You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
δε μπορώ να πώ φέτος θα παλέψετε για την τρίτη θέση με το Παοκάκι και το Αεκάκι ;)
θα σας γαζώσουν καλά ;)
θα σας γαζώσουν καλά ;)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
διομηδη διομηδη μην μου τα χαλας τωρα....Εμενα η γνωμη μου ειναι σε μια χρονια που δεν ειναι τοσο φωρτομενη απο αγωνες πρεπει να μεινει στην ομαδα εστω σαν back up. Ασε που στο τελος θα καταντησουμε Αρης με τοσους ξενους.
4 χρονια πιπα-κωλο εισαι στο χαριλαου
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σιγοψήστε τους...
στα 25 26 θα ειναι έτοιμοι....
πού να παίξουν τώρα με μεγαθήρια τύπου Ηρακλή, Κέρκυρας και Πανσεραικού στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης και στο καλύτερο πρωταθλημα παγκοσμίως;
Υ.Γ.
αυτοι οι μαλάκες οι πρωταθλητές κόσμου και ευρώπης ισπανοί γιατί έχουν κάθε χρόνο καμμιά 30αριά στην πριμέρα κάτω από 22 δεν το έχω καταλάβει....
τι μαλάκες είναι μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
διομηδη διομηδη μην μου τα χαλας τωρα....
4 χρονια πιπα-κωλο εισαι στο χαριλαου
δηαλαδη με πανε πιπα κωλο επειδη ο Αρης ειχε υπερομαδαρα. Ή μηπως ειμασταν εμεις μπουρδελο με αποκορυφωμα την περσινη ελεινη χρονια
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
σιγοψήστε τους...
πού να παίξουν τώρα με μεγαθήρια τύπου Ηρακλή, Κέρκυρας και Πανσεραικού στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης και στο καλύτερο πρωταθλημα παγκοσμίως;
Υ.Γ.
αυτοι οι μαλάκες οι πρωταθλητές κόσμου και ευρώπης ισπανοί γιατί έχουν κάθε χρόνο καμμιά 30αριά στην πριμέρα κάτω από 22 δεν το έχω καταλάβει....
αυτοί έχουν ακαδημίες και βγάζουν παίχτες. Άμα τους κάνεις σε προωθούν άν όχι los poulos.άιντε όλα ο Πυρόκαυλος θα σας στα μαθαίνει?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
δεν ξερω τι παιζει στην ομαδα σουδηαλαδη με πανε πιπα κωλο επειδη ο Αρης ειχε υπερομαδαρα. Ή μηπως ειμασταν εμεις μπουρδελο με αποκορυφωμα την περσινη ελεινη χρονια
αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια αν εσυ ησουν μπουρδελο...
με αυτο το σκεπτικο και η βαζελα μπορει να λεει οτι εσυ δεν ειχες ομαδα και σηκωνες τοσα
χρονια τις κουπες αλλα οτι αυτοι ηταν μπουρδελο με τρυπια διοικηση κτλ
υγ:δεν μπορεις να λες οτι μια ομαδα ειναι καταντια οταν δεν μπορεις να παρεις για 3 συναπτα ετη
ποντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεσα στην εδρα της...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχουν υπάρξει και ελεεινότερες απλά είσαι κάτω από 25 και δε θυμάσαιδηαλαδη με πανε πιπα κωλο επειδη ο Αρης ειχε υπερομαδαρα. Ή μηπως ειμασταν εμεις μπουρδελο με αποκορυφωμα την περσινη ελεινη χρονια
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
φουστέ.. "έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος"
γειά σου ρε φούστε....άντε περιμένω να δώ να λέει κι αυτός ότι ήταν γαύρος απο μικρός (όπως ο μαρέσκα... )
ααα ρε σανό που σας ταϊζουν...
γειά σου ρε φούστε....άντε περιμένω να δώ να λέει κι αυτός ότι ήταν γαύρος απο μικρός (όπως ο μαρέσκα... )
ααα ρε σανό που σας ταϊζουν...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ρε μαλάκες..βάλτε να παίξουν τα παιδάκια...φετφατζίδη,σοιλέδη, ποτουρίδη.. κ.λ.π. αυτοί καλύτεροι είναι και σίγουρα πιο εξελίξιμοι.Σας φέρνει ο άλλος όλη τη Σάρα και τη Μάρα..
άκου φουστε...και μόνο απ τα ονόματα....
φούστε..μιραλλας...μοδεστο...διογο...μαρέσκα...Χολεμπας...
ωρε που πάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παλιά (αν και με τζούζει) είχατε παιχταράδες(τζιοβάνι,καρεμπέ Ρίμπο, Καστίγιο, Γεωργάτο,Τζόλε) τι είναι αυτά ρε τώρα??
άκου φουστε...και μόνο απ τα ονόματα....
φούστε..μιραλλας...μοδεστο...διογο...μαρέσκα...Χολεμπας...
ωρε που πάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παλιά (αν και με τζούζει) είχατε παιχταράδες(τζιοβάνι,καρεμπέ Ρίμπο, Καστίγιο, Γεωργάτο,Τζόλε) τι είναι αυτά ρε τώρα??
....oi τρυπερς ειναι αυτες που παιρνουν τριπακια?... .ξερω τα σχετικα με την δουλεια μου,τα σχετικα με ναρκωτικα,τα σχετικα με το πως να φας μια ελλεΗνιδα..
προσπαθω να μαθω τις τουριστριες,τις τρυπερ & διαφορα αλλα ενδιαφεροντα για εμενα οπως τα του κηπου μου..
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
δεν ξερω τι παιζει στην ομαδα σου
αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια αν εσυ ησουν μπουρδελο...
με αυτο το σκεπτικο και η βαζελα μπορει να λεει οτι εσυ δεν ειχες ομαδα και σηκωνες τοσα
χρονια τις κουπες αλλα οτι αυτοι ηταν μπουρδελο με τρυπια διοικηση κτλ
υγ:δεν μπορεις να λες οτι μια ομαδα ειναι καταντια οταν δεν μπορεις να παρεις για 3 συναπτα ετη
ποντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεσα στην εδρα της...
δεν πειραζει αγορι μου. Μου φτανει που οταν ηθελα να παρω το πρωταθλημα μου ανοιξες τα ποδαρακια και εφαγες μια ξυγιρισμενη τεσσαρα. Καλη πουτανα ο Παοκ αλλα και συ δεν πας πισω με εχεις ξελαφρωσει πολλες φορες. να σε καλα ρε :-*
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σιγοψήστε τους...
Υ.Γ.
Γι'αυτό και εμείς είχαμε πέρσι βασικό τον Όσκαρ.
Όλοι οι άσχετοι θεωρούν ότι τα σκατά των Ισπανών είναι καλύτερα από τους καλύτερους των Ελλήνων.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
σε ξαναπεριμενω να ρθεις με τον κωλοδεν πειραζει αγορι μου. Μου φτανει που οταν ηθελα να παρω το πρωταθλημα μου ανοιξες τα ποδαρακια και εφαγες μια ξυγιρισμενη τεσσαρα. Καλη πουτανα ο Παοκ αλλα και συ δεν πας πισω με εχεις ξελαφρωσει πολλες φορες. να σε καλα ρε :-*
α..και που σαι ακομα στην πατρα ποναει το κωλαρακι σου....
πουτσα παλι
πουτσα παλι
οεο οεο
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
με δεδομενο οτι φετος δεν εχεις ευρωπη,οτι οι μαρεσκα/ντουντου ως τωρα σερνονται ηταν η ευκαιρια του γ.παπαδοπουλου να παιξει και να τους ανοιξει τα ματια πια...τωρα που'ρθε ο ισπανος ομως παλι ο παγκος και η κερκιδα βλεπω να τον τρωει..αν παρει και ουρταδο που ακουγεται,4τη-5τη λυση θα τον εχει...ο αρχηγος της φουρνιας των ελπιδων που εφτασε τελικο ευρωπης εχει να παιξει μπαλα 2.5 χρονια..εφτασε 22 και ακομα το φωναζουνε <<γιαννακη>> .
ρε που αλλου γινονται αυτα?
ρε που αλλου γινονται αυτα?
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Ρε κακομοιριασμενε σκωλικα παρακαλα να αποκλειστει ο Παοκ απο τους Τουρκους μπας και παρεις καμμια χαρα. Την Πατρα τη την ανεφερες. Πριν δυο χρονια σε πηδηξα μεσα στο ιδιο σου το σπιτι και σηκωσα κουπα. Και ακομα μυαλο δεν εβαλες
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
βρε 3 χρονια με χεσμενα τα παμπερ ερχεσαι απανω
παλι κλαρινο θα κανεις στου χαριλαου βρε απογονε
τι τον αναφερεις τον μπαοκ...
σε ξεφτυλισε βρε μεσα στο τηγανι
μου τον αναφερεις κιολας....
βρε οπου σε βρισκω σε γαμαω
τι play-off θες...,τι πρωταθλημα θες...
στην πατρα τις εφαγες για τα καλα κωλογαυρε
το ξεχασες κωλογαυρε...
ε κωλογαυρε.....
Δεν πειραζει μου φτανει που δεν θα δεις πρωταθλημα ΠΟΤΕ! Και οπως το πας ουτε και κυπελο. Σουρωτητρι σου εχει γινει στους τελευταιους τελικους. Α, ξεχασα! Εχεις παρει 4 επικα πρωταθληματα. Θυμισε μου ειχε ανακαλυφθει η Αμερικη τότε; Ή μηπως ηταν το 1821; Δε θυμαμε ρε γαμωτο βοηθησε με σε παρακαλω
σαν αυτους τους 22αρηδες που φερανε καποτε σωρηδον σε αρη-ηρα??κι ακομα τους πληρωνουν???
σιγοψήστε τους...
Υ.Γ.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
κοιτα να δεις δεν το συνεχιζω γιατι με τους ολυμπιακους δεν εχουμε κανενα προβλημαΔεν πειραζει μου φτανει που δεν θα δεις πρωταθλημα ΠΟΤΕ! Και οπως το πας ουτε και κυπελο. Σουρωτητρι σου εχει γινει στους τελευταιους τελικους. Α, ξεχασα! Εχεις παρει 4 επικα πρωταθληματα. Θυμισε μου ειχε ανακαλυφθει η Αμερικη τότε; Ή μηπως ηταν το 1821; Δε θυμαμε ρε γαμωτο βοηθησε με σε παρακαλω
ισα ισα που υπαρχει σεβας για την ομαδα σας, τους οπαδους και την ιστορια
αλλα εσυ εισαι κλανιοστομος...
παρε ρε να δεις ενα βιντεο για τους οπαδους ενος ανωτερου ΘΕΟΥ
κατσικανιαρη...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις