- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Και Αιγάλεω
Και Αιγάλεω
μονο στην ελλαδα που τη μπαλα τη βλεπουν σαν προεκταση της πουτσας τους γινεται αυτο...ήμουν σίγουρος για την απάντησή σου, κάπως έτσι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, απλώς δεν μπορώ να καταλάβω το να υποστηρίζει κάποιος 2 ομάδες, το να λες πχ ότι ``από τις μεγάλες είμαι ΠΑΟ και από τις μικρές ΠΑΣ``, αμέσως την δεύτερη ομάδα την `χαμηλώνεις' πάρα πολλή...
αυτο δεν ειναι τωρινο...ειναι απο τοτε που ειχε παιξει ο ερ.αστερας με βαζελο και ειχαμε παει μεσα εξω...απλα απο τοτε μεσολαβησαν πολλα σε αυτους....Ρε γμτ τί μαλακία είναι αυτό με την "αδελφοποίηση" και καλά με τον Ερυθρό Αστέρα και τους οπαδούς του; Φτιάχνουμε και πανό στα σέρβικα και με τον δαφνοστεφανωμένο αλλοιωμένο σαν το σήμα του Αστέρα. :S :S Ποιοί στο διάλο είναι αυτοί anyway; Μόνο ΘΡΥΛΟΣ και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν.
Τα δυο γκολ του Πάντσεφ ! Τί μου θύμισες...αυτο δεν ειναι τωρινο...ειναι απο τοτε που ειχε παιξει ο ερ.αστερας με βαζελο και ειχαμε παει μεσα εξω...απλα απο τοτε μεσολαβησαν πολλα σε αυτους....
ο fat john που λενε και οι σερβοι το αρχισε βασικα ;) ;)Τα δυο γκολ του Πάντσεφ ! Τί μου θύμισες...
Ντάξει εγώ δεν είμαι τόσο αρνητικός σε αυτήν την αδελφοποίηση των Ντέλιε με την 7. Τον πάω τον Αστέρα . Έχω και τη φανέλα μάλιστα.
θεος ο johny cola αλλα δεν εστειλε ρεπορταζ
θεος ο johny cola αλλα δεν εστειλε ρεπορταζ
ενώ είναι πιο υγειές να είναι κάποιος α.ο. κωλοπετινίτσας και μπάτρσα ή ρεάλ.... είχε και στο χωριό του μπερναμπέου ε;ήμουν σίγουρος για την απάντησή σου, κάπως έτσι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, απλώς δεν μπορώ να καταλάβω το να υποστηρίζει κάποιος 2 ομάδες, το να λες πχ ότι ``από τις μεγάλες είμαι ΠΑΟ και από τις μικρές ΠΑΣ``, αμέσως την δεύτερη ομάδα την `χαμηλώνεις' πάρα πολλή...
ενώ εσύ μεγάλε είχες ρεάλ και στο χωρίο σου....μονο στην ελλαδα που τη μπαλα τη βλεπουν σαν προεκταση της πουτσας τους γινεται αυτο...
λες ο οπαδος της γουλβς να ναι και γιουναιτεντ;
3 πεναλντι ζηταει ο [size=14pt]μπουγατσουπαλληλος[/size] της MARFIN...
Γεια σας, είμαι ο .. Μιραλλάς της γειτονιάς σας!!
Το απίστευτο coreo που έκαναν χθες οι οπαδοί στην αρχή του αγώνα το έχει κανείς να το ανεβάσει ?
1)επεσες στην περιπτωση...δεν εχω χωριο!ενώ εσύ μεγάλε είχες ρεάλ και στο χωρίο σου....
πόσο κομπλεξικοί είστε ακόμα και για τις αθλητικές επιλογές των άλλων.
την παλεύεις καθόλου;1)επεσες στην περιπτωση...δεν εχω χωριο!
2)εγω στην ελλαδα υποστηριζω την ομαδα της Πολης των προγονων μου...
το ευρωπαικο ποδοσφαιρο το παρακολουθω καθαρα λογω ενδιαφεροντος για το αθλημα εν γενει...
για να επανελθω,σε καμια αλλη χωρα του κοσμου οι κατοικοι μιας περιοχης/χωριου
δεν υποστηριζουν σε δευτερο πλανο και μια απο τις παραδοσιακες δυναμεις της χωρας...
αυτη ειναι η αληθεια...το ποιος ειναι κομπλεξικος γινεται ευκολα αντιληπτο...
Το απίστευτο coreo που έκαναν χθες οι οπαδοί στην αρχή του αγώνα το έχει κανείς να το ανεβάσει ?