Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
στο ΣΚΑΙ : 1-0 η Μπάρτσα
Δεν φοραω κοκκινα γυαλια πλεον φιλε μου.Αναμεσα στη φωνη και τα καπνογονα βλεπω και ποδοσφαιρο. ;)βλέπεις μπαλλα.
βγάλε τα κόκκινα γυαλάκια και θα κάνουμε και ουσαιστικό διάλογο.
κριτήριο ποιότητας θα είναι το ντέρμπυ με ΑΕΚ και όχι με βάζελο.
Σιγουρα τα γκομενιλικια του ηταν ενας απο τους λογους!Τον Παντελιτς εγω προσωπικα δεν τον βαζω στην κατηγορια των καθαρων σεντερ φορ.Εχει το στυλακι του Βιγια!λάθος
ο Ιμπρα δεν έφυγε για αυτό το λόγο.
έφυγε γιατί τα προσωπικά ραντεβουδάκια του θα κάνανε μαντάρα την ομάδα
σύμφωνοι για το ισπανικό σύστημα (που είναι και ολλανδικό μια που τα λέμε) αλλά το σύστημα αυτό πετυχαίνει όταν έχεις παίκτη επιθετικό που βάζει γκολ με 2-3 προσπάθειες (στην Μπάρτσα είναι ο Βίγια και ο Μέσι, μια που την ανέφερες)
αυτή τη στιγμή ο Μάρκο ακόμα δεν είναι στην κατάσταση αυτή (δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ - ευελπιστώ πως θα είναι)
δεν είναι θέμα να σε διορθώσω.Δεν φοραω κοκκινα γυαλια πλεον φιλε μου.Αναμεσα στη φωνη και τα καπνογονα βλεπω και ποδοσφαιρο. ;)
Συμφωνω σ'αυτο που λες για το ντερμπι με την ΑΕΚ.Οσο την εχω δει φετος φαινεται ποιοτικοτερη απο τον Παναθηναικο και σιγουρα καλυτερη απο περυσι.
Σιγουρα τα γκομενιλικια του ηταν ενας απο τους λογους!Τον Παντελιτς εγω προσωπικα δεν τον βαζω στην κατηγορια των καθαρων σεντερ φορ.Εχει το στυλακι του Βιγια!
Αν κανω λαθος διορθωσε με.
δεν είναι θέμα να σε διορθώσω.
δεν κρίνω από 2-3 ματς ένα παίκτη και την προσφορά του
απλά μέχρι στιγμής στόχο δεν βρίσκει. Τα 2 γκολ του είναι τυχερά και έχει χάσει άχαστα
θα δούμε παίκτη μου, σου είπαΣυνήθως οι παίκτες στην θέση του τα έχουν αυτά ... μπορεί να χάσεις τα άχαστα . Το θέμα είναι να είναι συνεπής με τα δίχτυα και όπως φαίνεται ο Μάρκο πηγαίνει καλά .
το 50-50 πρέπει να ισχύει για όλους μέσα όξω με κάθε αντίπαλο.
μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα. ακόμα και εάν το παίγνιο ειναι 4-0.
απλά και αγγλικά.
να σου πω και κατι αλλο με το χερι στην καρδια...μεγαλη μαλακια που ακυρωσε αυτο το γκολ...ειναι ανικανος δεν το εκανε για να ευνοησει...αληθεια σου μιλαω δεν ταγουσταρω τετοια σφυριγματα...εβαλε γκολ η ομαδιτσα ρε καραγκιοζη,,,τι το ακυρωνεις;;;και δεν το λεω επειδη και να το μετραγε στην ουσια δεν κινδυνευαμε...δεν το λεω εκ του ασφαλους...και η ισοφαριση να ηταν το ιδιο θα ελεγα....ενταξει τα λαθη μεσα στο παιχνιδι ειναι και για τους διαιτητες αλλα ...φυσικα ειναι πεναλτι και η φαση του μιραλας ...και ασε τους σπηκερ να ψαχνουν για...προθεση...οταν παρουν χαμπαρι οτι δεν χρειαζεται προθεση για ανατροπη μεσα στην περιοχη
μπορει να ξυπνησουν...
αυτό λέω αλλά είναι στόκοι.Η ακύρωση του γκολ του Αστέρα, είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό.
Δίνει πάτημα στους άλλους να φωνάζουνε και επίσης, σύμφωνα με την ελληνική "λογική", όταν σε κάποιο επόμενο ματς θα αδικηθείς, θα αρχίσουν οι "συμψηφισμοί".
ρε περσοναε αφού είστε μαλάκες και δεν καταλαβαίνετε ότι το σύστημα που έχετε συνηθίσει είναι για γέλια όταν η ομας είναι καλύτερη τι να λέμε.
το 50-50 πρέπει να ισχύει για όλους μέσα όξω με κάθε αντίπαλο.
μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα. ακόμα και εάν το παίγνιο ειναι 4-0.
απλά και αγγλικά.
τότε να μην γκρινιάζει κανένας μαλακας.ρε περσονα
ποτε ισχυε το 50-50 στο ελληνικο ποδοσφαιρο για να ισχυσει τωρα?
με οτι εγινε τις πρωτες αγωνιστηκες, εγινε σαφες στα κορακια, οτι οι μεγαλες ομαδες δεν θα "αδικουνται" αλλιως θα πεφτουν κεφαλια
εσυ εχεις καταλαβει οτι ο Ελληνας θελει καθαρο πρωταθλημα?τότε να μην γκρινιάζει κανένας μαλακας.
τέτοια η ηθική μας τέτοια και η μπάλλα.
τέτοια και η μπάλλα.
παντα ετσι ητανΠοια μπάλα ρε συ?
Όχι και μπάλα. Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως βλέπουμε μπάλα εδώ αν δεν είχαμε εικόνα για τη μπάλα που παίζεται στην Ιβηρική ή στο νησί.
Αν ζούσαμε σε συνθήκες αποκλεισμού από τον εκτός συνόρων κόσμο όπως για παράδειγμα η Αλβανία προ 30ετίας.
Μια χώρα που θεωρεί μπαλαδόρο τον Κατσουράνη δε δικαιούται να μιλάει για μπάλα.
over & out..
εσυ εχεις καταλαβει οτι ο Ελληνας θελει καθαρο πρωταθλημα?
θελει απλα η ομαδα του να νικαει και ολοι οι αλλοι να παν να γαμηθουν
κανεις δεν θελει κατα βαθος αξιοκρατικο πρωταθλημα
φετος έχεις μια ευκαιρία να μη φτάσεις όπως στο ΔΝΤ. ακριβώς όπως ως χώρα στους Ολυμπιακούς....εσυ εχεις καταλαβει οτι ο Ελληνας θελει καθαρο πρωταθλημα?
θελει απλα η ομαδα του να νικαει και ολοι οι αλλοι να παν να γαμηθουν
κανεις δεν θελει κατα βαθος αξιοκρατικο πρωταθλημα
ψες έβλεπα Μπιλμπάο Μπαρτσα....Ποια μπάλα ρε συ?
Όχι και μπάλα. Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως βλέπουμε μπάλα εδώ αν δεν είχαμε εικόνα για τη μπάλα που παίζεται στην Ιβηρική ή στο νησί.
Αν ζούσαμε σε συνθήκες αποκλεισμού από τον εκτός συνόρων κόσμο όπως για παράδειγμα η Αλβανία προ 30ετίας.
Μια χώρα που θεωρεί μπαλαδόρο τον Κατσουράνη δε δικαιούται να μιλάει για μπάλα.
over & out..
χαχχαχαχα...ενω το πεναλτι στον μιραλας;;;Η ακύρωση του γκολ του Αστέρα, είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό.
Δίνει πάτημα στους άλλους να φωνάζουνε και επίσης, σύμφωνα με την ελληνική "λογική", όταν σε κάποιο επόμενο ματς θα αδικηθείς, θα αρχίσουν οι "συμψηφισμοί".