Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μαρέσκα ψόφιος...το ίδιο και ο Όσκαρ,μόνο λίγο ο Ρόμενταλ και ο Ζαϊρί...πρέπει να αλλάξει κάτι και γρήγορα!
Τόσο καιρό με λέτε εμπαθή.
Με Μαρέσκα δεν κόβουμε ούτε με βαλέ, τέλος.
Πρέπει να βάλει Γ.Παπαδόπουλο και Ιμπαγάσα μπας και το γυρίσουμε.

Φίλε θεωρώ ότι πικρά θα το μετανοιώσει που παρέμεινε φέτος στην ενεργό δράση και δη κάτω από τα δοκάρια μιας ομάδας που η μπάλα καίει.

Έπρεπε να φύγει ήσυχα - ήσυχα πέρυσι μαζί με Κόκκαλη και τόσους άλλους παίκτες. Κανείς σας δεν θα του έλεγε τίποτε. Θα χαλάσει την καλή του εικόνα, να μου το θυμηθείς
Ίσως βλέπουμε το τελευταίο του παιχνίδι σήμερα(εκτός κ'αν τραυματιστεί ο Πάρντο στο μέλλον)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
χοντρε μαλακα κανα τερματοφυλακα θα παρουμε???
Υ.Γ η μονη μας ελπιδα ειναι να πιασουν τοπο οι χριστοπαναγιες του μητροπουλου..
Υ.Γ1 γερμανε παρε το μπλοκακι σου & τραβα να ανταλλαξεις σημειωσεις με τον ψαρα..

Αυτού που έβριζες εχθές επειδή έχει παίξει στον Παναθηναϊκό; Που τον τσουβάλιαζες μαζί με Σπανούλη κτλ;

Επισκέπτης
Αυτού που έβριζες εχθές επειδή έχει παίξει στον Παναθηναϊκό; Που τον τσουβάλιαζες μαζί με Σπανούλη κτλ;
ναι παιχτη..να πεθανει & αυτος αλλα πριν το κανει ας ριξει καμια χριστοπαναγια μηπως το γυρισουν οι μαλακες..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι παιχτη..να πεθανει & αυτος αλλα πριν το κανει ας ριξει καμια χριστοπαναγια μηπως το γυρισουν οι μαλακες..

Πάσο...

Έχω διηγηθεί για τον αγώνα που ήμουν στη 19 και μπήκε ο Μητρόπουλος και κάποιοι φωνάξαμε Τάσος - Τάσος!

Εάν τους έπιαναν κάτι δικοί μας που ανέβηκαν με 1000 από κάτω-κάτω που ήταν ακόμη θα έτρωγαν...

Δεν πρέπει να ξανάπαιξε μετά... 1 ή 2 αγώνες και πάπαλα

Επισκέπτης
Πάσο...

Έχω διηγηθεί για τον αγώνα που ήμουν στη 19 και μπήκε ο Μητρόπουλος και κάποιοι φωνάξαμε Τάσος - Τάσος!

Εάν τους έπιαναν κάτι δικοί μας που ανέβηκαν με 1000 από κάτω-κάτω που ήταν ακόμη θα έτρωγαν...

Δεν πρέπει να ξανάπαιξε μετά... 1 ή 2 αγώνες και πάπαλα
σε ενα αγωνα επαιξε ο τρυπας..
εκανε την καυλα του ο καπετανιος & παπαλα..
τοσο χαζομαλακας ο κυριος τασος..
δεν υπαρχει για εμενα..
τον ανεχομαι επειδη δεν μπορω να κανω αλλιως..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν υπαρχει για εμενα..

Είναι όμως σημαία σου. Ήταν για κάποιο καιρό τουλάχιστον. Δε λέει τίποτε που πήγε για 1-2 φεγγάρια σε άλλες ομάδες.

Είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ παλαίμαχος. Ούτε της ΑΕΚ είναι ούτε δικός μας.

Δηλαδή εγώ να αρνηθώ τον Αντωνιάδη που πήγε στο γαύρο ή το Δομάζα που πήγε στην Α.Ε.Κ;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έβγαλε Ζαϊρί και άφησε μέσα Όσκαρ ο μυρωδιάς. :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:
Στο καλό και να μας γράφει ο Λίνεν, δε βλέπω να προλαβαίνει το άνοιγμα των σχολείων.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δεν υπαρχει για εμενα..
αυτον που καναμε αλλαγη στην αλλαγη για να γελαμε τον κανατε και αρχηγο :sunglasses:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τσαμπουκαλευονται οι Εβραιοι πετωντας αντικειμενα στους γαυρους,τα ιδια οι Πολωνοι στους αρειανους,πεσηματα στο Αμστερνταμ σε Παοκτζηδες
μηπως πρεπει παλι να αρχιζουμε να ριχνουμε ξυλο με το που κατεβαινουν απο τα αεροπλανα?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
anghead: :headbang:
Στο καλό και να μας γράφει ο Λίνεν, δε βλέπω να προλαβαίνει το άνοιγμα των σχολείων.
[/quote]ποια σχολεια εδω μιλαμε δε προλαβαινει ουτε τις εκδρομες της εργατκης εστιας :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
μηπως πρεπει παλι να αρχιζουμε να ριχνουμε ξυλο με το που κατεβαινουν απο τα αεροπλανα?
& απο πριν γινεται..
ετσι & αλλιως δεν προκειται να δουμε ευρωπαικα ματσακια με τις ομαδες τσιρκο μεντρανο που εχουμε,ας ριξουμε καμια ξυλια τουλαχιστον..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σαπούνια να τους κάνουμε τα αρχίδια, έπρεπε να γίνει ο επαναληπτικός στην ελλάδα , να σου πω εγώ μετά πόσο θα κάνανε τους μάγκες....

2-1 χάνει ο άρης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom