House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάμε για νταμπλ οκκαι εγω αυτο προσπαθω να δω τον χορηγο στοιχημα παντως το γραφει σιγουρα με μεγαλα κοκκινα γραμματα
Πάμε για νταμπλ οκκαι εγω αυτο προσπαθω να δω τον χορηγο στοιχημα παντως το γραφει σιγουρα με μεγαλα κοκκινα γραμματα
Πόσα παίρνει ο Ριέρα είπαμε;;
Παίξε μπάλα ρε παπάρα, που τα ξύνει και κάνει συνέχεια παιχνίδι ο Φετφατζίδης.
Όχι και παλτό, η Λίβερπουλ πέρσυ ήταν ναυάγιο σαν εμάς.όταν εγώ έλεγα ότι είναι η παλτουδιά της Λιβερπουλ ;)
Πόσα παίρνει ο Ριέρα είπαμε;;
Παίξε μπάλα ρε παπάρα, που τα ξύνει και κάνει συνέχεια παιχνίδι ο Φετφατζίδης.
αν βαλει μεσα ρομεταλ και ιμπαγασα ισως κατι να γινει τωρα για επιθετικο δεν τον ξερω τον μιραλας για να πω αν ειναι καλυτερος απο τον μητροκουρεμενοΔεν βλεπόμασταν στο α,άντε να δούμε και το β
Σε βλέπω του χρόνου με διαρκείας ;)Ε Ι Μ Α Ι Κ Ρ Υ Φ Ο Γ Α Β Ρ Ο Σ επειδή γράφω ό,τι βλέπω.
πόσες φάσεις θες να κάνεις με 11 νέους παίκτες από ....προχθές;στο πρωτο ημιχρονο βλεπω μια αδεια επιθετικη γραμμη δυστυχως εναν ρειερα που δεν μπορει να περασει τιν αραμπατζη ελεος τον ρομενταλ γιατι δεν χρησιμοποιει να δυναμωση την αλλη πτερυγα η οποια δεν παιζει καθολου τι να πω ρε πουστη μου σκατα οσο για τον ντουντου δεν θελει σχολιασμο καν
Σε βλέπω του χρόνου με διαρκείας ;)
ενω τις προηγουμενες χρονιες πεταγε..Όχι και παλτό, η Λίβερπουλ πέρσυ ήταν ναυάγιο σαν εμάς.
ποτε θα παμε καραισκακη ρε συγια να προλάβω τους άμπαλλους
Ε Ι Μ Α Ι Κ Ρ Υ Φ Ο Γ Α Β Ρ Ο Σ επειδή γράφω ό,τι βλέπω.
Σιγά μην το σηκώσει η χιλιοχυμένη Λίβερπουλ.ενω τις προηγουμενες χρονιες πεταγε..
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
φετος θα το σηκωσετε ρε..
πουστάκι βγάζεις γλώσσα.ενω τις προηγουμενες χρονιες πεταγε..
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
φετος θα το σηκωσετε ρε..
ο πρεζάκιας με κάνει book.ποτε θα παμε καραισκακη ρε συ