Και επιτέλους βρείτε ομάδα να ξεφορτωθούμε το Μαρέσκα. 1,5+ παίρνει και δεν κόβει ούτε με βαλέ.![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Το θέμα είναι που θα βρεθεί Ο μαλάκας για να τον πάρει...
Και επιτέλους βρείτε ομάδα να ξεφορτωθούμε το Μαρέσκα. 1,5+ παίρνει και δεν κόβει ούτε με βαλέ.![]()
Στα ριπαπά μας ο Μιραλάς, δανεικός είναι άλλωστε. Βασικοί και αναντικατάστατοι θα είναι Ριέρα-Ρόμενταλ.Μακάρι...γιατί ήδη ο Μιραλάς παέι για 8 εβδομάδες εκτός.
Μπορεί και να βγάλει μάτια αλλού, δεν το ξέρεις.
Το θέμα είναι που θα βρεθεί Ο μαλάκας για να τον πάρει...
Stratige, για τα στυλιστικά στα @@ μου, αλλά πως ο Λίνεν είναι "λίγος" συμφωνώ.
Όταν τον έκλεισε ο Κόκκαλης, η ομάδα σχεδιαζόταν με αριστερό χαφ-εξτρέμ τον Επστάϊν κι ο Κιουμορτζι θα ήταν η "μεγάλη" μεταγραφή...για να κουμαντάρει τέτοιους παίκτες μπορεί να είναι καλός..για Ριέρα, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα κλπ είναι για να φέρνει τα νερά στο διάλειμμα της προπόνησης.
Θα στρώσει η ομάδα και θα παίξει και καλή μπάλα, κάντε υπομονή μάγκες
Το ξέρουμε πως η χρονιά θα ηταν "μεταβατική" κατά κάποιο τρόπο.Απλά οι μεγάλες μεταγραφές μας καλλιέργησαν υψηλές προσδοκίες που μπορεί και να μην επιβεβαιωθούν.Τουλάχιστον όχι φέτος.Μπροστά στον κίνδυνο να μείνεις εκτός οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής διοργάνωσης*, πως μπορείς να κάνεις υπομονή; Εκτός κι αν θεωρείς ότι μία χρονιά μπορεί να πάει στράφι, ως μεταβατική.
Μπροστά στον κίνδυνο να μείνεις εκτός οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής διοργάνωσης*, πως μπορείς να κάνεις υπομονή; Εκτός κι αν θεωρείς ότι μία χρονιά μπορεί να πάει στράφι, ως μεταβατική.
*δεν γνωρίζω, αν σε περίπτωση αποκλεισμού, παίζεις προκριματικά ιντερτότο ωστόσο.
Το ξέρουμε πως η χρονιά θα ηταν "μεταβατική" κατά κάποιο τρόπο.Απλά οι μεγάλες μεταγραφές μας καλλιέργησαν υψηλές προσδοκίες που μπορεί και να μην επιβεβαιωθούν.Τουλάχιστον όχι φέτος.
Απορώ από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Μου το εξηγείς σε παρακαλώ?![]()
Και γιατί ήταν καλύτερος πχ ο sir Takis που έμαθε τη προπονητική στο κεφάλι του θρύλου?
Απορώ από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Μου το εξηγείς σε παρακαλώ?![]()
Και γιατί ήταν καλύτερος πχ ο sir Takis που έμαθε τη προπονητική στο κεφάλι του θρύλου?
Τουλάχιστον απότι έχει δείξει μέχρι τώρα ο Λίνεν και μπάλα ξέρει και ομάδες φτιάχνει.
θελει ενα πρωτοκλασσατο αμυντικο χαφ και ενα αξιοπιστο σεντρε φορ για να ειναι η ομαδα κομπλε
είμαι και αντιβαλβερδικός ως γνωστόν
Σώπα ρε μάστορα! Οι "παλιότεροι" Ντουντού-Μέλμπεργκ-Μπράβο-Τοροσίδης είναι με μεγάλη διαφορά οι καλύτεροι στις θέσεις τους.Αλλά με τι παίκτες ρε φίλε???
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε επίπεδο υλικού/ποιότητας παικτών ο Θρύλος είναι 5ος-6ος στην ελλάδα? (*)
EDIT: (*) τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να παίζουν οι νέες μεταγραφές?
Σου στέλνω πρόσκληση για φίλος.Είσαι ο άνθρωπός μου!!!![]()
Ο Ντιόγκο δείχνει να ανασταίνεται σε κάθε παιχνίδι (άρχισε όμως να πετάει τούβλα δυστυχώς μαζί με το Μήτρογλου...)
Θυμίσου τι λέγαμε όλοι μας την πρώτη του χρονιά. Diogo-mania κανονικότατη.Ρε σύνγαυρε, δεν μου κάνει αυτός ο παίκτης για το θρύλο...και νομίζω πως με την ομάδα πλήρη (Ριέρα - Ρόμενταλ - Ιμπαγάσα - σεντερ φορ) δεν χωράει κιόλας.