τωρα που περασε καμποσος καιρος και δεν θα κινδυνευει να παρερμηνευτει σαν διαθεση για δικαιολογια θα το πω....
ομιλω παντα για τον λεγομενο ''αντικειμενικο'' τυπο αυτον του ''μεσαιου χωρου''...
γιατι αυτος με απασχολει και αν παιζει καποιος υποπτο ρολο ειναι αυτος!!!!!
λεω λοιπον....μια μου ερχεται να γελασω και μια να κλαψω οταν βλεπω με ποση μανια ,με ποσο υπερβαλλοντα ζηλο επιμενουν αυτες οι φυλλαδες αυτοι οι ''δημοσιογραφοι'' αυτες οι συχνοτητες των ερτζιανων να μας πολιορκουν με την αδικια την οποια υπεστη ο παο σε ενα γαμημενο φιλικο σε μια γαμημενη κωλοχωρα(νομιζω καναδας) επειδη του ακυρωσαν (στο φιλικο) ενα κανονικο γκολ...δεν το εχω δει δεν εχω αποψη παιρνω σαν δεδομενο πως κακως ακυρωθηκε....
και κανω τωρα τις αναγωγες μου και τις συγκρισεις...και λεω οτι αν σε ενα φιλικο διδεται τετοια ''μαχη'' φανταζομαι τι θα γινοταν σε ενα επισημο οπου θα παιζοντουσαν προκρισεις σε ομιλους και τα ρεστα...και λεω τωρα εγω...στη σειρα του θρυλου με την μακαμπι τι ειχαμε;;;ενα ανυπαρκτο υπερ της μακαμπι πεναλτι στο καραισκακη και ενα ΚΑΚΩΣ ακυρωθεν γκολ του θρυλου μεσα στο ισραηλ....
ρωταω τωρα εγω...ασχετα απο την αποδοση της ομαδας που ομολογουμενως δεν ικανοποιησε κανενα απο εμας,δεν επρεπε να γινει εστω ρε παιδι μου μια απλη αναφορα για αυτες τις φασεις οπου μια απο αυτες να μην ειχε γινει θα ειχε περασει περιπατο ο θρυλος στην αλλη γυρα1;;;;δεν επρεπε (αναλογικα παντα με την σταση τους οσ'αναφορα το φιλικο του ζελα )να πουν οτι ρε αδερφε ενταξει δεν επαιξε μπαλλα η ομαδα αλλα επηρεασε το αποτελεσμα η διαιτησια και στα δυο ματς;;;)
οταν οταν δεχομαστε πλυση εγκεφαλου για μια φαση σε ενα γαμωφιλικο δεν αξιζει μια παραπανω αναφορα σε 2 σφυριγματα που επηρεασαν βαναυσα την ροη μιας σειρας αγωνων;;;
λεω τωρα εγω....τι διαολο;;;;τους γαμανε και αβανταρουν αυτην την ομαδα την ωρα που κανουν πολεμο στο θρυλο;;;;
γιατι ρε πουστη δεν στεκονται σε τιποτα αλλο πουυ θα μπορουσε να λειτουργησει σα δικαιολογια για την ομαδα;;;
γιατι υπερτονιζουν τα ασχημα του θρυλου την ωρα που περνουν ''αναιμακτα'' τα καλα;;;;
αυτα μηπως πρεπει να απσχολησουν λιγο και τον επισημο ολυμπιακο αντι να απασχολουν ΜΟΝΟ κατι γραφικα τυπακια που εχουν τρελλα να γραφουν στο μπουρδελα τελεια κομ ;;;;
Υ.Γ.απευθυνομασι σε αυτους που πραγματικα μπορουν να πιασουν το νοημα αυτων που λεω και ξαναμαναεπαναλαμβανω οτι το γραφω τωρα για να μην θεωρηθει οτι προσπαθω να το χρησιμοποιησω σαν δικαιολογια και αρχισουν οι ''καλοπροαιρετοι'' να μου επιτιθενται λεγοντας μου ...μα καλα η ομαδα ηταν μπουρδελο και εσενα σε νοιαζει η διαιτησια;; ;)