχια (αν θεωρηθει ατυχια η απωλεια ενος πεναλτι) οχι για φτηνη δικαιολογια αλλα για να σου δειξω πως το οτι εχασες ενα ντερμπι
δεν οφειλεται σε ανικανοτητα αλλα σε αλλους παραγοντες και ανικανοτητα θελουν να παρουσιαζουν μονο οι εχθροι της ομαδας γιατι αυτο τους βολευει....
τι θελω να πω....κλεισε τα ματια και ασε να περασουν δυο παιχνιδια απο το μυαλο σου...
το παο ολυμπιακος και το παοκ παο...
σε αυτα τα δυο παιχνιδια κερδισε ο καλυτερος;;;απαντησε μου;;;οχι βεβαια ,,,δεν ειναι δικαιολογια ισα ισα ξερουμε το ποδοσφαιρο και αυτη ειναι τελικα η ομορφια του αλλα να μην πηγαινουμε και στην αλλη ακρη και να παρουσιαζουμε εικονικες πραγματικοτητες....ακουω υμνους για μεταλλο για καρδια πρωταθλητη και τα λοιπα για τον βαζελο...συμφωνεις με αυτα;;;ειδες το ματς με παοκ;;;ηταν κατηφορα;;;ειδες βελτιωση εικονας του βαζελου;;;
λες ο ολυμπιακος ειναι τραγικος...και σε ξαναρωταω (μιλωντας παντα σε σχεση με κατακτηση πρωταθληματος) ειναι πιο τραγικος απο τους αντιπαλους του;;;;γιατι εχει σημασια αυτο....απο αυτους διεκδικεις το πρωταθλημα...σου ξαναλεω μην μπερδευτεις και αρχισεις να μου λες για το τι θελουμε για την ομαδα και τετοια γιατι θα συμφωνησω ετσι και αλλοιως μαζι σου αλλα αυτο οπως σου ειπα ειναι αλλη κουβεντα...
θες να μιλησουμε αν αξιζουμε το πρωταθλημα;;;πες μου αν ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους η οχι...μην μου λες αν ειμαστε καλοι εμεις σαν ολυμπιακος η σαν αυτο που θελουμε να βλεπουμε...