Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν άκουσες τι λέει το τραγούδι;;;ελα ρε δημητρη ....που εισαι;;;πνιγηκες;;;;
"Όλα τα κάνω, όλα τα κάνω
και με το Μπέο και με το Βάγγο"

Δεν άκουσες τι λέει το τραγούδι;;;ελα ρε δημητρη ....που εισαι;;;πνιγηκες;;;;
περασε ναι,απο τριπολη,απο κερκυρα,απο σερρες,απο καβαλα,απο γαυρο βολου.απο οακα ομως?τσαπου εε?καυτατζογλειο?οπου παιχτηκε στα ισια ειχαμε πονακια.αδερφε απο πολλες εδρες περασε και οσο θα ζεις θα τον βλεπεις να περναει ακομα περισσοτερες... ;) ;) ;)
get used to it ....
πως το ειπες αυτο;;;;;τι να γινουν;;;;;περασε ναι,απο τριπολη,απο κερκυρα,απο σερρες,απο καβαλα,απο γαυρο βολου.απο οακα ομως?τσαπου εε?καυτατζογλειο?οπου παιχτηκε στα ισια ειχαμε πονακια.
απο χαριλαου και τουμπα δεν περνας γιατι δεν ειναι στο αρμα του χοντρου νιωστε!!
μη λεμε τα ιδια ,γινεται καποια στιγμη αντρες και παραδεχτητε καποια πραγματα
δεν εισαι τπτ σπουδαιο απλα εχεις 5-6 ομαδες δικες σου και κανεις παρτυ.με κανονικες συνθηκες δεν τον κερδιζες σημερα το βολο ουτε με σφαιρες.
αφου το ξερετε κι εσεις πως ειναι ετσι τα πραγματα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο γινεστε ρομπες και λετε οτι να ναι
μηπως ζεις σε αλλο πλανητη;;;;;;;ποιος περιμενε σημερα στραβοπατημα;;;;;
δεν χρειάζεται να απαντήσετε γιατί θα πείτε μαλακία και οι δύοτελικα περασε ο γαυρος απο την δυσκολη εδρα?ποιος το περιμενε!!
ηταν η δεν ηταν πεναλτυ;για πες εσυ να δουμε τι θα πεις....δεν χρειάζεται να απαντήσετε γιατί θα πείτε μαλακία και οι δύο
αφού ήταν δοσμένο το ματς, γιατί έπαιξε έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου; Τελικά ήταν ή δεν ήταν πέναλτι του Τοροσίδη; Γιατί αν ήταν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου το χτύπησε το ματς στα ίσια, άρα δεν ήταν δοσμένο
Τελικά ήταν ή όχι δοσμένο;
ρε μαλάκες...επικοινωνείτε με τον αφαλό σας;; Αλλά τι ρωτάω....
δεν περιμένω σκέψη από εσάς...
ρε εισαι τελειως βλακας?θες να το γυρισουμε στο καλαμπουρι?ελα ρε δημητρη ....που εισαι;;;πνιγηκες;;;;
εγώ δεν το έκριναηταν η δεν ηταν πεναλτυ;για πες εσυ να δουμε τι θα πεις....
και οχι,το ματς δεν ηταν δοσμενο.φανηκε αυτο.
η εκπληξη προς τον φιλο ηταν γιατι ειπε οτι ολοι περιμεναν στραβοπατημα.κανεις δεν το περιμενε.
το περιμενα τυπε οτι κατι τετοιο θα ελεγες.ρε ενας γαυρος με αρχιδια δεν υπαρχει.εστω ενας,να βγει να πει,ναι ηταν πεναλτυ.εγώ δεν το έκρινα
εσύ έσκουξες
Υ.Γ. είπα να μην απαντήσετε...
ηταν η δεν ηταν πεναλτυ;για πες εσυ να δουμε τι θα πεις....
και οχι,το ματς δεν ηταν δοσμενο.φανηκε αυτο.
η εκπληξη προς τον φιλο ηταν γιατι ειπε οτι ολοι περιμεναν στραβοπατημα.κανεις δεν το περιμενε.
πελε;;;;ρε συ,τσιγγανος εισαι;Αφού ξέρατε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, γιατί δεν το παίζετε στο στοίχημα
να κονομήσετε και αντ'αυτού μας ζαλίζετε τα πελέ;;
πούτσες μπλετο περιμενα τυπε οτι κατι τετοιο θα ελεγες.ρε ενας γαυρος με αρχιδια δεν υπαρχει.εστω ενας,να βγει να πει,ναι ηταν πεναλτυ.![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ...θα σε μηνύσουνε οι φιλοζωικές...Αφού ξέρατε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, γιατί δεν το παίζετε στο στοίχημα
στο 500αρικο με 1.42 τι πηρα?πλακα μας κανετε ρε?ποιος νοημων που εχει 2 φραγκα δεν το επαιξε?Αφού ξέρατε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, γιατί δεν το παίζετε στο στοίχημα
μπράβο παλικάρι μου....να ποντάρεις πάντα στην καλύτερη ομάδα...χαχαχαστο 500αρικο με 1.42 τι πηρα?πλακα μας κανετε ρε?ποιος νοημων που εχει 2 φραγκα δεν το επαιξε?
εγω εχω πληρωθει με τον γαυρο σε κερκυρα τριπολη και σημερα.
στραβομαρα απο την αγαμια εχεις ρε;σου απαντησα στο προηγουμενο μηνυμα,δεν ηταν δοσμενο το ματς επαιξε καλα ο Βολος.πούτσες μπλε
όταν έχω δει κάτι το λέω.
δεν την έχω δει καν τη φάση, τι να πω;
αλλά εσύ που τη σχολίασες, πες μας τελικά τι είναι, δοσμένο το παιχνίδι από το Βόλο ή όχι.
κωλοτούμπα...ε, κωλοτούμπα
και πού είσαι, μην απαντάς με ερώτηση όταν σε ρωτάνε...
είναι κοριτσίστικο
η αλήεθια είναι πως δεν το είδα, το διάβασα πολύ γρήγορα το ποστ.στραβομαρα απο την αγαμια εχεις ρε;σου απαντησα στο προηγουμενο μηνυμα,δεν ηταν δοσμενο το ματς επαιξε καλα ο Βολος.
πελε;;;;ρε συ,τσιγγανος εισαι;
να σαι καλα ρε φιλαρα, σε ευχαριστω.εγω ξερω που πονταρω τα χρηματα μου ειδικα οταν το κερδος ειναι σιγουρο 100%.μπράβο παλικάρι μου....να ποντάρεις πάντα στην καλύτερη ομάδα...χαχαχα
επίσης σου προτείνω να αλλάξεις και ομάδα μπας και δεις χαρά...χαχαχχα
γιατί μέχρι στιγμής μόνο πατεράδες και τζιγγεροφιόγκους βλέπεις
στο 500αρικο με 1.42 τι πηρα?πλακα μας κανετε ρε?ποιος νοημων που εχει 2 φραγκα δεν το επαιξε?
εγω εχω πληρωθει με τον γαυρο σε κερκυρα τριπολη και σημερα.
να σαι καλα ρε φιλαρα, σε ευχαριστω.εγω ξερω που πονταρω τα χρηματα μου ειδικα οταν το κερδος ειναι σιγουρο 100%.
εσυ δεν πρεπει να εισαι πανω απο 15 η να μην εχεις παιξει ποτε στοιχημα γιατι θα ηξερες πως δεν πονταρεις παντα στην καλυτερη ομαδα.μπαρτσα-χερκουλες λες να ειναι καλυτερη η χερκουλες?
αν ξαναλεω ΑΝ το ματσακι σημερα ηταν στα ισια χωρις τους βοηδοκεφαλους να μπαινουν αγκαλια στο γηπεδο θα το καρφωνα στο 1χ διπλη ευκαιρια και θα επεφτα για υπνο
γκεγκε?