Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (14 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λες τσιγγάνο κάποιον επειδή χρησιμοποιεί μια λέξη (την οποία χρησιμοποιούν και οι Γιαννιώτες...)
και τον Τζιμπούρ "τρομοκράτη" επειδή είναι αλγερινός.

Να μην παρεξηγείσαι λοιπόν όταν άλλοι σε αποκαλούν "τούρκο".
δεν σε ειπα,σε ρωτησα αν εισαι.και ξερεις ειχα μια σκασιλα,αν με λες τουρκο η οχι.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν σε ειπα,σε ρωτησα αν εισαι.και ξερεις ειχα μια σκασιλα,αν με λες τουρκο η οχι.
Εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς ΠΟΤΕ.
Αντίθετα είναι ρατσιστές όσοι έλεγαν και λένε το Τζιμπούρ τρομοκράτη μόνο και μόνο επειδή είναι αλγερινός.

ΥΓ: είσαι τραβέλι, σωστά; δε σε λέω, σε ρωτάω. Στα ΠΕΛΕ μου αν κάνεις πιάτσα στη συγγρού.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δημητρη...να σου κανω μια ερωτηση που συνηθιζω να κανω σε ολους τους μαλακες;;;
μου λες σε παρακαλω απο τα 38 που εχω ποσα επρεπε να εχω;;;
ποσα κατα την γνωμη σου ειναι δικαια;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς ΠΟΤΕ.
Αντίθετα είναι ρατσιστές όσοι έλεγαν και λένε το Τζιμπούρ τρομοκράτη μόνο και μόνο επειδή είναι αλγερινός.

ΥΓ: είσαι τραβέλι; δε σε λέω, σε ρωτάω. Στα ΠΕΛΕ μου αν κάνεις πιάτσα στη συγγρού.
τρομοκρατη τον λενε με την καλη εννοια,σαν παρατσουκλι.τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις ρατσιστικο τι να σου πω.αλωστε και οι εφημεριδες σας ετσι τον αποκαλουν.οποτε και μενα,στα μαραντονα μου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τρομοκρατη τον λενε με την καλη εννοια,σαν παρατσουκλι.τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις ρατσιστικο τι να σου πω.αλωστε και οι εφημεριδες σας ετσι τον αποκαλουν.οποτε και μενα,στα μαραντονα μου.

Πέρασαν απείρως καλύτεροι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, τους οποίους έβλεπαν οι αντίπαλοι αμυντικοί και έκαναν τσισάκια (Τζιοβάννι, Αλέκος, Σισσέ, Βαζέχα κλπ) και ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ δεν αποκάλεσαν τρομοκράτη. Τυχαίο ότι αποκάλεσαν έτσι τον Τζιμπούρ, λόγω καταγωγής; Δε νομίζω. Εκτός κ'αν χέστηκαν όλοι πάνω τους με τα 18 γκολ για λογαριασμό του νιώνιου. Και ο Μπλάνκο σκόραρε πιο σύχνα από αυτόν, γιατί δεν τους αποκαλούσαν μαζί τους 2 "τρομοκρατική οργάνωση";

Τεράστια μαλακία την οποία άρχισαν οι φυλλάδες σας και συνεχίζουν (μη χάσουν :jerking: :jerking:) οι δικές μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να σαι καλα ρε φιλαρα, σε ευχαριστω.εγω ξερω που πονταρω τα χρηματα μου ειδικα οταν το κερδος ειναι σιγουρο 100%.
εσυ δεν πρεπει να εισαι πανω απο 15 η να μην εχεις παιξει ποτε στοιχημα γιατι θα ηξερες πως δεν πονταρεις παντα στην καλυτερη ομαδα.μπαρτσα-χερκουλες λες να ειναι καλυτερη η χερκουλες?
αν ξαναλεω ΑΝ το ματσακι σημερα ηταν στα ισια χωρις τους βοηδοκεφαλους να μπαινουν αγκαλια στο γηπεδο θα το καρφωνα στο 1χ διπλη ευκαιρια και θα επεφτα για υπνο
γκεγκε?
δεν μας είπες για το μ-πέναλτι κι εσύ
δεν μας είπες...παίζεις στοίχημα αλλά ματς ΔΕΝ βλέπεις, έτσι;

έχεις δίκιο...15 χρονών είμαι και δεν παίζω στοίχημα...
χαχαχαχαχα
μέσα έπεσες μεγάλε.....χαχαχαχαχα
ε, ρε κάτι καινούργια φρούτα που μπαίνουνε σιγά σιγά...χαχαχαχχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για διαβαστε σε τι υπολειψη σας εχουν ακομη και σαιτ που ειναι απο τους χορηγους σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι κωλοτούμπας είσαι...
πιο πριν δεν είπες πως ΔΕΝ ήταν τελικά δοσμένο;
χαχαχαχχχα
ό,τι νά 'ναι, ό,τι λάχει....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τεσπα...αφού το είχανε δεδομένο πως θα νικούσαμε, τι σκούζουνε σήμερα;;
δεν καταλαβαίνω...
από κεκτημένη ταχύτητα σκούξιμο;;;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
d9c9eb3d644a551855bd118dba699a8f_L.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τι κωλοτούμπας είσαι...
πιο πριν δεν είπες πως ΔΕΝ ήταν τελικά δοσμένο;
χαχαχαχχχα
ό,τι νά 'ναι, ό,τι λάχει....
ρε εισαι καλα,εγω σου βαζω τι εγραψε ενας δημοσιογραφος που δουλευει σε χορηγο δικο σας και εσυ με λες κωλοτουμπα;
εγω ειπα και ξαναλεω,δεν μου φανηκε για δωσμενο το ματς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
GAZETTA=Το παλιό Sportime
α,μαλιστα.οποτε τωρα εχουμε : sportday,goal,εξεδρα,φιλαθλος απο εφημεριδες και sportdog,gazetta,sday.gr,spor24,sportnews απο σαιτ ειναι αντιολυμπιακοι ολοι αυτοι και λενε κακα λογια για την ομαδα,που φυσικα ειναι ασχημα ψεματα που σκοπο εχουν να υποτιμησουν τον ολυμπιακο...και μετα ολοι μαζι...μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ο επικεφαλής του gazzetta.gr.
ο πρώτο «παιδί» που μεγάλωσε στο internet ήταν το sportime.gr. Το gazzetta.gr είναι το δεύτερο.
από το βιογραφικό του όπως δημοσιεύεται στο gazetta
Να σου θυμίσω και τι ήταν το-η sportime?

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
δημητρη...να σου κανω μια ερωτηση που συνηθιζω να κανω σε ολους τους μαλακες;;;
μου λες σε παρακαλω απο τα 38 που εχω ποσα επρεπε να εχω;;;
ποσα κατα την γνωμη σου ειναι δικαια;;;
καταρχην μιλα καλυτερα γιατι το εχω ξαναπει και παλιοτερα πως ειναι τσαμπα μαγκια ν βριζεις και να το παιζεις καμποσος πισω απο τα πληκτρα.αν μπορεις να μου μιλησεις με αυτο το υφακι απο κοντα τοτε το δεχομαι.μπορεις?
παμε τωρα στα 38?
πες μου πριν γινει η α' εθνικη πως διεξαγοντουσαν τα πρωταθληματα.γνωριζεις?ποτε ξεκινησε η α'εθνικη γνωριζεις?
παμε βημα βημα μπας και βγαλουμε καμια ακρη(αν και δε το βλεπω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom