stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μπας και βάλει κανα γκολ ο διογοεγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;
Μπας και βάλει κανα γκολ ο διογοεγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;
Να ξαναβάλει 2 γκολ ο Όσκαρ, όπως με τους αλβανούς.εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;
ο κροκους σου εχει κανει το σουφρετο γκροβερ με παιχτες που δεν προκειται να δεις ΠΟΤΕ στο μπουρδελακι σου..Και τώρα από τους μη εμπαθείς ακόμα και οι τελευταίοι καταλάβαν για ποιο λόγο έστηνε τα πρωταθλήματα ο κρόκους ....
ας κάνει τώρα χοχοχο πάλι
χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Η απάντηση του πλέζουρα άκρως προβλέψιμη.νούλη μη τσατίζεσαι..εισαι κρίσιμη ηλικία..
χαχαχαχαχαχ
Ρ.Μπράβο,Μαρέσκα κ Ντούντου να μείνουνε;;;οσκαρ , ντιογκο , ρομενταλ , μητρογλου , λινεν παρτε τα ρχιδια μου και φυγετε
οχι και ρομενταλ ρε συ...ωπα...οσκαρ , ντιογκο , ρομενταλ , μητρογλου , λινεν παρτε τα ρχιδια μου και φυγετε
στα παπαρια μου τους γραφω..νούλη μη τσατίζεσαι..εισαι κρίσιμη ηλικία..
χαχαχαχαχαχ
φιλε πλεζουρα ξεχασες και τους :
Καζναφερη - Παπουτσελη - Χατζησταυριδη - και πολλους αλλους εκλεκτους της παραγκας.
ρε συ αμα ησουνα ινδιανος ο πλεζουρας ξερεις πως θα σε φωναζε;;;;φιλε πλεζουρα ξεχασες και τους :
Καζναφερη - Παπουτσελη - Χατζησταυριδη - και πολλους αλλους εκλεκτους της παραγκας.
Καλα και εσυ τωρα, εισαι εκτος τοπου και χρονου!!!!!!![move][size=80pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ[/size][/move]
Και τώρα από τους μη εμπαθείς ακόμα και οι τελευταίοι καταλάβαν για ποιο λόγο έστηνε τα πρωταθλήματα ο κρόκους ....
ας κάνει τώρα χοχοχο πάλι
χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
[/quote αυτο επεδιωκε, εφτασε την ομαδα στο μειον 100 και μετα κονομησε. ετσι εκανε και στο μπασκετ.ευτυχως που η διαδοχη κατασταση δειχνει ισχυρη οικονομικα,οποτε θα συνελθουμε γρηγορα.
ρε συ αμα ησουνα ινδιανος ο πλεζουρας ξερεις πως θα σε φωναζε;;;;
το ''χιλιοχυμενο γκροβερ''.....
τσου ρε μπινικο που θα κανεις και κουλτουρα καρπαζομαλακα