Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
559
Like
0
Πόντοι
6
Βορεάδης, Κουκουλεκίδης και Πηλοΐδης βρίσκονται στο στόχαστρο της FIBA και της Ευρωλίγκα. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν δικαίωμα να σφυρίζουν και ο τρίτος αναστάτωσε με τα σφυρίγματά του την Ευρώπη.
Οι υπεύθυνοι διαιτησίας της Ευρωλίγκα αποφάσισαν να ανακαλέσουν τον ορισμό του Τάσου Πηλοΐδη - και των άλλων δύο διαιτητών που τον συνόδευαν στο ματς της Ρεάλ Μαδ. με τη Μπάμπεργκ - στα ματς της επόμενης αγωνιστικής. Και αυτό γιατί η απόφαση που μετέτρεψε το καθαρό τρίποντο της Μπάμπεργκ σε δίποντο προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την Ευρώπη.

Όσο για τους Βορεάδη και Κουκουλεκίδη, αμφότεροι έχουν περάσει το όριο ηλικίας των 50 ετών κι έτσι δεν μπορούν να διαιτητεύσουν στα Εθνικά Πρωταθλήματα, όπως υπαγορεύει και η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία του Λιβάνου όμως τους κάλεσε να σφυρίξουν για ένα μήνα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα θέμα, εφόσον πρόκειται για ανενεργούς διαιτητές που δεν συμμετέχουν πλέον στα Εθνικά Πρωταθλήματα και φυσικά δεν έχουν δικαίωμα να διευθύνουν διεθνείς αγώνες, με βάση την ελληνική ομοσπονδία αλλά και με βάση την FIBA.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο γανυμηδης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
1.876
Like
0
Πόντοι
16
οτι ολοι οι αρχαιοι αθλητες που νικουσαν(πλην των ολυμπιανικων) στεφανωνονταν με δαφνη το γνωριζεις?
κανεις καλα το κομματι σου ως χαλβας, αλλα καποιος πρεπει και να σου απανταει για να μην τσιμπανε κ οι υπολοιποι, οχι τιποτα αλλο...
 

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.879
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

χαχα καλοριζικος βαζελια......
 

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
Απο το 21 στο νικ σου συμπεραινω οτι υποστηριζεις το αεκακι...Την ομαδουλα που εχει για εμβλημα ενα μεταλλαγμενο πουλερικο δηλαδη!

Και κοροιδευεις τωρα εσυ του σημα του Θρυλου...
Μαλιστα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σκορπιες σκεψεις γρήγορες:
1. δεν ξέρω αν ωφέλησε τον Εργοτέλη η διακοπή, ξέρω όμως πως τον Ολυμπιακό δεν τον ωφέλησε ακριβώς. Όταν έχεις να κάνεις τόσα εκτός έδρας ταξίδια που κουράζουνε, το να κάνεις ένα έξτρα ταξίδι για 45 λεπτά αγώνα δεν εόναι εύκολο.
2. Ο Γκόγκα ήταν παικταράς που αμφισβητήθηκε πολύ (και αυτός) όταν ήρθε - 34χρονος από Κύπρο επιθετικός..., αλλά μετά τους έβαλε τα γιαλιά...βέβαια και αυτός στην αρχή δεν έβαζε γκολ, αλλά η όλη κίνησή του στο γήπεδο έδειχνε πως την είχε τη θέση. όταν άρχισε να βάζει...δεν σταμάτησε

3. έλεος τέτοιο γήπεδο....ολυμπιακό έργο σου λέει...
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166

Περιμένουν τον Βαλβέρδε για Σκόκο

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την θετική συγκατάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση του Σκόκο, ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και ενδιαφέρει "ζεστά" τους ερυθρόλευκους

O Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης, αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, αλλά, παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή είναι θέμα του προπονητή. Στον Πειραιά, λοιπόν, περιμένουν την θετική συγκατάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ως γνωστόν μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει την δυνατότητα από 1η Γενάρη να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, εάν στο μεταξύ φυσικά δεν τα βρει με τους "κιτρινόμαυρους".

Aπό την πλευρά του ο Νάτσκο Σκόκο, δείχνει πως δεν έχει την διάθεση να παραμείνει στην ΑΕΚ, η οποία του έχει κάνει επίσημη πρόταση με σκοπό να του ανανεώσει το συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές απολαβές που φτάνουν τις 900.000 ευρώ, αλλά ο Λατινοαμερικανός χαφ παρουσιάζεται, μέχρι στιγμής, αρνητικός. O Aργεντινός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να τον "κλείσει" άμεσα, αρκεί, να δώσει το "ΟΚ" ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, τον θυμάται στην "Ένωση" από την πρώτη του σεζόν (2008-09) στον Πειραιά και έχει σχηματίσει θετική γνώμη για την αξία του παίκτη.

Όσον αφορά τον Νάτσκο Σκόκο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σαφώς και τον ενθουσιάζει η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ. Οπότε, οι όποιες επίσημες συζητήσεις που αναμένεται να γίνουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα ξεκινήσουν τον Γενάρη, καθώς ο Αργεντινός θα έχει από την έναρξη του 2011 το νόμιμο δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του.

Το γεγονός πως ο Λατινοαμερικανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, χαρακτηρίζεται ως "μεγάλη ευκαιρία" από την διοίκηση των ερυθρολεύκων, καθώς πέρα από τις δεδομένες ικανότητες του ποδοσφαιριστή, ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται σε καλή ηλικία (25 ετών, 29/5/1985), ενώ είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.



δεν θα το έβαζα το θέμα, γιατί πιστεύω ότι πουλάνε φύκια για κανένα φύλλο παραπάνω στις εφημερίδες, αλλά τις τελευταίες 2-3 μέρες το βλέπω πάρα πολύ συχνά σε πολλά μέσα.
λέτε;
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλακίες
ο Σκόκο το έχω γράψει από πέρσι πως πάει ΠΑΟ.
χάλασε η δουλειά γιατί έφυγε ο Μπαμπάς
το Δεκέμβρη όμως θα γίνει

εάν ο Μαρινάκης κάνει το λάθος να μπλεχτεί...απλά θα φάει φόλα
καιεπιπλέον δεν χρειαζόμαστε άλλο ξένο παίκτη (αλήθεια έχουμε κενή θέση;;)
Έλληνες χρειαζόμαστε τώρα
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
+ πως προσπαθούνε πάλι να πουλήσουνε στους Αεκτζήδες για τον κακό Ολυμπιακό που πάει να τους πάρει τον παίκτη ... και τελικά να τον δώσουνε στον ΠΑΟ
 

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.879
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και εγω νομιζω στο βαζελο θα παει..δεν τον θελω σε εμας αν και ξερει μπαλλα μαλλον το μυαλο του το χει αλλου...μια παιζει τρεις κωλοβαραει...δεν νομιζω να εισηγειται θετικα και ο βαλβερδε απ την στιγμη που αμυντικα ειναι αδιαφορος....
 

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
Ο Σκοκο ειναι παιχταρας και ξερει πολλα κανταρια μπαλα αλλα στην ομαδα που φτιαχνει ο Βαλβερδε δεν θα κολλησει γιατι πολυ απλα δεν μαρκαρει.
Συμφωνω με τον ari1973.Ειναι απροβλεπτος στην αποδοση του.Μια παιζει τρεις,τον παιζει και αυτο ειναι ενα τεραστιο μειον του.

+ πως προσπαθούνε πάλι να πουλήσουνε στους Αεκτζήδες για τον κακό Ολυμπιακό που πάει να τους πάρει τον παίκτη ... και τελικά να τον δώσουνε στον ΠΑΟ
:thumbsup:
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Χαφάρα για τον Θρύλο στην Κρήτη!

"Έτυχε να παρακολουθήσω την Δευτέρα τον αγώνα του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως με τον ενθουσιασμό του Γιώργου Αμανατίδη για την απόδοση του Γιώργου Κατσικογιάννη.

Ο μέσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της Κρήτης πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση, παίζοντας πλέον βασικός στην ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Παρατήρησα ότι διατηρεί όλα τα στοιχεία παιχνιδιού τα οποία είχαμε παρακολουθήσει στους αγώνες του με τον Ολυμπιακό, δηλαδή ψυχραιμία, αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματα, καλή μεταβίβαση, έλεγχο του ρυθμού, αποφυγή λαθών και συνεχές τρέξιμο. Είναι, επίσης, ολοφάνερη η απόκτηση μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης και η αύξηση της ωριμότητας στο παιχνίδι του.

Ο 22χρονος χαφ δείχνει ότι μπορεί να αποτελεί βάσιμα μία υπολογίσιμη αξία για τον μελλοντικό Ολυμπιακό, ο οποίος πέραν της ανάγκης για αλλοδαπούς παίκτες μεγάλης κλάσης, έχει την υποχρέωση να στηρίζεται και σε ικανούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και όπως όλοι πια γνωρίζουμε, τα επόμενα χρόνια η παρουσία καλών Ελλήνων παικτών στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα δεν θα είναι μονάχα επιλογή για λόγους ψυχισμού και νοοτροπίας αλλά και υπακοή στις εντολές και στους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ.

Πολύ δραστήριος και κινητικός ήταν και ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στα μισά της επανάληψης και βοήθησε σημαντικά τον ΟΦΗ να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη. Αλλά ο Κατσικογιάννης «φωνάζει» με την απόδοσή του ότι, εκτός από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που βλέπουν στον Ολυμπιακό για χαφάκια ενόψει του Γενάρη, υπάρχει μέσα στα πόδια μας και στην Football League μία λύση έτοιμη προς αξιοποίηση."

Χρήστος Μεγγλίδης


Απ'το στόμα του και στου Βαλβίδα το αυτί. :priest:
Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος Έλληνας αμ.χαφ αυτή τη στιγμή, καλύτερος του Γ.Παπαδόπουλου.
 

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.760
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε προχωρημενες συζητησεις βρισκεται η Τσελσι και ο Αναστασιος Παντος.Μαλιστα οπως αναφερει η αγγλικη ιστοσελιδα moufa-newz-and-only-moufa.com η ομαδα του Νησιου ειναι διατεθειμενη να προσφερει στον 34χρονο ελληνα ασσο κλειστο 3 ετες συμβολαιο με ετησιες αποδοχες που θα αγγιζουν τα 5 εκ ευρω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γελάτε ε??????για δείτε κι αυτό  ;)

 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom