βλέπεις που προτρέχετε όλοι οι μαλάκες χωρίς να διαβάζετε και λέτε απλά ό,τι σας ταίζουνε χωρίς να σκέφτεστε;;
πρώτα πρώτα διάβασε το ποστ μου.
Δεν λέω πουθενά πως ο Ολυμπιακός είναι περιστέρα αθώα. Αντιθέτως λέω πως είστε τα ΙΔΙΑ σκατά και χειρότερα
Δεύτερον, όταν διακανονίζονται ΔΕΝ χαρίζονται - πρέπει προφανώς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Το να πληρώσεις με δόσεις Κωτσόβολου δεν σημαίνει πως δεν πληρώνεις. Κατά αντιστοιχία εσύ ΔΕΝ έχεις διακανονίσει ΟΥΤΕ δόσεις
Τρίτον ο Κοσκωτούλης μπήκε φυλακή - δεν θυμάμαι κανέναν πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλάει με τα κάγκελα (ούτε άλλης ομάδας). Επιπλέον μπήκε φυλακή για το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, και αυτό δεν σημαίνει πως φταίει η ομάδα ή οι οπαδοί της, σωστά; Εκτός αν παραδέχεσαι πως φταίτε εσείς για τα χρέη των προέδρων σας....συμφωνείς ή διαφωνείς;;;
Τέταρτον,Γήπεδο ΔΕΝ χαρίστηκε, αλλά το έχτισε ο Κόκκαλης σε αναβάθμιση γηπέδου που ΠΛΗΡΩΝΕ τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός (δεν ήταν χρησικτησία όπως άλλων) ως ενοικιαστής και το οποίο το έδωσε ο Ολυμπιακός για χρήση του Κράτους (και ακόμα το δίνει) και το οποίο ΔΕΝ του ανήκει του Ολυμπιακού, αντιθέτως έχει συμβόλαιο χρήσης για 49 χρόνια και μετά το δίνει. Και μην πεις τίποτα για την κατάσταση του γηπέδου μετά από τόσα χρόνια....γιατί εσείς ακόμα στην Τούμπα παίζετε και μην μιλήσουμε για κατάσταση γηπέδου.
Πέμπτον, ο ΠΑΟΚ δεν είναι κρατικοδίαιτος;;; Δεν έχει χορηγό το κράτος;;;;; Πες μου τώρα πως βάζει από την τσέπη του ο Ζαγοράκης να γελάσω
Έκτον ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ χαρισμένο γήπεδο (πιο χαρισμένο ΔΕΝ γίνεται) - το γήπεδο του ΜΠΑΣΚΕΤ.
Πριν αρχίσεις να αραδιάζεις το πόσα έχει πάρει ο Ολυμπιακός από το κράτος και μπούμε σε τέτοια συζήτηση (που τη βαριέμαι όταν έχω ήδη παραδεχθεί πως το κράτος ουσιαστικά στηρίζει το νοσηρό ποδόσφαιρο στη χώρα αυτή, οπότε ΚΑΙ τον Ολυμπιακό), κάνε ένα κόπο (τι ευγενικός που είμαι ώρες ώρες) και απάντησε σε ένα ένα από τα παραπάνω για να δω το πόσο κουτόχορτο έχεις όντως φάει και πόσο έχεις αποφύγει